Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I ja trafiłam na wątek biedaka :-(. Zapisuję i czekam na wiadomości od weta. Może nie będzie trzeba amputować ( chociaż szanse są niewielkie).
Jechałam tą trasa w piątek rano ( tylko, że z Siewierza do Katowic) może on był po drugiej stronie drogi? Nie widziałam go :shake::shake::shake:.

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, Martika przed chwilą dzwoniła.
Jest nadzieja (ostrożna nadzieja) na to że może da się łapkę uratować.
Dzisiaj nie będzie operacji, bo powyżej tego złamania Madox ma wielką dziurę całą zarobaczoną, w tej chwili walczą z tym robactwem i obrzękiem, który musi zejść zanim zabiorą się do operacji. Łapa jest ciepła i z jednej strony (z tej z której zszedł obrzęk) jest w niej czucie. Dr Molicki ma nadzieję, że do jurta rana obrzęk zejdzie całkowicie i okaże się czy czucie jest w całej łapie.
Operacja ma być jutro rano. Oczywiście nie ma pewności czy da się łapkę uratować ale jest nadzieja.
Martika ma dzwonić jutro o 14. Wtedy powinien już być po operacji.
Marticzko mam nadzieję że nie pokręciłam czegoś bo strasznie trzeszczało w telefonie.
Trzymajmy kciuki.
Jak sobie pomyślę ile czasu on musiał z tą łapą cierpieć skoro tyle tego robactwa w niej, to mi się nóż w kieszeni otwiera.

Posted

Dokładnie tak jak pisze Myszka .......czekamy na jutrzejszy dzień i oby przyniósł same dobre wiadomości. Nadzieja jest i nam jej nie odebrano .......Madox może mieć 6-7 lat .....
Cioteczki bardzo Wam dziękuję za okazaną pomoc .....za to że jesteście i chcecie pomóc:loveu: Madox to przepiękny psiak i Wasza obecność z pewnością daje mu siłę by walczyć!
Beatko tyle razy już Ci dziękowałam i podziękuje jeszcze raz ......za wszystko!!! DZIĘKUJĘ :loveu::loveu::loveu:
Cioteczki Moje KOCHANE Jesteście Wielkie !!!
Iwonko dziękuję kochana że masz tak wspaniałych przyjaciół!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

paulinken napisał(a):
Mogę napisać do Selengi, może znajdzie czas. A jakaś fundacja by Wam udostępniła konto?

Moze poprosimy Zofije z Fundacji Lepszy Świat ? Co myslisz Martiko ?