Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daj, proszę, więcej zdjęć ...na kolankach, przy nodze, na środku pokoju, na kocyku, czy posłanku ... Chodzi mi o całą sylwetkę suczki.Może ją ktoś wypatrzy. Zaszczepiona ? Odrobaczona ? Sterylizowana ?
Mogę zaproponować miejsce w hoteliku w Zamościu.

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Mam pytanie - co jej dokładnie dolega, dlaczego szwy puściły - co się dzieje. Czego wymaga? Bo nie moge doczytać a myśle co zrobić.

O - jest nasz psi aniołek:angel:.Dobrze, że wpadłaś ... jakoś raźniej się zrobiło ...przynajmniej mnie ;)

Posted

rano było bardzo grożnie szwy poprostu sie rozmokły dotego okazało sie ,że stasia miała popękane jelito cieńkie ale wszystko mamy pod kontrolą sunia jest na ścisłej diecie nie może jeść ani pić ma podawane kroplówki

Posted

Napisz coś na temat zdrowia dokładnie. Czy wymagałaby pomocy wet.
Juz doczytałam. Nie wiem co sądzicie, a według mnie to ona na razie do normalnego tymczasu zwłasczza ze zwierzakami nie może trafic. Ja bym ją dała do kliniki na troszkę? Co myślicie.
Czy byłaby szansa żeby do Poznania dojechała.

Posted

w tej chwili jest pod opieką sprawdzonego weta w czwartek jedzie na wizyte kontrolną wtedy bedzie można powiedzieć coś na temat jej zdrowia na chwile obecna jest stabilny stasia jest jak na swój stan bardzo żywa i energiczna wszyscy jesteśmy dobrej myśli

Posted

supergoga napisał(a):
Napisz coś na temat zdrowia dokładnie. Czy wymagałaby pomocy wet.
Juz doczytałam. Nie wiem co sądzicie, a według mnie to ona na razie do normalnego tymczasu zwłasczza ze zwierzakami nie może trafic. Ja bym ją dała do kliniki na troszkę? Co myślicie.
Czy byłaby szansa żeby do Poznania dojechała.
stasia jest psem schroniskowym i jest leczona z funduszy schroniskowych a jak wiadomo tych pieniedzy nie jest za wiele w takiej sytuacji klinika nie wchodzi w rachube

Posted

EVA2406 napisał(a):
Jak to ma pęknięte jelito cienkie? Przecież to zagraża życiu.............
wiem ale narazie jest z nia wszystko ok jest u nas w domu pod stała opieką

Posted

gojda1971 napisał(a):
stasia jest psem schroniskowym i jest leczona z funduszy schroniskowych a jak wiadomo tych pieniedzy nie jest za wiele w takiej sytuacji klinika nie wchodzi w rachube

Jeśli pytam o klinike, to wiem, że nie z funduszy schroniska. Mogłaby przyjechać do nas do Poznania. Obawiam sie trochę tego schroniskowego leczenia - ale oczywi.ście nie chcę nikogo obrazić. Tylko co klinika to klinika, zawsze opieka stała. Fajna ta sunia.

Posted

Rozmawiałam w sprawie suni. Jutro rano dzwonię do kliniki i uzgadniam przyjęcie suni. Będę się kontaktować chyba z Tobą Magda - mam telefon. Dobrze żeby miała wpisdane w książeczkę wszystkie zabiegi wykonywane i leki podawane.
A wszystkich prosimy o pomoc i kciuki!!!

Posted

supergoga napisał(a):
Rozmawiałam w sprawie suni. Jutro rano dzwonię do kliniki i uzgadniam przyjęcie suni. Będę się kontaktować chyba z Tobą Magda - mam telefon. Dobrze żeby miała wpisdane w książeczkę wszystkie zabiegi wykonywane i leki podawane.
A wszystkich prosimy o pomoc i kciuki!!!

No i nie pomyliłam się - anioł.:loveu:

Magda779 napisał(a):
Z transportem nie będzie problemu, sama ja mogę zawieźć.

O - kolejny :lol:
Super ciocie.

Posted

Witam- po zaproszeniu przez <mulawiankę>do tematu -rozpisałam się na różnych wątkach bez odpowiedzi.Dzwoniła do mnie rodzina w sprawie wyadoptowanej fundacyjnej Przytulanki podobnej urodą i wagą ciała do Stasi oraz suczki , która im odeszła za TM.Proszę o kontakt telefoniczny z osobą-wolontariuszką bezpośrednio sprawującą opiekę nad Stasią. Mój numer tel.604253456
poczta; [email protected]
Czekamy....