Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli Selenga zgodzi sie wystawic allegro, to zapytam Zofije, czy udostepnią nam konto.

BERKANO prosila, abym przekazała dla Madoxa obiecane 50 zł dla staruszka ONka z jej wątku ( to tez srodki po Fridzie.)
Jeśli bedzie taka potrzeba to oczywiscie przekazę.

Posted

bela51 napisał(a):
Jesli Selenga zgodzi sie wystawic allegro, to zapytam Zofije, czy udostepnią nam konto.

BERKANO prosila, abym przekazała dla Madoxa obiecane 50 zł dla staruszka ONka z jej wątku ( to tez srodki po Fridzie.)
Jeśli bedzie taka potrzeba to oczywiscie przekazę.

Ok Belu ........poczekajmy na koszty operacji ......

Posted

Cioteczki na razie mogę tylko zapisać.
Trzymam mocno kciuki za powodzenie jutrzejszej operacji.
Na FB pozapraszałam wszystkich, którzy jeszcze nie byli zaproszeni i mam Madoxa na tablicy.

Posted

Iljova napisał(a):
dobrze byłoby podać też jakieś dane do kontaktu, a także konto do wpłatna FB jest pytanie o konto

Moze kontakt do Martiki i jej konto rozsyłac dla tych co maja chęc wpłacic? Ale ja nie potrafie sie poruszac na fb. Prosze, podajcie konto póki ktos sie nie rozmysli.

Posted

Melduję się na wątku...Boże kochane,ile zła spotkało tego psiaka ze strony człowieka :( Dobrze,że jest wątek,że działacie cioteczki..będą zaglądać z nadzieją...trzymam kciuki za jutro! Madox,aniołku jestem całym sercem z Tobą :(

będę robić na pewno w najbliższym czasie bazarek,tylko tak mogę pomóc paroma groszami :(

Posted

26asia napisał(a):
witam, prosze o nr konta na biedaka :( moge zadeklarowac 20zl stalej i czasem wiecej jak bede mogla

winter7 napisał(a):
Biedaku........... Deklaruję na razie 100 zł. Podajcie numer konta.
Jak się okaże jakie będą koszty, postaram się jeszcze pomóc.

Kochane jesteście :loveu::loveu::loveu::loveu:
kopiuję żeby Marticzce nie umkneło.
Edit: zresztą zaraz wyślę konto Marticzki :)

Posted

Bjuta napisał(a):
U mnie się ciasno z kasą zrobiło, ale tak 30 jednorazowo to na pewno dam radę. Tylko proszę o nr konta na PW, bo na wątek mogę nie zajrzeć.

Dzięki Bjutko za obecność :):) Martika jest "księgową" już wysyłam

Posted

Cioteczki Madox nie żyje :(:(:(.
Marticzka dzwoniła do lecznicy, pojedzie tam to napisze więcej.
Z tego co się dowiedziała, to prawdopodobnie zakażenie krwi, albo zator z powodu tych cholernych robali. Nie przeżył nocy.
Nie tak miało być:(:(:(