Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajnie, że chociaż kici się udało.
A macie jeszcze jakieś koty, czy to tylko ta jedna bida?

Nie oceniam, tylko się zastanawiam czy nie dało się już po pierwszym pogryzieniu szukać pomocy.
Poza tym czytałam, że sunia była już poza schroniskiem i była diagnoza, że ma perforację jelita, a nie była natychmiast operowana. Gdy napisałam, że to zagrożenie życia, odpowiedź była, że ona świetnie się czuje i bryka. Ręce mi opadły i od tej chwili wiedziałam, że to się źle skończy. Ku mojej wielkiej rozpaczy :(

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EVA2406 napisał(a):
Fajnie, że chociaż kici się udało.
A macie jeszcze jakieś koty, czy to tylko ta jedna bida?

Nie oceniam, tylko się zastanawiam czy nie dało się już po pierwszym pogryzieniu szukać pomocy.
Poza tym czytałam, że sunia była już poza schroniskiem i była diagnoza, że ma perforację jelita, a nie była natychmiast operowana. Gdy napisałam, że to zagrożenie życia, odpowiedź była, że ona świetnie się czuje i bryka. Ręce mi opadły i od tej chwili wiedziałam, że to się źle skończy. Ku mojej wielkiej rozpaczy :(

W ciągu pól godziny od znalezienia jej pogryzionej w kojcu była pierwszy raz operowana. Niby skąd inaczej byśmy wiedzieli, że ma perforację jelita!? Drugą operację miała w kolejnym dniu a pozostałe w Poznaniu.
Nie wiem skąd informacja, że nie było operacji!

Posted

Myślę, że damy rade spłacić rachunek - jak wetka zrobi zestawienie będę znała kwotę. Teraz o życie walczy kolejna - Mimi.
Bardzo Wam dziękujemy za to że jesteście na wątku i za wszelką oferowana pomoc.
Jesteście Kochani!!!

Posted

Mimi walczy dzielnie, czyniąc spustoszenie wśród legowisk, smyczy, pasów, wenflonów i rurek kroplówkowych. Mam nadzieje, że chociaż ta maleńka będzie cieszyła się życie.
A Stasi tak ogromnie żal. Nie moge tych wpatrzonych we mnie oczy zapomnieć.

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='supergoga']Wszyscy pamiętamy i nie możemy zapomnieć. Mam też niesttey koszt jej kuracji - 1230 zł - też powoli spłacamy - szkoda, że nie dała rady kruszynka![/QUOTE]

Niewiele już mogę :shake: ale podaj mi nr konta to postaram się coś wpłacić

Posted

Będziemy wdzięczni za każdy grosz - po Stasi przyszła Mimi, a teraz choruja nam wszystkie prawie kociaki - to jest jakis koszmar.
Wielkie dzięki za każdą pomoc
[FONT=Times New Roman]Fundacja dla Zwierząt Animalia[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ul. Polanka 35/11[/FONT]
[FONT=Times New Roman]61-131 Poznań[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Konto bankowe:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Nordea Bank Polska S.A. Oddział POB Poznań I[/FONT]
[FONT=Times New Roman]53 1440 1286 0000 0000 0453 3704[/FONT]

• 2 weeks later...
  • 1 year later...