Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Cioteczki dziś znajoma naszej kochanej dogomaniaczki Iwonkimaj znalazła przy trasie szybkiego ruchu ONka w bardzo złym stanie :(
Odwodniony .....łapka wisi ...."cuchnąca" ...nie wiadomo czy nie do amputacji:shake::shake::shake::-(
Sytuacja nie wygląda ciekawie :(
Na razie na cito wieziemy ONeczka do kliniki aby pomóc już Natychmiast :(
W tej chwili Madox bo tak go na szybciutko nazwałam przebywa w klinice weterynaryjnej w Dąbrowie Górniczej. Jest podłączony do kroplówki. Zostanie wykonane rtg.
Czekamy na decyzję czy łapę da się uratować (złamanie otwarte) - paskudny stan!
Koszty będą na pewno duże :( Prosimy o wsparcie nawet to najmniejsze :(

Łapka cały czas krwawiła :( kiedy Madox próbował wstać ona po prostu wisiała :(

Rozliczenie :
Myszka2 40 zł
winter 7 100 zł
brzośka 30 zł
bela 40 zł
unixena 35 zł
asl 10 zł
Magdalena K ( nie mam nicku ) 50 zł
diana 54,50 (spadek po Stefanku )
Bjuta 30 zł
Razem : 389,50 zł
Bardzo Wam dziękuję :(

Wydatki :
utylizacja : 202 zł :(

Pozostało : 187,50

Spadek po Madoxie został przekazany psiakom :
Staruszek Amorek : 87,50
http://www.dogomania.pl/forum/threads/197732-Amor-to-najpiekniejsze-slowo-dla-takiego-dziadka-jak-ja-Zbieram-na-hotel
Lenka : 100 zł
http://www.dogomania.pl/forum/threads/211093-Cztery-szczeniaki-UTOPIONE-szukamy-domków-dla-ocałach-i-matki-husky!?p=18846660#post18846660

Edited by Martika@Aischa
  • Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani czeka nadal na męża ....powinni niebawem do mnie wyjeżdżać :( psiak pije niesamowite ilości wody i wymiotuje żółcią z jakimiś "robalami ":shake: przysypia ale jest z nim kontakt :-(:-(:-(Prosiłam aby nie dawać mu nic jeść gdyby trzeba było operować go na Cito :-( Boję się czy nie ma żadnych urazów wewnętrznych :-(
Trzymajcie kciuki kochane abyśmy zdołały pomóc temu biedakowi :(

Posted

Cioteczki już jestem i mam zdjęcia ......Madox bo tak go na szybciutko nazwałam to piękny owczarek ....złamanie łapy otwarte ...mega brzydko wyglądające .....sączy się krew i smród z łapy niesamowity :( został w szpitalu w tej chwili jest podłączony do kroplówki ...potem rtg ...jeśli bedzie czucie będą ratowali łapę jeśli nie będzie amputowana :( czekamy na decyzję:( No i koszty przed nami pewnie nie małe :(

Posted

Bardzo proszę o wydarzenie i może cegiełkowe allegro .....no i banerek.
Wysłałam zdjęcia do Myszy :(
Tak mi żal tego psiaka :( to taki poczciwy ...mądry ON ....zero agresji.....
Pilnuje tylko miski z wodą śpiąc na niej aby tylko ktoś znowu nie ograniczył mu dostępu do wody :(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Kochana mnie się już odechciewa żyć :(

Tfu tfu żadnych takich słów! Musimy żyć bo kto będzie ratował te biedne istoty! Nas musi być więcej w żadnym wypadku nie mniej!