Martika&Aischa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Doszły jeszcze pieniążki od dianki 54,50 oraz Bjuty 30 zł Zaraz wszystko uzupełnię :( podjadę tam dziś jeśli uda mi się wyrwać z pracy albo jutro :( Ureguluje rachunek bo nic mi więcej nie zostało :( Quote
bela51 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Bardzo Ci współczuje Martiko, ze jeszcze raz musisz przezywac ten ból, jadąc tam, do kliniki...:-( Biedny, biedny Madox, od Twojego wczorajszego telefonu, nie moge przestac myślec o Nim:-( Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 bela51 napisał(a):Bardzo Ci współczuje Martiko, ze jeszcze raz musisz przezywac ten ból, jadąc tam, do kliniki...:-( Biedny, biedny Madox, od Twojego wczorajszego telefonu, nie moge przestac myślec o Nim:-( Wiem Beluś :( cały czas mi Madox siedzi w głowie :( i jedynym pocieszeniem jest to że juz go nic nie boli :( Tylko że to nie tak miało być :( Dałabym sobie rękę uciąć że ten psiak będzie za chwilę biegał szczęśliwy :(:(:( Wczorajsza wiadomość po prostu zwaliła mnie z nóg :( Quote
fernari Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 A ja się martwiłam tylko o jego łapkę ... Myślałam, Boże nie odbieraj mu jej. Nie odebrałeś mu łapki. Tylko coś innego. Odebrałeś Madoxowi coś znacznie ważniejszego.... Życie :( :( :( Powinnam być teraz zła ... Ale jestem poprostu smutna :sadCyber: Jak wszyscy ryczę jak bóbr ... :placz: Mam nadzieję kochany, że teraz jesteś szczęśliwy Madox :-( Quote
azja84 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Łzy same ciekną po policzkach... Tam gdzie teraz jesteś,gdzie teraz biegasz...bądź najszcześliwszy na świecie :(:(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='fernari']A ja się martwiłam tylko o jego łapkę ... Myślałam, Boże nie odbieraj mu jej. Nie odebrałeś mu łapki. Tylko coś innego. Odebrałeś Madoxowi coś znacznie ważniejszego.... Życie :( :( :( Powinnam być teraz zła ... Ale jestem poprostu smutna :sadCyber: Jak wszyscy ryczę jak bóbr ... :placz: Mam nadzieję kochany, że teraz jesteś szczęśliwy Madox :-( Kochana gdybyś Ty wiedziała co ja bym oddała gdybym go dziś mogła zobaczyć i wygłaskać ....nawet bez łapki :( Tylko o łapkę się martwiłam i wierzyłam że w najgorszym przypadku to będzie tylko i wyłącznie brak łapki :(:(:( Ta wiadomość zwaliła mnie z nóg :( płaczę ciągle jak tylko sobie przypomnę że tam byłam, głaskałam i mówiłam do niego ...Już spokojnie kochany psiaku ...teraz jesteś już bezpieczny ...NIC złego już Cię nie spotka......:(:(:( Nie potrafię o nim zapomnieć :( Tych pięknych, mądrych i smutnych oczu :( To taki piękny psiak .....:(:(:( Cały czas zadaje sobie pytanie : DLACZEGO ?????????? :(:(:( Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Rozmawiałam z kliniką ...koszt utylizacji wyniósł 202 zł ....Jutro ureguluje rachuneczek i wstawię na wątek :( Madoxiu śpij spokojnie kochany, WIELKI i dzielny PSIAKU :-(:-(:-( Quote
bela51 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Gdy zostaną Wam pieniądze, moze uda sie troche wesprzec tę bezdomną ONke? Zajrzyjcie prosze, sunia koczuje pod kosciołem. Nikt z pielgrzmujących nie pomógł jej... http://www.dogomania.pl/threads/2133...m-w-Hodyszewie. Quote
unixena Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='bela51']Gdy zostaną Wam pieniądze, moze uda sie troche wesprzec tę bezdomną ONke? Zajrzyjcie prosze, sunia koczuje pod kosciołem. Nikt z pielgrzmujących nie pomógł jej... http://www.dogomania.pl/threads/2133...m-w-Hodyszewie. Ja jestem za ...biedaczka ..a mowia ,ze do kosciola chodza sami dobrzy ludzie... Quote
Iljova Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 unixena napisał(a):Ja jestem za ...biedaczka ..a mowia ,ze do kosciola chodza sami dobrzy ludzie... niestety taka jest prawda że.......chyba raczej nie będę pisać. niektórzy tylko na pokaz tam chodzą, a tak naprawdę są wyrachowani, okrutni i z głazem zamiast serca!!!!!! Quote
Cleo2008 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 przykro strasznie :( wlasnie weszlam zeby pomoc :( Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 brzośka napisał(a):nie umiem usunąć jego banerka... :( Doskonale Cię rozumiem cioteczko bo sama nie potrafię tego zrobić :(:(:( Quote
fiorsteinbock Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Dziewczyny, tak mi przykro. Dopiero weszlam na dogo i sprawdzilam PW, weszlam na zaproszenie...a tu taka smutna wiadomosc. Nie wiem co napisac, jest mi przykro bo krzywde wyrzadzil czlowiek a inny, choc sie mocno staral nie zdążyl jej naprawić :( Madox, głaskam Cie za uszkiem :( Quote
Martika&Aischa Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 No nic jadę do kliniki uregulować dług :(:(:( Boże jak mi jest przykro :(:(:( Kochane cioteczki czy mam prosić o zaświadczenie o utylizacji ???? Quote
Martika&Aischa Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Skoro Madox już nie potrzebuje naszej pomocy :( Proszę zajrzyjcie do staruszka ONka :( http://www.dogomania.pl/threads/213001-15-letni-Onek-z-alergią-wyniszczeniem-i-spondylozą-porzebuje-DT-i-leczenia Tak nie wiele mu zostało :( Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Wysłałam zdjęcie do Myszki z rachunkiem z lecznicy .......cioteczko czy mogłabyś wstawić na wątek ???? Nie mam kabla do telefonu :(:(:( Quote
Iljova Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 ciągle pojawia się w moich myślach. Wtedy smutek ogarnia mnie wielki tak krótko był z nami a tak bardzo go brakuje :-( Quote
Mysza2 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Wysłałam zdjęcie do Myszki z rachunkiem z lecznicy .......cioteczko czy mogłabyś wstawić na wątek ???? Nie mam kabla do telefonu :(:(:( Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Cioteczki proszę zajrzyjcie do pobitego przez alkoholików boksera :( http://www.dogomania.pl/threads/213543-Pobity-i-pogryziony-Bokser-w-potrzebie!!!-Pomocy!!!?p=17516032#post17516032 Quote
ewa36 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Wiecie co mnie dobija ....że to trasa Katowice - Siewierz ....miliony aut jeżdżących w tą i z powrotem i NIKT zupełnie NIKT się nie zatrzymał widząc konającego na poboczu psa !!!!!!!! To jest straszne !!!!! Nie wiem co się dzieje z ludźmi ....czy naprawdę wszyscy są bez serca ???:angryy: Nikogo nie zainteresował ten pies ??? Boże ze złości chce mi się krzyczeć! Jak ten psiak musiał cierpieć :( Tracę wiarę w ludzi :( Tak, niestety. Martiko Kochana jestem z Tobą ! Bardzo mi przykro Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Cioteczki i kolejny dramat :( Dziś z ulicy zgarnęłyśmy kolejną bidę :( psiak ma zmasakrowane oczko :( http://www.dogomania.pl/threads/213578-Sosnowie!Zmasakrowane-oczko-poniewierany-!-pomocyyyyyy! Quote
Recommended Posts