malagos Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Pokażę zdjęcie psiaka mojemu znajomemu, kiedyś szukał psa w podobnym typie. Quote
sylwija Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 [quote name='malagos']Pokażę zdjęcie psiaka mojemu znajomemu, kiedyś szukał psa w podobnym typie.[/QUOTE] dzieki :) dzisiaj jadac rano do pracy, zabraliśmy go do Warszawy do lecznicy ma niewiele ponad rok - ząbki bialutkie, potwornie zapchlony i zarobaczony, powiększone węzły chłonne w pachwinach pobrali krew na podstawowe badania. siedzi caly czas tam muszę go zabrac wracajac.. nie moge patrzec i czekac az go jakis TIR rozjedzie. ale nie wiem, co bedzie :( Quote
malagos Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 I co z nim? Moze watek załóż, by tu nie zabierać miejsca?... Quote
sylwija Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 (edited) [quote name='malagos']I co z nim? Moze watek załóż, by tu nie zabierać miejsca?...[/QUOTE] noc przetrwał w kojcu z moim tymczasem - Rudolfem, wczoraj z lecznicy 112,- do zapłacenia. Założę dzisiaj i watek,i wydarzenie [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257166-kto-może-pomóc-młody-porzucony-psiak-bardzo-awaryjne-dt-bo-zagrożenie-życia-było[/URL] [URL]https://www.facebook.com/events/1374559739500834/?source=1[/URL] Edited September 4, 2014 by sylwija Quote
paula_t Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Pieniążki za Maksa od tamb zwrócone :) Quote
Ellig Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 [quote name='paula_t']Pieniążki za Maksa od tamb zwrócone :)[/QUOTE] [quote name='tamb']Bardzo dziękuję.[/QUOTE] Bardzo dziekujemy! :) Quote
Gusiaczek Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 (edited) Zwracam się do KWB, po raz pierwszy, o pomoc o dofinansowanie sterylki dla Żabki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257106-żaba-wróciła-z-adopcji-po-4-latach-nie-ma-nic-a-chce-żyć[/URL] nie wiem jaki jest koszt, czekam na info od Malwy Edited September 7, 2014 by Gusiaczek Quote
MALWA Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 [quote name='Gusiaczek']Zwracam się do KWB, po raz pierwszy, o pomoc o dofinansowanie sterylki dla Żabki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257106-żaba-wróciła-z-adopcji-po-4-latach-nie-ma-nic-a-chce-żyć[/URL] nie wiem jaki jest koszt, czekam na info od Malwy[/QUOTE] Dziękuję za zwrócenie się o pomoc w sfinansowaniu sterylki Żabki. Koszt za sterylkę 150 zł, niestety jeszcze nie zapłacony.............. Quote
sleepingbyday Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 ja widziałam takiego porzuconego przy drodze ekspresowej lublin-warszawa. na MOPie. w nocy, podczas podrózy służbowej. przyjazny, chyba starszy. i tyle wiem, że stamtąd psy przyjmuje schron w pulawach, znacie ten schron? Quote
Ellig Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 [quote name='Gusiaczek']Zwracam się do KWB, po raz pierwszy, o pomoc o dofinansowanie sterylki dla Żabki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257106-żaba-wróciła-z-adopcji-po-4-latach-nie-ma-nic-a-chce-żyć[/URL] nie wiem jaki jest koszt, czekam na info od Malwy[/QUOTE] Jestem za wsparciem na sterylizację suni Żabki w wysokosci 150 zł. Quote
Ellig Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 [quote name='Ellig']Jestem za wsparciem na sterylizację suni Żabki w wysokosci 150 zł.[/QUOTE] Sterylizacja Żabki już została opłacona, w takim razie czekamy na sygnał czy są inne potrzeby. Quote
Madie Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 wpłaciłam dziś swoją deklarację za 2 miesiące Quote
