Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

megi345, można pomóc zakładając wątek w dziale pomoc dla ludzi, wtedy będzie można ruszyc z pomocą realnie, szczególnie, że chcesz sama się tam wybrać i będziesz mogła ocenić sprawę na miejscu.

Posted

mestudio napisał(a):
megi345, można pomóc zakładając wątek w dziale pomoc dla ludzi, wtedy będzie można ruszyc z pomocą realnie, szczególnie, że chcesz sama się tam wybrać i będziesz mogła ocenić sprawę na miejscu.

Dziekuje za sugestie, nie wiedziałam, że jest taki dział. Założyłam wątek na szybko... http://www.dogomania.pl/forum/threads/250188-Samotna-matka-z-dzieckiem-dwoma-psami-i-sze%C5%9Bcioma-kotami-nie-ma-je-za-co-wykarmi%C4%87?p=21754185#post21754185

Posted

mestudio napisał(a):

Dziekuje za sugestie, nie wiedziałam, że jest taki dział. Założyłam wątek na szybko... http://www.dogomania.pl/forum/threads/250188-Samotna-matka-z-dzieckiem-dwoma-psami-i-sześcioma-kotami-nie-ma-je-za-co-wykarmić?p=21754185#post21754185

Posted

Ellig napisał(a):
O ile dobrze pamietam i nic się nie zmieniło to sleepingbyday mieszka blisko.

zmieniło się, mieszkam na gocławiu teraz.ale to wciąz jest blisko, tylko że wczoraj w trybie pilnym meldowałam sie u lekarza z powodu zapalenia sprzętu siusiającego ;-) i jest kicha. ale napisałam sylwiji, kto tam rzut beretem od wiatraka mieszka. oby sie udało, bo ja mam ostatnio serie niefortunnych zdarzeń - rozwali mi sie komp, przeinstalowywać musiałam, cały system i office też,trwało to kilka dni, a mam termin oddania pisaniny i ledwo ruszyłam to dziś. głupio mi, ale oby któraś z dziewczyn mogła!

mestudio napisał(a):

myślę, ze należy dobrze sprawę sprawdzić, zanim zdecydujesz sie na pomoc. A, nie idź tam sama, potrzebujesz wsparcia kogos z doświadczeniem.

edit: sylwija, masz skrzynke zatkaną. juz pokapowałam, co z tym pw ;-)

Posted

o matko, aż ona? nikt bliżej nie mógł? w ogóle to zapalenie przypałetało mi się w newralgicznym momencie, do tyłka z takim zapaleniem. ale miałam okazje pierwszy raz w życiu być poddana szpitalnemu triage'owi, ciekawe doświadczenie.

sylwija, jak ta wizyta, na plus?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
o matko, aż ona? nikt bliżej nie mógł? w ogóle to zapalenie przypałetało mi się w newralgicznym momencie, do tyłka z takim zapaleniem. ale miałam okazje pierwszy raz w życiu być poddana szpitalnemu triage'owi, ciekawe doświadczenie.

Szpitalnemu czemu...? :-o
Zdrowiej! :kciuki:

Posted

sylwija, jak ta wizyta, na plus?

dziękuję za taki doświadczenia.. zdrowiej, szybciutko :)

wizyta ok i chyba szczeniaczka zostanie w sobotę już w nowym domku, z nową rodziną :)

Posted

[quote name='Nikaragua']Przelałam dzisiaj na konto Baloniarek 90zł z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/249853

Bardzo dziękujemy, jestes niesamowita !:)

Posted

triage, czyli selekcja, decyduje o kolejności zajmowania sie delikwentem.

jest coraz lepiej,dzięki - ciesze się, ze wizyta pomyślna :-)

życzę zdrowia!!!

sylwija napisał(a):
mi w ogóle szpital się źle kojarzy.. 2 pobyty, 2 operacje, wolę z daleka, nie mieć do czynienia całkiem..

ja mam nieco większe "doświadczenie", czasem żartuje, że order "zasłużony pacjent" mi się należy, bo "wyszkoliłam" wielu studentów leżąc w klinikach Akademii Medycznej we Wrocławiu

niestety ostatnio mam w domu prawdziwy szpital psi :( :( :(

Posted

a jak mapa pomocy dogo, nie jest aktualna?

ja jeszcze wykorzystuję wyszukiwarke dogo, szukam uzytkowników po miejscowości. ale to oczywiście nie zawsze działa, bo nie wszyscy piszą, skąd są.

O ile mi wiadomo, mapa pomocy dogo od dawna nie żyje... :(
Ale gugiel zdaje się jeszcze z niej to i owo potrafi podpowiedzieć (ślady w sieci pozostają).

Posted

[quote name='sleepingbyday']a jak mapa pomocy dogo, nie jest aktualna?

ja jeszcze wykorzystuję wyszukiwarke dogo, szukam uzytkowników po miejscowości. ale to oczywiście nie zawsze działa, bo nie wszyscy piszą, skąd są.

oj, i mnie mapa pomocy by się przydała :(

http://www.dogomania.pl/forum/threads/181626-Dwa-tygodnie-na-ulicy-wyrzucony-z-samochodu-znalazł-już-dom-i-miłość?p=21793885#post2179

doradźcie coś dziewczyny, bo nie wiem, jak pomóc :(
pies prawie 4 lata w swoim domu, problem od 4 lat narastał, w końcu coś "pękło".....