Jump to content
Dogomania

Ulena skrajnie wychudzona suczka z ulicy,nie udało się jej uratować, za TM :(

Recommended Posts

Posted

Bardzo mi żal suni, dobrze,że chociaż na koniec była zaopiekowana i odeszła bez gorszego cierpienia.
Czułam,że to coś bardzo złego i miałam małą nadzieję.

• Replies 646
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kibicowałam po cichu dziewczynie. Miała opiekę, zainteresowane nią serca i masę dobrych rąk gotowych ją wyciągac z tego.
Bądź szczęsliwa ślicznotko za TM. A Wam dziewczyny ślę same pozytywny i ciepłe uczucia. Teraz jest Wam bardzo ciężko ale dzięki Wam Ulena miała choć przez chwilę wszystko to o czym marzy nieszczęśliwy pies.

Posted

Byłam kiedyś młoda, nie zabrałam swego psa z lecznicy, by go pochować, nie chciałam widzieć, że umarł. Bardzo tego żałuję do dnia dzisiejszego, jak i cała moja rodzina, to taki mój wyrzut sumienia...
[B]Tusinka[/B], pomyśl i zadecyduj, Ty byłaś najbliżej NIEJ.
Nie wierzę, że tak się to skończyło, normalnie nie wierzę, wrzeszczeć się chce i wyć na cały głos!!!!

Posted

zabiorę ją i pochowam pod lasem, będzie to ciężkie ale jakoś dam radę....:-(

rozumiem że o sekcję nie pytać, osobiście ja bym nie robiła, ale proszę powiedzcie co na ten temat myślicie.

Posted

[quote name='tusinka22']zabiorę ją i pochowam pod lasem, będzie to ciężkie ale jakoś dam radę....:-(

rozumiem że o sekcję nie pytać, osobiście ja bym nie robiła, ale proszę powiedzcie co na ten temat myślicie.[/QUOTE]

Dziękuję Tobie i chyba nie tylko w moim imieniu,niech Ulenka spokojnie spoczywa wśród pięknych drzew i przyrody,z których jej pradziadowie pochodzą i jej jest tam miejsce.
Natomiast chyba nie ma sensu poddawać jej sekcji zwłok bo i tak już jej nie ma wśród żywych i co to pomoże.Wszyscy chcieliśmy jak najlepiej ale nie udało się.Żegnaj ty moja kochana Ulenko byłam z Tobą myślami i zaglądałam codziennie martwiąc się o twój stan zdrowia.

Posted

Żegnaj Ulenko
[*]
Dziewczyny jesteście wspaniałe a Wasze serducha przeogromne. Ulenka spogląda na Was zza TM.
Myślę,że lepszy byłby lasek. I że sekcji nie warto robić, nie zwróci to życia Ulence :(

Posted

Przyjechalam wlasnie z pracy i jak zawsze u Ulenki,ktorej juz nie ma...Pojechalam z czerwonymi oczami a na pytanie kolezanki "czy cos sie stalo?!...Tylko zdolalam tyle z siebie wydusic,ze..."Wlasnie dzisiaj odszedl ktos komu bardzo chcialam pomoc...ale sie nie udalo..."Niebo tez jak widac oplakuje Ulenke bo po poludniu zaczelo padac i pada nadal... Jestem tez przeciwna sekcji tusinko22!

Posted

Rozmawiałam dziś o Tobie, maleńka...Byłoby inaczej gdybyś miała swojego człowieka...Biegaj radośnie, już nic Cię więcej złego nie spotka...