Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Ironiaaa napisał(a):melduje sie, jak dam rade to w przyszlym tygodniu pomoge finansowo, wydarzenie na fb dodane i rozeslane Zaloze Madoxowi watek na owczarek.pl Dziękujemy :) Quote
bela51 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Jesli Selenga zgodzi sie wystawic allegro, to zapytam Zofije, czy udostepnią nam konto. BERKANO prosila, abym przekazała dla Madoxa obiecane 50 zł dla staruszka ONka z jej wątku ( to tez srodki po Fridzie.) Jeśli bedzie taka potrzeba to oczywiscie przekazę. Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 bela51 napisał(a):Jesli Selenga zgodzi sie wystawic allegro, to zapytam Zofije, czy udostepnią nam konto. Super .......dziekuje kochana ....... Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 bela51 napisał(a):Jesli Selenga zgodzi sie wystawic allegro, to zapytam Zofije, czy udostepnią nam konto. BERKANO prosila, abym przekazała dla Madoxa obiecane 50 zł dla staruszka ONka z jej wątku ( to tez srodki po Fridzie.) Jeśli bedzie taka potrzeba to oczywiscie przekazę. Ok Belu ........poczekajmy na koszty operacji ...... Quote
Iljova Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 dobrze byłoby podać też jakieś dane do kontaktu, a także konto do wpłatna FB jest pytanie o konto Quote
giselle4 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ...i znowu owczarek i znowu biedak kiedy to sie skonczy?:( Quote
mysza 1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 giselle4 napisał(a):...i znowu owczarek i znowu biedak kiedy to sie skonczy?:( Chyba nigdy :( i to jest najsmutniejsze :( Quote
26asia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 witam, prosze o nr konta na biedaka :( moge zadeklarowac 20zl stalej i czasem wiecej jak bede mogla Quote
Noemi1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Cioteczki na razie mogę tylko zapisać. Trzymam mocno kciuki za powodzenie jutrzejszej operacji. Na FB pozapraszałam wszystkich, którzy jeszcze nie byli zaproszeni i mam Madoxa na tablicy. Quote
bela51 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Iljova napisał(a):dobrze byłoby podać też jakieś dane do kontaktu, a także konto do wpłatna FB jest pytanie o konto Moze kontakt do Martiki i jej konto rozsyłac dla tych co maja chęc wpłacic? Ale ja nie potrafie sie poruszac na fb. Prosze, podajcie konto póki ktos sie nie rozmysli. Quote
Beatkaa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Melduję się na wątku...Boże kochane,ile zła spotkało tego psiaka ze strony człowieka :( Dobrze,że jest wątek,że działacie cioteczki..będą zaglądać z nadzieją...trzymam kciuki za jutro! Madox,aniołku jestem całym sercem z Tobą :( będę robić na pewno w najbliższym czasie bazarek,tylko tak mogę pomóc paroma groszami :( Quote
winter7 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Biedaku........... Deklaruję na razie 100 zł. Podajcie numer konta. Jak się okaże jakie będą koszty, postaram się jeszcze pomóc. Quote
wapiszon Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Udostępniłam biedaka na FB. Na razie tylko tyle mogę zrobić ;( Quote
Mysza2 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 26asia napisał(a):witam, prosze o nr konta na biedaka :( moge zadeklarowac 20zl stalej i czasem wiecej jak bede mogla winter7 napisał(a):Biedaku........... Deklaruję na razie 100 zł. Podajcie numer konta. Jak się okaże jakie będą koszty, postaram się jeszcze pomóc. Kochane jesteście :loveu::loveu::loveu::loveu: kopiuję żeby Marticzce nie umkneło. Edit: zresztą zaraz wyślę konto Marticzki :) Quote
Bjuta Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 U mnie się ciasno z kasą zrobiło, ale tak 30 jednorazowo to na pewno dam radę. Tylko proszę o nr konta na PW, bo na wątek mogę nie zajrzeć. Quote
Mysza2 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Bjuta napisał(a):U mnie się ciasno z kasą zrobiło, ale tak 30 jednorazowo to na pewno dam radę. Tylko proszę o nr konta na PW, bo na wątek mogę nie zajrzeć. Dzięki Bjutko za obecność :):) Martika jest "księgową" już wysyłam Quote
Nadziejka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Sciskamy za los psiaczkowy :thumbs::modla::modla:Madoxiu mocno sciskamy, juz bedzie tylko lepiej ! Quote
Mysza2 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Cioteczki Madox nie żyje :(:(:(. Marticzka dzwoniła do lecznicy, pojedzie tam to napisze więcej. Z tego co się dowiedziała, to prawdopodobnie zakażenie krwi, albo zator z powodu tych cholernych robali. Nie przeżył nocy. Nie tak miało być:(:(:( Quote
Aleksandra Bytom Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 o ja piurkuje,nie to spodziewałam sie przeczytać psiaczku kochany [*] Quote
Beatkaa Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Boże:-( Nieeee :(:(:(:(:( :placz::placz::placz: Madox[*] Quote
AgusiaP Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Matko nie... Madoxsiu aniołeczku kochany... Czytając wątek nie myślałam, że to może tak się skończyc:-(:-(:-( Tak bardzo mi przykro:-(:-(:-( Quote
unixena Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Matko kochana ,:placz::placz::placz:,,,,,,Madoxiku .. [*]....biedaku ....wybacz nam nie udalo sie....:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts