Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Oby udało sie uratować łapkę ! Deklaruję przesłanie 40 zł dla psiaka.

Cioteczko będziemy wszystko wiedziały po prześwietleniu cały czas wierzę żę łapkę uratujemy!!!!! Nawet nie chce myśleć inaczej :( Bardzo Ci dziękuję :*

Posted

bela51 napisał(a):
Jestem dziewczyny. Czy oprócz finansów jakos mozna jeszcze pomoc ?

Tak Belu kochana koniecznie wydarzenie na Fb trzeba mu zrobić oraz banerek jeśli ktos potrafi ....ja niestety jeszcze się nie nauczyłam ...

Posted

bela51 napisał(a):
Nie potrafie robic bannerkow, ale zrobiłam podlinkowany podpis.
Kiedy bedzie cos wiadomo na temat operacji ? Taki sliczny pies... Moze komus zginął ?

Izunia kochana będę dzwoniła do kliniki wieczorem ...aktualnie Madox jest podpięty pod kroplówkę bo jest słabiutki ...potem prześwietlenie .....jeśli będzie czucie w łapce będą ratowali ...jeśli nie .........:( niestety :( Ale jak sam dr Molicki doświadoczony chirurg stwierdził " źle to wygląda" :(
Będzie ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim że znaleziono owczarka i zdjęcia ....Pani która znalazła chłopaka osobiście o to zadba ...

Posted

Roszpunka napisał(a):
Martika, skoro psiak dostał imię, wpisz w tytule wątku... Niech na początek choć tyle ma...

Imię to tak na szybko aby nie był kolejnym Misiem ;) bardzo się denerwuję o tą łapę :(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
I :( Ale jak sam dr Molicki doświadoczony chirurg stwierdził " źle to wygląda" :(
..

A moze nalezaloby go zawiezc do Katowic do dra Gierka? To chyba najlepszy chirurg na naszym terenie. ?
A kiedy to przeswietlenie ?

Posted

Wiecie co mnie dobija ....że to trasa Katowice - Siewierz ....miliony aut jeżdżących w tą i z powrotem i NIKT zupełnie NIKT się nie zatrzymał widząc konającego na poboczu psa !!!!!!!! To jest straszne !!!!! Nie wiem co się dzieje z ludźmi ....czy naprawdę wszyscy są bez serca ???:angryy: Nikogo nie zainteresował ten pies ??? Boże ze złości chce mi się krzyczeć! Jak ten psiak musiał cierpieć :( Tracę wiarę w ludzi :(

Posted

Mysza2 napisał(a):
Marticzko, a mówili kiedy będzie coś wiadomo, tzn kiedy to prześwietlenie?
Zapisz ode mnie też 40 zł.
Aż się boję myśleć jakie to będą koszty

Miał dostać kroplówkę a potem miało być szybciutko prześwietlenie i decyzja co robić .....będę dzwoniła około 18 ...może coś więcej będzie już wiadomo :(

Posted

Mysza2 napisał(a):
Marticzko, a mówili kiedy będzie coś wiadomo, tzn kiedy to prześwietlenie?
Zapisz ode mnie też 40 zł.
Aż się boję myśleć jakie to będą koszty

Myszko dziękuję zaraz będę zapisywała deklaracje w 1 poście ....a koszty ? narazie nawet nie chce o tym myśleć....

Posted

Martiko, ja juz dawno nie wierze w ludzi. Wiekszosc opanowała znieczulica. Tak na los zwierzat jak i innych ludzi.
Jestem bez grosza w tym m-cu, moge przekazac 40 zl ze spadku Fridy. ( ciagle nierozdysponowany do konca ).