sylwija Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 pilnie poszukiwany domowy dt, hotelik, może być płatny - Warszawa, okolice dla tego psiaka, awaryjnie u mnie w kojcu [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/257166-kto-mo%C5%BCe-pom%C3%B3c-m%C5%82ody-porzucony-psiak-bardzo-awaryjne-dt-bo-zagro%C5%BCenie-%C5%BCycia-by%C5%82o"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257166-kto-mo%C5%BCe-pom%C3%B3c-m%C5%82ody-porzucony-psiak-bardzo-awaryjne-dt-bo-zagro%C5%BCenie-%C5%BCycia-by%C5%82o[/URL] dzisiaj wieczorem wrzucę nowe zdjęcia, jest śliczniutki umyty ;) Quote
mestudio Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 [quote name='Madie']wpłaciłam dziś swoją deklarację za 2 miesiące[/QUOTE] Bardzo dziękujemy :-). Quote
NikaEla Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 I tan wątek odnalazłam w nowej odsłonie Quote
Madie Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Ja go znalazłam jako zapisany w Profil-> moja zawartość Quote
Lili8522 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Zapraszam na wątek Fifi i Greys które pilnie potrzebują pomocy... :( http://www.dogomania.com/forum/topic/142859-fifi-i-greys-wyrwane-z-patologi-znikn%C4%85-w-schronisku-pomocy/ Quote
MALWA Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Sterylizacja Żabki już została opłacona, w takim razie czekamy na sygnał czy są inne potrzeby. Czy zgłoszenie przez Gusiaczek potrzeby opłacenia sterylizacji Żaby jest nadal aktualne? Pytam, bo weterynarz nie został opłacony. Czekam na decyzję KWB. Osoba, która wpłaciła na wątku Żaby kwotę 150 zł zadecydowała, by tę kwotę przeznaczyć na inne potrzeby , np. jedzenie. Żaba oprócz jedzenia potrzebuje szelek, obroży, i nie była szczepiona przeciw wściekliźnie. Ostatnio była leczona na tesiemca, ale ten koszt pokryła osoba, u której jest w hotelu. Quote
Ellig Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Czy zgłoszenie przez Gusiaczek potrzeby opłacenia sterylizacji Żaby jest nadal aktualne? Pytam, bo weterynarz nie został opłacony. Czekam na decyzję KWB. Osoba, która wpłaciła na wątku Żaby kwotę 150 zł zadecydowała, by tę kwotę przeznaczyć na inne potrzeby , np. jedzenie. Żaba oprócz jedzenia potrzebuje szelek, obroży, i nie była szczepiona przeciw wściekliźnie. Ostatnio była leczona na tesiemca, ale ten koszt pokryła osoba, u której jest w hotelu. Mela Jakimiuk Advanced Member Members 287 postów Napisany 07 wrzesień 2014 - 23:01 Przelałam dzisiaj 150 zl dla żabki, pokryje sterylizacje. W zwiazku z pojawieniem sie na watku Żabki informacji o tym ,ze sterylizacja zostanie oplacona, Zarząd Klubu nie rozpatrywal dalej prosby o wsparcie. Obecnie rozliczenie na w/w watku nie wskazuję na potrzebę pomocy.Pomoc musi być zatwierdzona przez minimum dwie osoby z Zarzadu Klubu. Proszę Gusiaczka o wyjasnienie czy dalej wnioskuje o pomoc w wysokosci 200 zł dla Żabki i ustosunkowanie sie ewentualnie do tej prośby osoby z Zarządu. #9 Wpłaty: 10 zł Mysza2 30 zł gluchypies teresaa118 10 zł elficzkowa 150 zł Mela Jakimiuk bela51 200 zł baster i lusi od pani Miry -------------------------------------- razem: 400 zł Inna pomoc: Mysza2 - bazarek w miarę możliwości ania68 - bazarek + wykup ogłoszeń Ayame Nishijima - banerek AlfaLS - wykup ogłoszeń bela51 - pakiet ogłoszeń do wykorzystania Quote
Ellig Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 GRZECZNOŚCIOWO - UWAGA WARSZAWA! W związku z przygotowywaniem programu telewizyjnego, POSZUKUJEMY ciekawych/trudnych/niestandardowych przypadków PSÓW PROBLEMOWYCH w Warszawie i okolicach. Oferujemy DARMOWY program terapeutyczny. Warunkiem jest zgoda na nagrywanie całości terapii i wykorzystanie wizerunku w mediach. Zgłoszenia prosimy kierować na mail: kontakt@dobrypies,pl oraz [email protected] Quote
