Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=comic sans ms]Na nadchodzący Nowy Rok:

[/FONT]
[FONT=comic sans ms]Mnóstwa miłości i radości
wszystkim co dom mają.

Ciepłych domów i miłości
dla tych, które wciąż czekają.

Tym sponiewieranym- ludzi z cierpliwością
serca dla tych "najbrzydszych",
i młodych i starych
kalekich i smutnych- nigdy nie kochanych.

Sylwestra w nocnej ciszy kotom z myszką, psiakom z zabawkami,
myszkom i świnkom z siankiem, ziarenkami.

Wytrwałości zaś ludziom, którzy pomagają,
niosą dary braciszkom co niewiele mają...

[/FONT]

Posted

dziękuję za wsparcie dla moich kocich tymczasów, potwierdzam otrzymanie przelewu
kociaki już zaszczepione, potwierdzająca fakturę na razie wysłałam mailem do Maci, potem wkleję na watku
Wszystkiego Najlepszego
Niech 2014 będzie lepszy.. dla nas i dla zwierzaków..

Posted

dobra, dobra, zabawa a teraz wracamy do codzienności ;-)

pilnie szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej w wawie na ul. puszczy solskiej - okolice powstańców śląskich, górczewskiej i połczyńskiej. bardzo prosze o pwj eśli ktoś z doświadczeniem mieszka w pobliżu. sprawa pilna.

Posted

Wróciłam do świata żywych. Mam komputer i normalny internet. W razie zaległości z mojej strony proszę pisać. Ja na dniach przysiądę i zrobię nowe rozliczenie.

Posted

sharka napisał(a):
i tak myślę że z nowym rokiem podsyłałabym 10 zł stałej, poproszę o nr konta :)

cisowianka napisał(a):
Wpłaciłam swoją deklaracje styczniową/2014 (10 zł)

Nikaragua napisał(a):
Zleciłam na kolejny rok wpłaty deklaracji. Skromne 5zł co miesiąc, ale obiecuję , że jak zawsze nadrobię bazarkami.

Macia napisał(a):
Wróciłam do świata żywych. Mam komputer i normalny internet. W razie zaległości z mojej strony proszę pisać. Ja na dniach przysiądę i zrobię nowe rozliczenie.

dziekujemy bardzo !:)

Posted

Macia napisał(a):

za to ja jestem trochę "nieżywa" po sobotnim pożegnaniu malutkiego staruszka Łatusia
  • :( :(

nie wiem, czy mogę i czy to będzie zgodnie z regulaminem, jeśli poproszę o pomoc - kwotę 120 złotych na szczepienie szczeniąt ( 3 x 40 zł) w BDT u Budrysek...

oto zbiorczy wątek tymczasów u Budrysek:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/200831-Gadziorki-w-potrzebie-10-tys-długu-w-lecznicach-(?p=21735865#post21735865

• Posted

zrobiłam bazarek na szczepienie szczylków Budrysek ale nie zebraliśmy całej kwoty, link w mojej sygnaturce... Bazar trwa... Niemniej Budrysek przydałaby się pomoc... Z ewentualną pomocą Baloniarek na pewno uda się zaszczepić i odrobaczyć wszystkie 9 maluchów

Posted

mari23 napisał(a):
    za to ja jestem trochę "nieżywa" po sobotnim pożegnaniu malutkiego staruszka Łatusia
  • :( :(

nie wiem, czy mogę i czy to będzie zgodnie z regulaminem, jeśli poproszę o pomoc - kwotę 120 złotych na szczepienie szczeniąt ( 3 x 40 zł) w BDT u Budrysek...

oto zbiorczy wątek tymczasów u Budrysek:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/200831-Gadziorki-w-potrzebie-10-tys-długu-w-lecznicach-(?p=21735865#post21735865

• Marysiu, bardzo jest mi przykro, trzymaj się...:(
    Łatusiu, biegaj sczęsliwy za Tęczowym mostem

• Postaram sie jak najszybciej zajrzec na watek Budrysek.