Lili8522 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Rany ale śliczny psiak... A taka krzywda:angryy: Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 bela51 napisał(a):Martiko, ja juz dawno nie wierze w ludzi. Wiekszosc opanowała znieczulica. Tak na los zwierzat jak i innych ludzi. Jestem bez grosza w tym m-cu, moge przekazac 40 zl ze spadku Fridy. ( ciagle nierozdysponowany do konca ). Belu dziękuję kochana :* Już wpisuję ...a o naszej kochanej Fridzie ciągle pamiętam :( Quote
Roszpunka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Wiecie co mnie dobija ....że to trasa Katowice - Siewierz ....miliony aut jeżdżących w tą i z powrotem i NIKT zupełnie NIKT się nie zatrzymał widząc konającego na poboczu psa !!!!!!!! To jest straszne !!!!! Nie wiem co się dzieje z ludźmi ....czy naprawdę wszyscy są bez serca ???:angryy: Nikogo nie zainteresował ten pies ??? Boże ze złości chce mi się krzyczeć! Jak ten psiak musiał cierpieć :( Tracę wiarę w ludzi :( Większość ludzi ma to w głębokim poważaniu... :shake: Nie trać wiary w ludzi - takich, którym nie jest wszystko jedno, zostało jeszcze trochę ;) Quote
gosia2313 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Już wczoraj zaglądałam, ale nie była jeszcze żadnych zdjęć. jestem ponownie na zaproszenie Myszy2 :) Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 gosia2313 napisał(a):Już wczoraj zaglądałam, ale nie była jeszcze żadnych zdjęć. jestem ponownie na zaproszenie Myszy2 :) Gosiu wczoraj to jeszcze wątku nie było .......psiaka znaleźliśmy dopiero dzisiaj ........;) Quote
bela51 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Podajcie prosze nr konta, zrobie od razu przelew. Quote
Nadziejka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 :-(:-(biedaczynkoooooooooo cudne , Martuniu onze jest przesliczny i wyglada na zadbanego .... metenko ziemio co ta bieda przeszla ..... juz za nim , za niunkiem to najgorsze przeciez......:modla::thumbs::thumbs::thumbs: jaki cud , ze ta kobieta z sercem jechala akurat:modla::modla:sciskuniam mocnooooooooooooooo za cudnego ninia! Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 bela51 napisał(a):Podajcie prosze nr konta, zrobie od razu przelew. Jeśli nikt nie ma nic przeciwko temu będę podawała swój numerek konta i poprowadzę finanse Madoxa ..... Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 ewa gonzales napisał(a)::-(:-(biedaczynkoooooooooo cudne , Martuniu onze jest przesliczny i wyglada na zadbanego .... metenko ziemio co ta bieda przeszla ..... juz za nim , za niunkiem to najgorsze przeciez......:modla::thumbs::thumbs::thumbs: jaki cud , ze ta kobieta z sercem jechala akurat:modla::modla:sciskuniam mocnooooooooooooooo za cudnego ninia! Ewuniu on jest naprawdę piękny ...zadbany ....albo go ktoś wyrzucił bo tak na oko myślę że może mieć 8-9 lat nawet ...albo się zgubił ...będzie ogłoszenie w Dzienniku zobaczymy czy ktoś się zgłosi .... Quote
bela51 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Jeśli nikt nie ma nic przeciwko temu będę podawała swój numerek konta i poprowadzę finanse Madoxa ..... Oczywiscie, ze nikt nie wniesie sprzeciwów. :lol: Przypomnij mi nr konta, prosze.:lol: Quote
asl Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Wiecie co mnie dobija ....że to trasa Katowice - Siewierz ....miliony aut jeżdżących w tą i z powrotem i NIKT zupełnie NIKT się nie zatrzymał widząc konającego na poboczu psa !!!!!!!! To jest straszne !!!!! Nie wiem co się dzieje z ludźmi ....czy naprawdę wszyscy są bez serca ???:angryy: Nikogo nie zainteresował ten pies ??? Boże ze złości chce mi się krzyczeć! Jak ten psiak musiał cierpieć :( Tracę wiarę w ludzi :( Nie wszyscy są tacy Martiko ... Ostatnio widziałam Pana, który szorował na kolanach po asfalcie by uratować gołąbka, którego ktoś inny stuknął autem... Trzymam kciuki za tą łapkę. Niestety nie mogę więcej jak jednorazowo 10 zł wpłacić. Teraz nie masz pewnie głowy, ale później bardzo bym Cię prosiła o pw z nr konta. Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Cioteczki numerek konta na spokojnie prześle wieczorem ....po 17 zadzwonię do kliniki i dowiem się co dalej ......trzymajcie kciuki kochane! Quote
magdyska25 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ludzie wolą "nie widzieć" co się dookoła dzieje......a to już jest podłe..... Mam dużo wydatków ale porozmawiam z chłopakiem...może po wypłacie uda nam się wyskrobać niewielką sumę.... Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 magdyska25 napisał(a):Ludzie wolą "nie widzieć" co się dookoła dzieje......a to już jest podłe..... Mam dużo wydatków ale porozmawiam z chłopakiem...może po wypłacie uda nam się wyskrobać niewielką sumę.... Bardzo dziękuję w imieniu Madoxa :* Quote
BERKANO Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Martiko kochana To jest sytuacja awaryjna więc Skarbie BARDZO CIĘ PROSZĘ zebyś te pieniążki, które zaoferowałaś mojemu Reksiowi z bazarku przeznaczyła na Madoxa- to zawsze będzie 100zł więcej a ja na moim wątku zapiszę, żeby dziewczyny póki co przekazały pieniążki, które zadeklarowały Reksowi Twojemu podopiecznemu. A o Reksia się nie martw- jak trzeba będzie to z własnej kieszeni zasponsoruję Mu hotelik jeśli to tak daleko zajdzie. Quote
azalia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Biedny Madoxik kochany,modlę się o uratowanie lapki i udany zabieg. Quote
Aleksandra Bytom Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 kurczaki ostatnie 2,40 wpłaciłam dzis na kojec dla beniastego Lincolna,jak tylko będe coś miała to wpłace ale nie będzie to duża kwota bo ja bez pracy i dzieć od września do przedszkola idzie Quote
Nadziejka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 :modla::thumbs::thumbs:sciskamy caluni czassssssss! Quote
fernari Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Zapisuję i trzymam kciuki za Madoxa ... Oby miał czucie w łapce i nic wewnątrz się nie "uszkodziło" :p Quote
Mylenium Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Hej cioteczki! Ja też proszę o nr konta. Jeśli będzie ktoś robił bazarek dla niego to dajcie znać, mam sporo słowników angielskich i dobrą drukarkę do przekazania. Może jeszcze coś wyszperam. Quote
Mysza2 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Mylenium napisał(a):Hej cioteczki! Ja też proszę o nr konta. Jeśli będzie ktoś robił bazarek dla niego to dajcie znać, mam sporo słowników angielskich i dobrą drukarkę do przekazania. Może jeszcze coś wyszperam. Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:, jak Marticzka dorwie się do kompa to wyśle Quote
iwonamaj Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Jestem już w domu...Martiko bardzo, bardzo dziękuję za pomoc dla psiaka. Elusia, która go znalazła zadzwoniła do mnie, a ja byłam uziemiona u kuzynki z jej 2- letnia córeczką. Nie mogłam nic zrobić. Jesteś nieoceniona...Teraz z bijacym sercem czekamy na wiadomość z kliniki...Oby była dobra :(... Quote
Recommended Posts