Gusiaczek Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Mela Jakimiuk Advanced Member Members 287 postów Napisany 07 wrzesień 2014 - 23:01 Przelałam dzisiaj 150 zl dla żabki, pokryje sterylizacje. W zwiazku z pojawieniem sie na watku Żabki informacji o tym ,ze sterylizacja zostanie oplacona, Zarząd Klubu nie rozpatrywal dalej prosby o wsparcie. Obecnie rozliczenie na w/w watku nie wskazuję na potrzebę pomocy.Pomoc musi być zatwierdzona przez minimum dwie osoby z Zarzadu Klubu. Proszę Gusiaczka o wyjasnienie czy dalej wnioskuje o pomoc w wysokosci 200 zł dla Żabki i ustosunkowanie sie ewentualnie do tej prośby osoby z Zarządu. #9 Wpłaty: 10 zł Mysza2 30 zł gluchypies teresaa118 10 zł elficzkowa 150 zł Mela Jakimiuk bela51 200 zł baster i lusi od pani Miry -------------------------------------- razem: 400 zł Inna pomoc: Mysza2 - bazarek w miarę możliwości ania68 - bazarek + wykup ogłoszeń Ayame Nishijima - banerek AlfaLS - wykup ogłoszeń bela51 - pakiet ogłoszeń do wykorzystania Skoro na koncie Żabki jest 400.00 zł nie podtrzymuję wniosku Zgodnie z regulaminem KWB udziela pomocy Ogonkom które nie mają nic lub prawie nic, tak? Ps po kilku godzinach starań dogo raczyło mnie tutaj wpuścić ... szaleństwo :( Quote
MALWA Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Mela Jakimiuk Advanced Member Members 287 postów Napisany 07 wrzesień 2014 - 23:01Przelałam dzisiaj 150 zl dla żabki, pokryje sterylizacje. W zwiazku z pojawieniem sie na watku Żabki informacji o tym ,ze sterylizacja zostanie oplacona, Zarząd Klubu nie rozpatrywal dalej prosby o wsparcie. Obecnie rozliczenie na w/w watku nie wskazuję na potrzebę pomocy.Pomoc musi być zatwierdzona przez minimum dwie osoby z Zarzadu Klubu.Proszę Gusiaczka o wyjasnienie czy dalej wnioskuje o pomoc w wysokosci 200 zł dla Żabki i ustosunkowanie sie ewentualnie do tej prośby osoby z Zarządu. #9Wpłaty:10 zł Mysza230 zł gluchypiesteresaa11810 zł elficzkowa150 zł Mela Jakimiukbela51200 zł baster i lusi od pani Miry--------------------------------------razem: 400 złInna pomoc:Mysza2 - bazarek w miarę możliwościania68 - bazarek + wykup ogłoszeńAyame Nishijima - banerekAlfaLS - wykup ogłoszeńbela51 - pakiet ogłoszeń do wykorzystania Skoro na koncie Żabki jest 400.00 zł nie podtrzymuję wnioskuZgodnie z regulaminem KWB udziela pomocy Ogonkom które nie mają nic lub prawie nic, tak? Ps po kilku godzinach starań dogo raczyło mnie tutaj wpuścić ... szaleństwo :( Dziękuję za odpowiedź w sprawie wycofania prośby o dofinansowanie sterylizacji.W poście nr 98 i 99 Mela doprecyzowała na jaki cel mają iść pieniądze, które wpłaciła.Było to dla mnie jasne, i w związku z tym czekałam na decyzję KWB. Wiem, ze prośbę poparła sharka.Proszę o wskzanie nr postu lub strony watku, z którego wynikają zasady przyznawania pomocy psiakom (i ewentualnej konieczności zwrotu tej pomocy; niestety z postu nr 1 wiele nie wynika. Quote
Macia Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Proszę o wskzanie nr postu lub strony watku, z którego wynikają zasady przyznawania pomocy psiakom (i ewentualnej konieczności zwrotu tej pomocy; niestety z postu nr 1 wiele nie wynika. Z postu pierwszego nic nie wynika ponieważ po ostatnich zmianach na dogo zniknął. Teraz pierwsze jest rozliczenie, a wcześniej był tam post dotyczący przyznawania pomocy. Nie wiem czy ktoś go zapisał? Quote
Recommended Posts