EVA2406 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Fajnie, że chociaż kici się udało. A macie jeszcze jakieś koty, czy to tylko ta jedna bida? Nie oceniam, tylko się zastanawiam czy nie dało się już po pierwszym pogryzieniu szukać pomocy. Poza tym czytałam, że sunia była już poza schroniskiem i była diagnoza, że ma perforację jelita, a nie była natychmiast operowana. Gdy napisałam, że to zagrożenie życia, odpowiedź była, że ona świetnie się czuje i bryka. Ręce mi opadły i od tej chwili wiedziałam, że to się źle skończy. Ku mojej wielkiej rozpaczy :( Quote
Magda779 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 EVA2406 napisał(a):Fajnie, że chociaż kici się udało. A macie jeszcze jakieś koty, czy to tylko ta jedna bida? Nie oceniam, tylko się zastanawiam czy nie dało się już po pierwszym pogryzieniu szukać pomocy. Poza tym czytałam, że sunia była już poza schroniskiem i była diagnoza, że ma perforację jelita, a nie była natychmiast operowana. Gdy napisałam, że to zagrożenie życia, odpowiedź była, że ona świetnie się czuje i bryka. Ręce mi opadły i od tej chwili wiedziałam, że to się źle skończy. Ku mojej wielkiej rozpaczy :( W ciągu pól godziny od znalezienia jej pogryzionej w kojcu była pierwszy raz operowana. Niby skąd inaczej byśmy wiedzieli, że ma perforację jelita!? Drugą operację miała w kolejnym dniu a pozostałe w Poznaniu. Nie wiem skąd informacja, że nie było operacji! Quote
wawer Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Jestem i ja u Stasieńki. Co mam powiedzieć...:shake::-(:shake: Czy wiadoma jest kwota długu do spłaty? Quote
supergoga Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Myślę, że damy rade spłacić rachunek - jak wetka zrobi zestawienie będę znała kwotę. Teraz o życie walczy kolejna - Mimi. Bardzo Wam dziękujemy za to że jesteście na wątku i za wszelką oferowana pomoc. Jesteście Kochani!!! Quote
Poker Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Zajrzałam na wątki z zakładek po powrocie z urlopu ,a tu takie smutne wiadomości. :-(Ryczeć się chce.:placz: A co z tą Mimi? Quote
supergoga Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Mimi walczy dzielnie, czyniąc spustoszenie wśród legowisk, smyczy, pasów, wenflonów i rurek kroplówkowych. Mam nadzieje, że chociaż ta maleńka będzie cieszyła się życie. A Stasi tak ogromnie żal. Nie moge tych wpatrzonych we mnie oczy zapomnieć. Quote
Ajula Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 też nie mogę tych oczu zapomnieć, nawet trudno mi coś napisać, bo mnie w brzuchu ściska Quote
Jolanta08 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Stasiu maleńka kruszynko,pamiętam...to już ponad miesiąc jak odeszłaś Quote
supergoga Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Wszyscy pamiętamy i nie możemy zapomnieć. Mam też niesttey koszt jej kuracji - 1230 zł - też powoli spłacamy - szkoda, że nie dała rady kruszynka! Quote
Kamila Proc Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 zrobiliscie wszystko... a nawet wiecej Quote
agniecha82x Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 wszyscy pamiętamy i nie zapomnimy :( mamy w schronie nową podobną kruszynkę, dostał na jej cześć imię Stasiek, jest taki podobny do Stasiuni.... Quote
Jolanta08 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='supergoga']Wszyscy pamiętamy i nie możemy zapomnieć. Mam też niesttey koszt jej kuracji - 1230 zł - też powoli spłacamy - szkoda, że nie dała rady kruszynka![/QUOTE] Niewiele już mogę :shake: ale podaj mi nr konta to postaram się coś wpłacić Quote
supergoga Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Będziemy wdzięczni za każdy grosz - po Stasi przyszła Mimi, a teraz choruja nam wszystkie prawie kociaki - to jest jakis koszmar. Wielkie dzięki za każdą pomoc [FONT=Times New Roman]Fundacja dla Zwierząt Animalia[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ul. Polanka 35/11[/FONT] [FONT=Times New Roman]61-131 Poznań[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Konto bankowe:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nordea Bank Polska S.A. Oddział POB Poznań I[/FONT] [FONT=Times New Roman]53 1440 1286 0000 0000 0453 3704[/FONT] Quote
Recommended Posts