Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malagos']Pokażę zdjęcie psiaka mojemu znajomemu, kiedyś szukał psa w podobnym typie.[/QUOTE]

dzieki :)

dzisiaj jadac rano do pracy, zabraliśmy go do Warszawy do lecznicy
ma niewiele ponad rok - ząbki bialutkie, potwornie zapchlony i zarobaczony, powiększone węzły chłonne w pachwinach
pobrali krew na podstawowe badania. siedzi caly czas tam
muszę go zabrac wracajac.. nie moge patrzec i czekac az go jakis TIR rozjedzie.
ale nie wiem, co bedzie :(

Posted (edited)

[quote name='malagos']I co z nim? Moze watek załóż, by tu nie zabierać miejsca?...[/QUOTE]

noc przetrwał w kojcu z moim tymczasem - Rudolfem, wczoraj z lecznicy 112,- do zapłacenia. Założę dzisiaj i watek,i wydarzenie

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257166-kto-może-pomóc-młody-porzucony-psiak-bardzo-awaryjne-dt-bo-zagrożenie-życia-było[/URL]

[URL]https://www.facebook.com/events/1374559739500834/?source=1[/URL]

Edited by sylwija
Posted

[quote name='paula_t']Pieniążki za Maksa od tamb zwrócone :)[/QUOTE]

[quote name='tamb']Bardzo dziękuję.[/QUOTE]

Bardzo dziekujemy! :)

Posted (edited)

Zwracam się do KWB, po raz pierwszy, o pomoc o dofinansowanie sterylki dla Żabki

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257106-żaba-wróciła-z-adopcji-po-4-latach-nie-ma-nic-a-chce-żyć[/URL]

nie wiem jaki jest koszt, czekam na info od Malwy

Edited by Gusiaczek
Posted

[quote name='Gusiaczek']Zwracam się do KWB, po raz pierwszy, o pomoc o dofinansowanie sterylki dla Żabki

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257106-żaba-wróciła-z-adopcji-po-4-latach-nie-ma-nic-a-chce-żyć[/URL]

nie wiem jaki jest koszt, czekam na info od Malwy[/QUOTE]

Dziękuję za zwrócenie się o pomoc w sfinansowaniu sterylki Żabki.

Koszt za sterylkę 150 zł, niestety jeszcze nie zapłacony..............

Posted

ja widziałam takiego porzuconego przy drodze ekspresowej lublin-warszawa. na MOPie. w nocy, podczas podrózy służbowej. przyjazny, chyba starszy. i tyle wiem, że stamtąd psy przyjmuje schron w pulawach, znacie ten schron?

Posted

[quote name='Gusiaczek']Zwracam się do KWB, po raz pierwszy, o pomoc o dofinansowanie sterylki dla Żabki

nie wiem jaki jest koszt, czekam na info od Malwy[/QUOTE]

Jestem za wsparciem na sterylizację suni Żabki w wysokosci 150 zł.

Posted

[quote name='Ellig']Jestem za wsparciem na sterylizację suni Żabki w wysokosci 150 zł.[/QUOTE]

Sterylizacja Żabki już została opłacona, w takim razie czekamy na sygnał czy są inne potrzeby.

Posted

pilnie poszukiwany domowy dt, hotelik, może być płatny - Warszawa, okolice dla tego psiaka, awaryjnie u mnie w kojcu

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/257166-kto-mo%C5%BCe-pom%C3%B3c-m%C5%82ody-porzucony-psiak-bardzo-awaryjne-dt-bo-zagro%C5%BCenie-%C5%BCycia-by%C5%82o"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257166-kto-mo%C5%BCe-pom%C3%B3c-m%C5%82ody-porzucony-psiak-bardzo-awaryjne-dt-bo-zagro%C5%BCenie-%C5%BCycia-by%C5%82o[/URL]

dzisiaj wieczorem wrzucę nowe zdjęcia, jest śliczniutki umyty ;)

Posted

Sterylizacja Żabki już została opłacona, w takim razie czekamy na sygnał czy są inne potrzeby.

Czy zgłoszenie przez Gusiaczek potrzeby opłacenia sterylizacji Żaby jest nadal aktualne?

Pytam, bo weterynarz nie został opłacony. Czekam na decyzję KWB.  Osoba, która wpłaciła na wątku Żaby kwotę 150 zł zadecydowała, by tę kwotę przeznaczyć na inne potrzeby , np. jedzenie. Żaba oprócz jedzenia potrzebuje szelek, obroży, i nie była szczepiona przeciw wściekliźnie. Ostatnio była leczona na tesiemca, ale ten koszt pokryła osoba, u której jest w hotelu.

Posted

Czy zgłoszenie przez Gusiaczek potrzeby opłacenia sterylizacji Żaby jest nadal aktualne?

Pytam, bo weterynarz nie został opłacony. Czekam na decyzję KWB.  Osoba, która wpłaciła na wątku Żaby kwotę 150 zł zadecydowała, by tę kwotę przeznaczyć na inne potrzeby , np. jedzenie. Żaba oprócz jedzenia potrzebuje szelek, obroży, i nie była szczepiona przeciw wściekliźnie. Ostatnio była leczona na tesiemca, ale ten koszt pokryła osoba, u której jest w hotelu.

