Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madox psiaku kochany :( dlaczego ????????????? :(:(:( dlaczego nie walczyłeś i odszedłeś minutkę przed operacją ???? :( Dlaczego się poddałeś ??? :(:(:( Dziewczyny nie mogę pisać bo nie potrafię ....................Psiaku PRZEPRASZAM :(:(:(

Posted

Marticzka była już w klinice :(. Madox umarł nie w nocy tylko przed samą operacją.
Łapa nadawała się do operacji, było w niej czucie. Lekarze już byli w fartuchach i mieli przygotowane te wszystkie śruby.
Dziewczyna wyprowadziła go jeszcze przed operacją na siku na trawkę. Zrobił co miał zrobić. A potem położył się i nie wstawał, dziewczyna zawołała lekarzy, ale już było po wszystkim.
Lekarze sądzą że z powodu tych robali, zatoru, on wymiotował tymi robalami jak Pani Ela dała mu pić, na pewno lizał tą ranę w której aż się od nich roiło.
Dr Molicki za leki ani pobyt w klinice nic od nas nie weźmie. Będziemy musiały tylko zapłacić za utylizację.
Marticzka jest załamana, już miało być tak dobrze. Pies nie był zagłodzony, martwiliśmy się tylko o tą łapę,
Przynajmniej przez ostatnią dobę miał opiekę, nie leżał już w tym upale bez wody. Dostawał środki przeciwbólowe i nie cierpiał.

Pani Elu, Iwonko, Marticzko dzięki Wam ostatnią dobę spędził godnie.

Posted

Nie... Szlag by to wszystko trafil...
Nie tak miało byc piesku...Nie tak... :placz::placz:
... :placz::placz::placz:
Dlaczego się poddałeś... Miało być juz tylko lepiej...

Jakie to cholernie smutne :-(:-(

Posted

Dziewczyny najgorsze jest to że ja w najgorszych snach nie przypuszczałam że tak się może stać :( nie uratowanie łapy było by dla mnie tragedią a dzisiejsza wiadomość załamała mnie zupełnie .......nie potrafię zebrać myśli i normalnie funkcjonować :( Madox gamoniu jeden mam nadzieję że teraz biegasz szczęślwiwy na 4 łapkach i się naśmiewasz z ciotki Martiki że tyle łez wylewa!!! Najchętniej bym Cię za to wytarmosiła że mi to zrobiłeś ........Bądź szczęsliwy mój piekny, ufny psiaku !!!!!!!!!!!

Posted

:( Martika "dobro jest mało dostrzegane. O nim przeważnie nie mówi się, nie pisze: jest wyciszone, niekrzykliwe". Ja teraz krzyczę, że dobro, które okazałyście psiaczkowi, pozwoliło mu na lepszą śmierć. Już nie był sam, porzucony, ale miał osoby, które go pokochały, które na niego czekały.... on to czuł na pewno...

Posted

Cioteczki kochane dziękuję że tak licznie przybyłyście do Madoxa że tak bardzo chciałyście pomóc ........co więcej mogę napisać :( jedyne co potrafię to płakać i nic więcej :( a żal rozrywa mi serce bo tak bardzo wierzyłam :(:(:( miałam tak wielką nadzieję że łapkę uratujemy .....wyniki krwi były wczoraj dobre ...opuchlizna zaczęła schodzić .....czucie w łapce powracało ....stół operacyjny przygotowany ....lekarze gotowi ....psiak na spacerku i co ??? :(:(:( Dlaczego ??? :(:(:(
Wszystkie wpłaty uzupełnię kochane jak się tylko pozbieram ....zapłacę utylizację wyniesie w okolicach 200 zł żadnych innych kosztów nie poniesiemy klinika bierze je na siebie :(
Reszte wpłat które ewentualnie zostaną przekażemy na innego psiaka w potrzebie bo przecież mamy ich tu tysiące :(:(:(
Z całego serca Wam za wszystko dziękuje:( :*

Posted

Miało być tak dobrze .......wyniki krwi dobre ...czucie w łapce ....Syn Pani Eli która znalazła naszego Madoxa postanowił że da mu kochający dom aby się już nie poniewierał ...miała być sprawna łapka ...miał być dom ...byli ludzie którzy go kochali ...byłyśmy my ......i to wszystko na nic :( wszystko bez sensu :( Nigdy się z tym nie pogodzę :(

Posted

Marticzko, co jest bez sensu, że nie zdychał bez kropli wody w tym upale na poboczu, że przez ostatnią dobę miał leki przeciwbólowe?
Nawet tak nie myśl. Trzymaj się kochana

Posted

:candle: :(

ludzie od tej "wolności i demokracji" mają "kota" - mieć jak najwięcej i resztę głęboko... ale są jeszcze w których można wierzyć. Dobrze, że został znaleziony, zabrany i odszedł przy człowieku - a nie w rowie... :(

Posted

Kochane dotarły do mnie wpłaty ....
Myszka2 40 zł
winter 7 100 zł
brzośka 30 zł
bela 40 zł
unixena 35 zł
asl 10 zł
Magdalena K ( nie mam nicku ) 50 zł
Razem : 305 zł

Jak zapłacę utylizację wstawię rachuneczek ....resztę przekaże na wskazanego przez Was psiaczka :(