Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bela51 napisał(a):
Martiko, ja juz dawno nie wierze w ludzi. Wiekszosc opanowała znieczulica. Tak na los zwierzat jak i innych ludzi.
Jestem bez grosza w tym m-cu, moge przekazac 40 zl ze spadku Fridy. ( ciagle nierozdysponowany do konca ).

Belu dziękuję kochana :* Już wpisuję ...a o naszej kochanej Fridzie ciągle pamiętam :(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Wiecie co mnie dobija ....że to trasa Katowice - Siewierz ....miliony aut jeżdżących w tą i z powrotem i NIKT zupełnie NIKT się nie zatrzymał widząc konającego na poboczu psa !!!!!!!! To jest straszne !!!!! Nie wiem co się dzieje z ludźmi ....czy naprawdę wszyscy są bez serca ???:angryy: Nikogo nie zainteresował ten pies ??? Boże ze złości chce mi się krzyczeć! Jak ten psiak musiał cierpieć :( Tracę wiarę w ludzi :(

Większość ludzi ma to w głębokim poważaniu... :shake:

Nie trać wiary w ludzi - takich, którym nie jest wszystko jedno, zostało jeszcze trochę ;)

Posted

gosia2313 napisał(a):
Już wczoraj zaglądałam, ale nie była jeszcze żadnych zdjęć.
jestem ponownie na zaproszenie Myszy2 :)

Gosiu wczoraj to jeszcze wątku nie było .......psiaka znaleźliśmy dopiero dzisiaj ........;)

Posted

:-(:-(biedaczynkoooooooooo cudne , Martuniu onze jest przesliczny i wyglada na zadbanego .... metenko ziemio co ta bieda przeszla ..... juz za nim , za niunkiem to najgorsze przeciez......:modla::thumbs::thumbs::thumbs: jaki cud , ze ta kobieta z sercem jechala akurat:modla::modla:sciskuniam mocnooooooooooooooo za cudnego ninia!

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:-(:-(biedaczynkoooooooooo cudne , Martuniu onze jest przesliczny i wyglada na zadbanego .... metenko ziemio co ta bieda przeszla ..... juz za nim , za niunkiem to najgorsze przeciez......:modla::thumbs::thumbs::thumbs: jaki cud , ze ta kobieta z sercem jechala akurat:modla::modla:sciskuniam mocnooooooooooooooo za cudnego ninia!

Ewuniu on jest naprawdę piękny ...zadbany ....albo go ktoś wyrzucił bo tak na oko myślę że może mieć 8-9 lat nawet ...albo się zgubił ...będzie ogłoszenie w Dzienniku zobaczymy czy ktoś się zgłosi ....

Posted

Jeśli nikt nie ma nic przeciwko temu będę podawała swój numerek konta i poprowadzę finanse Madoxa .....

Oczywiscie, ze nikt nie wniesie sprzeciwów. :lol:
Przypomnij mi nr konta, prosze.:lol:

Posted

Wiecie co mnie dobija ....że to trasa Katowice - Siewierz ....miliony aut jeżdżących w tą i z powrotem i NIKT zupełnie NIKT się nie zatrzymał widząc konającego na poboczu psa !!!!!!!! To jest straszne !!!!! Nie wiem co się dzieje z ludźmi ....czy naprawdę wszyscy są bez serca ???:angryy: Nikogo nie zainteresował ten pies ??? Boże ze złości chce mi się krzyczeć! Jak ten psiak musiał cierpieć :( Tracę wiarę w ludzi :(

Nie wszyscy są tacy Martiko ... Ostatnio widziałam Pana, który szorował na kolanach po asfalcie by uratować gołąbka, którego ktoś inny stuknął autem...
Trzymam kciuki za tą łapkę. Niestety nie mogę więcej jak jednorazowo 10 zł wpłacić. Teraz nie masz pewnie głowy, ale później bardzo bym Cię prosiła o pw z nr konta.

Posted

Ludzie wolą "nie widzieć" co się dookoła dzieje......a to już jest podłe.....

Mam dużo wydatków ale porozmawiam z chłopakiem...może po wypłacie uda nam się wyskrobać niewielką sumę....

Posted

magdyska25 napisał(a):
Ludzie wolą "nie widzieć" co się dookoła dzieje......a to już jest podłe.....

Mam dużo wydatków ale porozmawiam z chłopakiem...może po wypłacie uda nam się wyskrobać niewielką sumę....

Bardzo dziękuję w imieniu Madoxa :*

Posted

Martiko kochana To jest sytuacja awaryjna więc Skarbie BARDZO CIĘ PROSZĘ zebyś te pieniążki, które zaoferowałaś mojemu Reksiowi z bazarku przeznaczyła na Madoxa- to zawsze będzie 100zł więcej a ja na moim wątku zapiszę, żeby dziewczyny póki co przekazały pieniążki, które zadeklarowały Reksowi Twojemu podopiecznemu.

A o Reksia się nie martw- jak trzeba będzie to z własnej kieszeni zasponsoruję Mu hotelik jeśli to tak daleko zajdzie.

Posted

Hej cioteczki! Ja też proszę o nr konta. Jeśli będzie ktoś robił bazarek dla niego to dajcie znać, mam sporo słowników angielskich i dobrą drukarkę do przekazania. Może jeszcze coś wyszperam.

Posted

Mylenium napisał(a):
Hej cioteczki! Ja też proszę o nr konta. Jeśli będzie ktoś robił bazarek dla niego to dajcie znać, mam sporo słowników angielskich i dobrą drukarkę do przekazania. Może jeszcze coś wyszperam.

Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:, jak Marticzka dorwie się do kompa to wyśle

Posted

Jestem już w domu...Martiko bardzo, bardzo dziękuję za pomoc dla psiaka. Elusia, która go znalazła zadzwoniła do mnie, a ja byłam uziemiona u kuzynki z jej 2- letnia córeczką. Nie mogłam nic zrobić. Jesteś nieoceniona...Teraz z bijacym sercem czekamy na wiadomość z kliniki...Oby była dobra :(...