Mela Jakimiuk

Advanced Member

• photo-thumb-90326.gif?_r=0
  • Members
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 287 postów

Napisany 07 wrzesień 2014 - 23:01

Przelałam dzisiaj 150 zl dla żabki, pokryje sterylizacje.

W zwiazku z pojawieniem sie na watku Żabki informacji o tym ,ze sterylizacja zostanie oplacona, Zarząd Klubu nie rozpatrywal dalej prosby o wsparcie.

Obecnie rozliczenie na w/w watku nie wskazuję na potrzebę pomocy.Pomoc musi być zatwierdzona przez minimum dwie osoby z Zarzadu Klubu.
Proszę Gusiaczka o wyjasnienie czy dalej wnioskuje o pomoc w wysokosci 200 zł dla Żabki i ustosunkowanie sie ewentualnie do tej prośby osoby z Zarządu.

Wpłaty:
10 zł Mysza2
30 zł gluchypies
teresaa118
10 zł elficzkowa
150 zł Mela Jakimiuk
bela51
200 zł baster i lusi od pani Miry
--------------------------------------
razem: 400 zł

Inna pomoc:
Mysza2 - bazarek w miarę możliwości
ania68 - bazarek + wykup ogłoszeń
Ayame Nishijima - banerek
AlfaLS - wykup ogłoszeń
bela51 - pakiet ogłoszeń do wykorzystania

Posted
GRZECZNOŚCIOWO - UWAGA WARSZAWA!
W związku z przygotowywaniem programu telewizyjnego, POSZUKUJEMY ciekawych/trudnych/niestandardowych przypadków
PSÓW PROBLEMOWYCH w Warszawie i okolicach.

Oferujemy DARMOWY program terapeutyczny.
Warunkiem jest zgoda na nagrywanie całości terapii i wykorzystanie wizerunku w mediach.

Zgłoszenia prosimy kierować na mail:
kontakt@dobrypies,pl oraz [email protected]
Posted

Mela Jakimiuk

Advanced Member

• Members
  • 287 postów

W zwiazku z pojawieniem sie na watku Żabki informacji o tym ,ze sterylizacja zostanie oplacona, Zarząd Klubu nie rozpatrywal dalej prosby o wsparcie.

Obecnie rozliczenie na w/w watku nie wskazuję na potrzebę pomocy.Pomoc musi być zatwierdzona przez minimum dwie osoby z Zarzadu Klubu.
Proszę Gusiaczka o wyjasnienie czy dalej wnioskuje o pomoc w wysokosci 200 zł dla Żabki i ustosunkowanie sie ewentualnie do tej prośby osoby z Zarządu.

Wpłaty:
10 zł Mysza2
30 zł gluchypies
teresaa118
10 zł elficzkowa
150 zł Mela Jakimiuk
bela51

Inna pomoc:
AlfaLS - wykup ogłoszeń

Skoro na koncie Żabki jest 400.00 zł nie podtrzymuję wniosku

Zgodnie z regulaminem KWB udziela pomocy Ogonkom które nie mają nic lub prawie nic, tak?

Ps po kilku godzinach starań dogo raczyło mnie tutaj wpuścić ... szaleństwo :(

Posted

Mela Jakimiuk

Advanced Member

• Members
  • 287 postów

Wpłaty:
10 zł Mysza2
30 zł gluchypies
teresaa118
10 zł elficzkowa
150 zł Mela Jakimiuk
bela51

Inna pomoc:
AlfaLS - wykup ogłoszeń

Skoro na koncie Żabki jest 400.00 zł nie podtrzymuję wniosku
Zgodnie z regulaminem KWB udziela pomocy Ogonkom które nie mają nic lub prawie nic, tak?

Ps po kilku godzinach starań dogo raczyło mnie tutaj wpuścić ... szaleństwo :(

Dziękuję za odpowiedź w sprawie wycofania prośby o dofinansowanie sterylizacji.

W poście nr 98 i 99 Mela doprecyzowała na jaki cel mają iść pieniądze, które wpłaciła.
Było to dla mnie jasne, i w związku z tym czekałam na decyzję KWB. Wiem, ze prośbę poparła sharka.

Proszę o wskzanie nr postu lub strony watku, z którego wynikają zasady przyznawania pomocy psiakom (i ewentualnej konieczności zwrotu tej pomocy; niestety z postu nr 1 wiele nie wynika.
Posted

Proszę o wskzanie nr postu lub strony watku, z którego wynikają zasady przyznawania pomocy psiakom (i ewentualnej konieczności zwrotu tej pomocy; niestety z postu nr 1 wiele nie wynika.

Z postu pierwszego nic nie wynika ponieważ po ostatnich zmianach na dogo zniknął. Teraz pierwsze jest rozliczenie, a wcześniej był tam post dotyczący przyznawania pomocy. Nie wiem czy ktoś go zapisał?