Poker Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Bardzo mi żal suni, dobrze,że chociaż na koniec była zaopiekowana i odeszła bez gorszego cierpienia. Czułam,że to coś bardzo złego i miałam małą nadzieję. Quote
Bogusik Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Boze!Lzy leja mi sie jak "potok"...tak mi strasznie przykro...a tak chcialysmy ci Ulenko z calego serca pomoc...Odpoczywaj w spokoju za TM...nie znajduje slow... Quote
ewu Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Tusinko , jeśli możesz to niech jej szumi las. Quote
Poker Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='ewu']Tusinko , jeśli możesz to niech jej szumi las.[/QUOTE] Ja też proszę o to ,jeżeli będzie możliwe. Quote
yoko100 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 przykre ze tak szybko tyle cioteczek ja ratowalo, bidulka [*] Quote
suślik Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Kibicowałam po cichu dziewczynie. Miała opiekę, zainteresowane nią serca i masę dobrych rąk gotowych ją wyciągac z tego. Bądź szczęsliwa ślicznotko za TM. A Wam dziewczyny ślę same pozytywny i ciepłe uczucia. Teraz jest Wam bardzo ciężko ale dzięki Wam Ulena miała choć przez chwilę wszystko to o czym marzy nieszczęśliwy pies. Quote
dreag Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Byłam kiedyś młoda, nie zabrałam swego psa z lecznicy, by go pochować, nie chciałam widzieć, że umarł. Bardzo tego żałuję do dnia dzisiejszego, jak i cała moja rodzina, to taki mój wyrzut sumienia... [B]Tusinka[/B], pomyśl i zadecyduj, Ty byłaś najbliżej NIEJ. Nie wierzę, że tak się to skończyło, normalnie nie wierzę, wrzeszczeć się chce i wyć na cały głos!!!! Quote
Bogusik Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ja tez prosze o ten las!Choc wiem ze bedzie ci bardzo ciezko w takich chwilach...myslami bede z Wami bo tylko tyle moge... Quote
szafra Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Biegaj malutka szczęśliwie za TM :-(. Tak coś czułam, że nie będzie dobrze ... ja myślę, że to nerki przestały pracować! Quote
abra43 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Tak mi przykro jestem dziewczyny z wami daliscie z siebie wszystko widocznie tak miało byc spij spokojnie Ulenko Quote
Roszpunka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ulenko, codziennie do Ciebie zaglądałam i czekałam na dobre wieści... Śpij teraz, niech las Ci szumi [*] [IMG]http://img.1gif.pl/swieca/swieca-46.gif[/IMG] Quote
tusinka22 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 zabiorę ją i pochowam pod lasem, będzie to ciężkie ale jakoś dam radę....:-( rozumiem że o sekcję nie pytać, osobiście ja bym nie robiła, ale proszę powiedzcie co na ten temat myślicie. Quote
Ironiaaa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Biegaj szczesliwa za Teczowym Mostem Ulenko... Jeszcze dzisiaj rano bylas z nami, a teraz taka przykra wiadomosc... Dobrze, ze pod koniec zaznala milosci... Quote
Anula Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='tusinka22']zabiorę ją i pochowam pod lasem, będzie to ciężkie ale jakoś dam radę....:-( rozumiem że o sekcję nie pytać, osobiście ja bym nie robiła, ale proszę powiedzcie co na ten temat myślicie.[/QUOTE] Dziękuję Tobie i chyba nie tylko w moim imieniu,niech Ulenka spokojnie spoczywa wśród pięknych drzew i przyrody,z których jej pradziadowie pochodzą i jej jest tam miejsce. Natomiast chyba nie ma sensu poddawać jej sekcji zwłok bo i tak już jej nie ma wśród żywych i co to pomoże.Wszyscy chcieliśmy jak najlepiej ale nie udało się.Żegnaj ty moja kochana Ulenko byłam z Tobą myślami i zaglądałam codziennie martwiąc się o twój stan zdrowia. Quote
Malawia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Tak mi przykro.....Ulenko śpij spokojnie.... Quote
piescofajnyjest Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 tak strasznie mi przykro....odpoczywaj Uleno kochana.... Quote
wapiszon Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Żegnaj Ulenko [*] Dziewczyny jesteście wspaniałe a Wasze serducha przeogromne. Ulenka spogląda na Was zza TM. Myślę,że lepszy byłby lasek. I że sekcji nie warto robić, nie zwróci to życia Ulence :( Quote
necianeta89 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 bardzo mi przykro... :( Teraz już jest bezpieczna, bez bólu i zmartwień.... Quote
Lili8522 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Spij spokojnie psinko... Teraz możesz odpocząć [*] Quote
inga.mm Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='tusinka22']Czy oddać do utylizacji?[/QUOTE] I stanie sie kolejnym psem, który zniknął i nic po nim nie pozostało... Quote
Bogusik Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Przyjechalam wlasnie z pracy i jak zawsze u Ulenki,ktorej juz nie ma...Pojechalam z czerwonymi oczami a na pytanie kolezanki "czy cos sie stalo?!...Tylko zdolalam tyle z siebie wydusic,ze..."Wlasnie dzisiaj odszedl ktos komu bardzo chcialam pomoc...ale sie nie udalo..."Niebo tez jak widac oplakuje Ulenke bo po poludniu zaczelo padac i pada nadal... Jestem tez przeciwna sekcji tusinko22! Quote
Incia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Rozmawiałam dziś o Tobie, maleńka...Byłoby inaczej gdybyś miała swojego człowieka...Biegaj radośnie, już nic Cię więcej złego nie spotka... Quote
maja7 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Bardzo się tego bałam, że ta walka o jej życie tak się skończy. Ulenko biegaj szczęśliwa za TM! Quote
Poker Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Sekcja w jej przypadku niczego nie wniesie. niech ma już spokój, dostatecznie dużo przeszła. Tusinko, dziękuję że Ją pochowasz. Quote
asiek.l-g Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 nie wierze...malutka codziennie do Ciebie zaglądałam , myślałam o Tobie ..nie wierze..bądź szczęśliwa Quote
Recommended Posts