Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:( :( :(
dobrze że piszę, a nie muszę mówić, bo mam taką gulę w gardle, że słowa wykrztusić nie mogę :(

nawet przez myśl mi wczoraj nie przeszło, że tak to się skończy :(
w najgorszym razie miał być bez łapki i to już było by smutne, ale coś takiego???
jak zobaczyłam przed chwilą świeczkę w temacie wątku to łzy staneły mi w oczach, a z każdym Waszym wpisem gula w gardle się zwiększała :( :( :(
a własciwie nie, kłamię! jak zobaczyłam świeczkę to pomyślałam KUR$%^^&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i tyle..

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odszedles Madoxiku za Teczowy Most
Tak Ci sie spieszylo ....biegles hen na wskros
Do lepszego swiata ,tam gdzie nic nie boli ...
Teraz mozesz skakac po laczkach do woli
Twoja chora lapka juz jest calkiem zdrowa
Teraz w swoich sercach chcemy Cie zachowac
Smutek targa dusze ,lzy plyna jak rzeka ..
Za Teczowym Mostem ..bedziesz na nas czekac ...

zegnaj ..kochany ...

Posted

[quote name='unixena']Odszedles Madoxiku za Teczowy Most
Tak Ci sie spieszylo ....biegles hen na wskros
Do lepszego swiata ,tam gdzie nic nie boli ...
Teraz mozesz skakac po laczkach do woli
Twoja chora lapka juz jest calkiem zdrowa
Teraz w swoich sercach chcemy Cie zachowac
Smutek targa dusze ,lzy plyna jak rzeka ..
Za Teczowym Mostem ..bedziesz na nas czekac ...

zegnaj ..kochany ...

Piękny wierszyk i znowu rycze

Posted

A ja myśląc o TYM od kilku godzin coraz częściej dochodzę do wniosku, że MIAŁ PIĘKNE ODEJŚCIE...
I może dlatego tak długo się trzymał w tym rowie, żeby Odejść SPOKOJNIE, BEZ STRACHU I BEZ BÓLU- zastanówcie się nad TYM głębiej.

MADOXIE DZIĘKUJĘ ŻE NAUCZYŁEŚ MNIE PIĘKNEJ I MĄDREJ RZECZY- śpij spokojnie i do zobaczenia

Posted

Nie wiem co mam napisac. Przez pol dnia w pracy zastanawialam sie jak tam Madox i co bedzie z jego lapka, zrobilam obiad, nakarmilam swojego psiura i poszlam sprawdzic... Nie takich wiesci sie spodziewalam...
Zostales kolejna ofiara ludzkiego zoobojetnienia i bezdusznosci... Mam nadzieje kochany, ze teraz jest Ci lepiej, bezbolesnie i ze temu kto Ci to zrobil, po czym nie pomogl los sie odplaci...

Posted

Może właśnie dlatego tyle wytrzymał czekał na dobrych ludzi chciał się przekonać że są tacy i doczekał się dlatego mógł spokojnie odejść przy dobrym człowieku i tak wielu sercach będacych przy nim. I to jest najważniejsze.
nie potrafię zamknąć tego wydarzenia na FB... przecież miałam je zamknąć kiedy będzie już w swoim domu .................

Przyszła mi teraz myśl .... przecież on jest w domu nie w takim o jakim my myśleliśmy ale we wspaniałym domu w pełni szczęśliwy bez bólu i cierpienia

Posted

Madoxiku nie miałeś tu na ziemi życia szczęśliwego
Bo okrutny stwór nie dał i tego Tu miałeś cierpienie
Teraz znalazłeś wytchnienie
Chociaż miłość nasza jak wszechświat wielka
Nie potrafiła sprawić abyś w pełni poznał dobroci Człowieka.
Do innych odszedłaś zamost tęczowy,
gdzie świat wspaniały i kolorowy
Gdzie nie ma bólu i cierpienia.
Gdzie nie ma możliwości zranienia
To dom dla tych którzy odeszli
przez wspaniały most do niego przeszli
Nie taki o którym my tutaj myśleliśmy dla Ciebie
To najwspaniałszy dom bo w niebie
* * * * * * * * * *
Będę o Tobie pamiętać ....

Posted

Jestem tu z przypadku (główna strona), przykro mi z powodu pieska, nie czytałam wszystkich postów, 1 stronę i 2-3 ostatnie, i jak przeczytałam klinika i Molicki to hm nie wiem jakie macie doświadczenia z tamtejszymi weterynarzami, wiem że piesek był w fatalnym stanie ale wiem też że tam mi kiedyś zabili mojego psa i jeśli nie patrzało im się 24/24 h na ręce to nie ma się pewności jak było naprawdę, piszę to po to żeby przestrzec przed swoimi złymi doświadczeniami bo bardzo się zraziłam i to w sumie nie raz... Także polecam na przyszłość mimo wszystko innego weterynarza aby mieć pewność że nic nie zostało z ich strony zawalone. Wiem, że trochę nie na temat, ale musiałam to napisać :(

Posted

[quote name='Iljova']Madoxiku nie miałeś tu na ziemi życia szczęśliwego
Bo okrutny stwór nie dał i tego Tu miałeś cierpienie
Teraz znalazłeś wytchnienie
Chociaż miłość nasza jak wszechświat wielka
Nie potrafiła sprawić abyś w pełni poznał dobroci Człowieka.
Do innych odszedłaś zamost tęczowy,
gdzie świat wspaniały i kolorowy
Gdzie nie ma bólu i cierpienia.
Gdzie nie ma możliwości zranienia
To dom dla tych którzy odeszli
przez wspaniały most do niego przeszli
Nie taki o którym my tutaj myśleliśmy dla Ciebie
To najwspaniałszy dom bo w niebie
* * * * * * * * * *
Będę o Tobie pamiętać ....

bęcze jak głupia :placz::placz::placz::placz:

Posted

szafra napisał(a):
Cały czas myślę o tym, że gdybym go zobaczyła na trasie jak jechałam do Katowic w piątek to może by się udało go uratować :-(:-(:-(.

Nie miej wyrzutow sumienia... Jak widac nikt go nie zauwazyl przez dobre kilka dni... Taka trasa, tyle osob jedzie nia codziennie rano do pracy i popoludniu do domu... Nie wierze, ze nikt go nie zobaczyl tak samo jak powoli nie wierze w to, ze rodzaj ludzki jest ponoc tym lepszym...

Posted

Nie zdążyłam nic dla Ciebie zrobić biedaku :(:(:(
Teraz już za późno :(:(:(
I choć wiem, że teraz już wolny od bólu biegasz na wszystkich czterech łapkach po zielonych polach, to nie potrafię powstrzymać łez :(:(:(

Posted

Myśli ciągle wokół Ciebie krążą... Chodź Tobie jest już błogo my tu na tym podłym świecie zadręczamy się i pytamy DLACZEGO...?!:-(
Mam nadzieje piesku że wybaczysz człowiekowi ...
Dobrze że nie byłeś sam w chwili w której wybierałeś sie za TM... w tą ostatnią dobę człowiek pokazał Ci że nie jest taki zły jak tego doświadczyłeś w podłej samotności...
Biegaj sobie szczęśliwie, bez żadnych trosk i bólu na zielonych łąkach...
Chciałam się w ten sposób pożegnać,chodź i tak wierze, że kiedyś się spotkamy..
Ta historia na zawsze zostanie dla mnie przestrogą, gdziekolwiek nie będę oczy dookoła głowy...
Madox [*]:-(