szafra Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 I ja trafiłam na wątek biedaka :-(. Zapisuję i czekam na wiadomości od weta. Może nie będzie trzeba amputować ( chociaż szanse są niewielkie). Jechałam tą trasa w piątek rano ( tylko, że z Siewierza do Katowic) może on był po drugiej stronie drogi? Nie widziałam go :shake::shake::shake:. Quote
Mysza2 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Cioteczki, Martika przed chwilą dzwoniła. Jest nadzieja (ostrożna nadzieja) na to że może da się łapkę uratować. Dzisiaj nie będzie operacji, bo powyżej tego złamania Madox ma wielką dziurę całą zarobaczoną, w tej chwili walczą z tym robactwem i obrzękiem, który musi zejść zanim zabiorą się do operacji. Łapa jest ciepła i z jednej strony (z tej z której zszedł obrzęk) jest w niej czucie. Dr Molicki ma nadzieję, że do jurta rana obrzęk zejdzie całkowicie i okaże się czy czucie jest w całej łapie. Operacja ma być jutro rano. Oczywiście nie ma pewności czy da się łapkę uratować ale jest nadzieja. Martika ma dzwonić jutro o 14. Wtedy powinien już być po operacji. Marticzko mam nadzieję że nie pokręciłam czegoś bo strasznie trzeszczało w telefonie. Trzymajmy kciuki. Jak sobie pomyślę ile czasu on musiał z tą łapą cierpieć skoro tyle tego robactwa w niej, to mi się nóż w kieszeni otwiera. Quote
iwonamaj Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Dobre i to, tzn. nadzieja...Może się uda...Dzwonię do Eli... Quote
róża35 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Trzymam kciuki za udaną jutrzejszą operację piesia:thumbs::thumbs: Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Dokładnie tak jak pisze Myszka .......czekamy na jutrzejszy dzień i oby przyniósł same dobre wiadomości. Nadzieja jest i nam jej nie odebrano .......Madox może mieć 6-7 lat ..... Cioteczki bardzo Wam dziękuję za okazaną pomoc .....za to że jesteście i chcecie pomóc:loveu: Madox to przepiękny psiak i Wasza obecność z pewnością daje mu siłę by walczyć! Beatko tyle razy już Ci dziękowałam i podziękuje jeszcze raz ......za wszystko!!! DZIĘKUJĘ :loveu::loveu::loveu: Cioteczki Moje KOCHANE Jesteście Wielkie !!! Iwonko dziękuję kochana że masz tak wspaniałych przyjaciół!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
bela51 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Oby wszystko sie udalo. To taki sliczny psiak, i tyle juz wycierpiał biedak. Quote
brzośka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 dajcie ciotki nr konta, przeslę choć trochę grosza na chłopaka jak dobrze, że jest nadzieja :) Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 brzośka napisał(a):dajcie ciotki nr konta, przeslę choć trochę grosza na chłopaka jak dobrze, że jest nadzieja :) Cioteczki zaraz porozsyłam konto ........Dziękuję! Quote
paulinken Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 A prosiłyście już kogoś o allegro cegiełkowe? Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 paulinken napisał(a):A prosiłyście już kogoś o allegro cegiełkowe? Paulinko dziękuję że jesteś ......jeszcze nie ....nie miałam do tego głowy :( Quote
paulinken Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Mogę napisać do Selengi, może znajdzie czas. A jakaś fundacja by Wam udostępniła konto? Quote
Iljova Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Witam wszystkich ... i znowu kolejna tragedia ... :-( Ślę pozytywne myśli dla Madoxa, aby wszystko było dobrze... Link do wydarzenia na FB, ale dobrze byłoby gdybym mogła mianować kogoś jeszcze administratorem: https://www.facebook.com/event.php?eid=164986113577027 dobrze byłoby podać też jakieś dane do kontaktu Quote
Kapsel Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Jestem i ja, Mysia dała nam linka. Tragedia jak u naszego Cezarka :-(:-(:-( Quote
bela51 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 paulinken napisał(a):Mogę napisać do Selengi, może znajdzie czas. A jakaś fundacja by Wam udostępniła konto? Moze poprosimy Zofije z Fundacji Lepszy Świat ? Co myslisz Martiko ? Quote
Iljova Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 bela51 napisał(a):Moze poprosimy Zofije z Fundacji Lepszy Świat ? Co myslisz Martiko ? Dobrze byłoby gdyby się zgodzili :-) Quote
Lili8522 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Trzymam mocno kciuki za łapeczkę i za lepsze jutro dla pieska :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Ironiaaa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 melduje sie, jak dam rade to w przyszlym tygodniu pomoge finansowo, wydarzenie na fb dodane i rozeslane Zaloze Madoxowi watek na owczarek.pl Quote
iwonamaj Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Udostępniłam, rozesłałam...I teraz kciuki. Quote
Fufurek Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Póki co jestem i zapisuję, w ramach pomocy materialnej jednak dopiero we wrześniu mogę zaoferować pomoc finansową i bazarki. Quote
azalia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Madoxiku,obyś jeszcze biegał długo i radośnie na czterech łapkach. Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 bela51 napisał(a):Moze poprosimy Zofije z Fundacji Lepszy Świat ? Co myslisz Martiko ? Oczywiście Belu :) nie mam nic przeciwko kochana :) Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Fufurek napisał(a):Póki co jestem i zapisuję, w ramach pomocy materialnej jednak dopiero we wrześniu mogę zaoferować pomoc finansową i bazarki. Bardzo dziękujemy :) Quote
Recommended Posts