NikaEla Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Zapraszam na zimowy bazarek dla tymczasów Sylwiji http://www.dogomania.pl/forum/threads/249739 Quote
NikaEla Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 i jeszcze drugi bazarek na ten sam cel :) linki w podpisie Quote
sylwija Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 bardzo psiaki dziękują, Nikaragua :) a ja nie mogę znaleźć bazarku ogłoszeniowego Ziutki - moze ktoś linka podrzucić? Quote
NikaEla Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='sylwija'] a ja nie mogę znaleźć bazarku ogłoszeniowego Ziutki - moze ktoś linka podrzucić?http://www.dogomania.pl/forum/threads/249528 Quote
Ellig Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [FONT=comic sans ms]Na nadchodzący Nowy Rok: [/FONT][FONT=comic sans ms]Mnóstwa miłości i radości wszystkim co dom mają. Ciepłych domów i miłości dla tych, które wciąż czekają. Tym sponiewieranym- ludzi z cierpliwością serca dla tych "najbrzydszych", i młodych i starych kalekich i smutnych- nigdy nie kochanych. Sylwestra w nocnej ciszy kotom z myszką, psiakom z zabawkami, myszkom i świnkom z siankiem, ziarenkami. Wytrwałości zaś ludziom, którzy pomagają, niosą dary braciszkom co niewiele mają... [/FONT] Quote
sylwija Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 dziękuję za wsparcie dla moich kocich tymczasów, potwierdzam otrzymanie przelewu kociaki już zaszczepione, potwierdzająca fakturę na razie wysłałam mailem do Maci, potem wkleję na watku Wszystkiego Najlepszego Niech 2014 będzie lepszy.. dla nas i dla zwierzaków.. Quote
NikaEla Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 (edited) Wszystkim, Baloniarkom życzę wielu dobrych dni w 2014 roku i samych dobrych domów dla wszystkich podopiecznych. A w prezencie noworocznym tworzę bazar z szalami i chustami. http://www.dogomania.pl/forum/threads/249853 Edited January 1, 2014 by Nikaragua Quote
mestudio Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Nikaragua napisał(a):Wszystkim, Baloniarkom życzę wielu dobrych dni w 2014 roku i samych dobrych domów dla wszystkich podopiecznych. A w prezencie noworocznym tworzę bazar z szalami i chustami. http://www.dogomania.pl/forum/threads/249853 Piękne podziękowania za pomoc :-). Dobrego, bezproblemowego i spokojnego Nowego Roku dla wszystkich :-) Quote
sharka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 wszystkiego dobrego dziewczyny w nowym roku :) Quote
mari23 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 sharka napisał(a):wszystkiego dobrego dziewczyny w nowym roku :) i ja także z całego serca życzę wszystkiego dobrego i ludziom, i zwierzakom !!! Quote
sharka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 (edited) i tak myślę że z nowym rokiem podsyłałabym 10 zł stałej, poproszę o nr konta :) Edited December 31, 2013 by sharka Quote
cisowianka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Szczęśliwego nowego roku!!! Już mamy 2014 !! Bombardowanie trwa:angryy: Quote
inka33 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 NajlePsiego w Nowym Roku! :happy1: Nie pękajcie nigdy, Baloniarki kochane! :Rose: Quote
sleepingbyday Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 dobra, dobra, zabawa a teraz wracamy do codzienności ;-) pilnie szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej w wawie na ul. puszczy solskiej - okolice powstańców śląskich, górczewskiej i połczyńskiej. bardzo prosze o pwj eśli ktoś z doświadczeniem mieszka w pobliżu. sprawa pilna. Quote
cisowianka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Wpłaciłam swoją deklaracje styczniową/2014 (10 zł) Quote
Nutusia Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 I ja dołączam się do najlepszych życzeń noworocznych dla Baloniarek i psiaczków pod ich opieką :) Quote
NikaEla Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Zleciłam na kolejny rok wpłaty deklaracji. Skromne 5zł co miesiąc, ale obiecuję , że jak zawsze nadrobię bazarkami. Quote
mestudio Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Nikaragua napisał(a):Zleciłam na kolejny rok wpłaty deklaracji. Skromne 5zł co miesiąc, ale obiecuję , że jak zawsze nadrobię bazarkami. Pięknie dziękujemy :-). Quote
Macia Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Wróciłam do świata żywych. Mam komputer i normalny internet. W razie zaległości z mojej strony proszę pisać. Ja na dniach przysiądę i zrobię nowe rozliczenie. Quote
Ellig Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 sharka napisał(a):i tak myślę że z nowym rokiem podsyłałabym 10 zł stałej, poproszę o nr konta :) cisowianka napisał(a):Wpłaciłam swoją deklaracje styczniową/2014 (10 zł) Nikaragua napisał(a):Zleciłam na kolejny rok wpłaty deklaracji. Skromne 5zł co miesiąc, ale obiecuję , że jak zawsze nadrobię bazarkami. Macia napisał(a):Wróciłam do świata żywych. Mam komputer i normalny internet. W razie zaległości z mojej strony proszę pisać. Ja na dniach przysiądę i zrobię nowe rozliczenie. dziekujemy bardzo !:) Quote
mari23 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Macia napisał(a):Wróciłam do świata żywych. Mam komputer i normalny internet. W razie zaległości z mojej strony proszę pisać. Ja na dniach przysiądę i zrobię nowe rozliczenie. za to ja jestem trochę "nieżywa" po sobotnim pożegnaniu malutkiego staruszka Łatusia :( :( nie wiem, czy mogę i czy to będzie zgodnie z regulaminem, jeśli poproszę o pomoc - kwotę 120 złotych na szczepienie szczeniąt ( 3 x 40 zł) w BDT u Budrysek... oto zbiorczy wątek tymczasów u Budrysek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/200831-Gadziorki-w-potrzebie-10-tys-długu-w-lecznicach-(?p=21735865#post21735865 Quote
sharka Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 zrobiłam bazarek na szczepienie szczylków Budrysek ale nie zebraliśmy całej kwoty, link w mojej sygnaturce... Bazar trwa... Niemniej Budrysek przydałaby się pomoc... Z ewentualną pomocą Baloniarek na pewno uda się zaszczepić i odrobaczyć wszystkie 9 maluchów Quote
Ellig Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Uwaga na ślimaki! Roznoszą angiostrongylozę. ............................KLIK Quote
Ellig Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 mari23 napisał(a):za to ja jestem trochę "nieżywa" po sobotnim pożegnaniu malutkiego staruszka Łatusia :( :( nie wiem, czy mogę i czy to będzie zgodnie z regulaminem, jeśli poproszę o pomoc - kwotę 120 złotych na szczepienie szczeniąt ( 3 x 40 zł) w BDT u Budrysek... oto zbiorczy wątek tymczasów u Budrysek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/200831-Gadziorki-w-potrzebie-10-tys-długu-w-lecznicach-(?p=21735865#post21735865 Marysiu, bardzo jest mi przykro, trzymaj się...:( Łatusiu, biegaj sczęsliwy za Tęczowym mostem Postaram sie jak najszybciej zajrzec na watek Budrysek. Quote
Recommended Posts