Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doszły jeszcze pieniążki od dianki 54,50 oraz Bjuty 30 zł
Zaraz wszystko uzupełnię :( podjadę tam dziś jeśli uda mi się wyrwać z pracy albo jutro :(
Ureguluje rachunek bo nic mi więcej nie zostało :(

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo Ci współczuje Martiko, ze jeszcze raz musisz przezywac ten ból, jadąc tam, do kliniki...:-(
Biedny, biedny Madox, od Twojego wczorajszego telefonu, nie moge przestac myślec o Nim:-(

Posted

bela51 napisał(a):
Bardzo Ci współczuje Martiko, ze jeszcze raz musisz przezywac ten ból, jadąc tam, do kliniki...:-(
Biedny, biedny Madox, od Twojego wczorajszego telefonu, nie moge przestac myślec o Nim:-(

Wiem Beluś :( cały czas mi Madox siedzi w głowie :( i jedynym pocieszeniem jest to że juz go nic nie boli :( Tylko że to nie tak miało być :( Dałabym sobie rękę uciąć że ten psiak będzie za chwilę biegał szczęśliwy :(:(:( Wczorajsza wiadomość po prostu zwaliła mnie z nóg :(

Posted

A ja się martwiłam tylko o jego łapkę ...
Myślałam, Boże nie odbieraj mu jej.
Nie odebrałeś mu łapki.
Tylko coś innego.
Odebrałeś Madoxowi coś znacznie ważniejszego....
Życie :( :( :(

Powinnam być teraz zła ... Ale jestem poprostu smutna :sadCyber:
Jak wszyscy ryczę jak bóbr ... :placz:

Mam nadzieję kochany, że teraz jesteś szczęśliwy
Madox

• :-(

• Posted

[quote name='fernari']A ja się martwiłam tylko o jego łapkę ...
    Myślałam, Boże nie odbieraj mu jej.
    Nie odebrałeś mu łapki.
    Tylko coś innego.
    Odebrałeś Madoxowi coś znacznie ważniejszego....
    Życie :( :( :(

Powinnam być teraz zła ... Ale jestem poprostu smutna :sadCyber:
    Jak wszyscy ryczę jak bóbr ... :placz:

Mam nadzieję kochany, że teraz jesteś szczęśliwy
    Madox

• :-(

• Kochana gdybyś Ty wiedziała co ja bym oddała gdybym go dziś mogła zobaczyć i wygłaskać ....nawet bez łapki :(
    Tylko o łapkę się martwiłam i wierzyłam że w najgorszym przypadku to będzie tylko i wyłącznie brak łapki :(:(:(
    Ta wiadomość zwaliła mnie z nóg :( płaczę ciągle jak tylko sobie przypomnę że tam byłam, głaskałam i mówiłam do niego ...Już spokojnie kochany psiaku ...teraz jesteś już bezpieczny ...NIC złego już Cię nie spotka......:(:(:( Nie potrafię o nim zapomnieć :( Tych pięknych, mądrych i smutnych oczu :( To taki piękny psiak .....:(:(:( Cały czas zadaje sobie pytanie : DLACZEGO ?????????? :(:(:(

Posted

unixena napisał(a):
    Ja jestem za ...biedaczka ..a mowia ,ze do kosciola chodza sami dobrzy ludzie...

niestety taka jest prawda że.......chyba raczej nie będę pisać. niektórzy tylko na pokaz tam chodzą, a tak naprawdę są wyrachowani, okrutni i z głazem zamiast serca!!!!!!

Posted

Dziewczyny, tak mi przykro. Dopiero weszlam na dogo i sprawdzilam PW, weszlam na zaproszenie...a tu taka smutna wiadomosc.
    Nie wiem co napisac, jest mi przykro bo krzywde wyrzadzil czlowiek a inny, choc sie mocno staral nie zdążyl jej naprawić :(
    Madox, głaskam Cie za uszkiem :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Wysłałam zdjęcie do Myszki z rachunkiem z lecznicy .......cioteczko czy mogłabyś wstawić na wątek ???? Nie mam kabla do telefonu :(:(:(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
    Wiecie co mnie dobija ....że to trasa Katowice - Siewierz ....miliony aut jeżdżących w tą i z powrotem i NIKT zupełnie NIKT się nie zatrzymał widząc konającego na poboczu psa !!!!!!!! To jest straszne !!!!! Nie wiem co się dzieje z ludźmi ....czy naprawdę wszyscy są bez serca ???:angryy: Nikogo nie zainteresował ten pies ??? Boże ze złości chce mi się krzyczeć! Jak ten psiak musiał cierpieć :( Tracę wiarę w ludzi :(

Tak, niestety.

Martiko Kochana jestem z Tobą !
    Bardzo mi przykro