Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

inka33 napisał(a):
O ile mi wiadomo, mapa pomocy dogo od dawna nie żyje... :(
Ale gugiel zdaje się jeszcze z niej to i owo potrafi podpowiedzieć (ślady w sieci pozostają).

no własnie, juz jakiś zcas nie byłam i mnie zastanowiło, co i jak.

Posted

[quote name='Nikaragua']Przelałam dzisiaj na konto Baloniarek 90zł z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/249853Maciu czy dotarły pieniądze? Jeśli, to tak bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku

Posted

[quote name='Nikaragua']Maciu czy dotarły pieniądze? Jeśli, to tak bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku

Tak, właśnie sprawdziłam konto. Przepraszam używam je tylko do tego a nie zauważyłam postu. Zaraz potwierdzę, do postu rozliczeniowego wpiszę jak dostanę nowy, bo aktualny ma już za dużo znaków.

Posted

"Mamy dwie jednostki krwi koncentratu wazne jeszcze 2 tygodnie w tej chwili nie będziemy potrzebowali a szkoda zeby się przeterminowało,koszt w lecznicy to ok 700 -800 zł my oddamy za darmo. moze jakiś pies potrzebuje ? [email protected] krew jest w Warszawie."

Posted

[quote name='mestudio']Bardzo dziękujemy :-).[/QUOTE]Oby kupujący przyszli....
Pomagajcie, proszę Baloniarki podrzucać i reklamować. Może jakiś grosz z tego będzie...

Posted

wczoraj zawiozłam do kliniki kota w kiepskim stanie, znaleziony, aczkolwiek domowy, poza tym, ze chory, chudy, śmierdzący, okropnie to wygląda :( to jeszcze ma FIV
czy znacie jakąś organizacje, która by mogła pomóc go ogarnąć?
nie wiem, gdzie szukać pomocy :(

Posted

Może kogoś zainteresuje co znalazłam:
Wiosenna akcja sterylizacji kotów: http://www.kociezycie.pl/?action=strona&site=248
[FONT=lucida grande]Uwaga! Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji naszej akcji sterylizacyjnej! W lutym zabiegi za jedyne 30 złotych będzie można wykonać w następujących miastach:[/FONT]
[FONT=lucida grande]- Wrocław,[/FONT]
[FONT=lucida grande]- Oława,[/FONT]
[FONT=lucida grande]- Gliwice,[/FONT]
[FONT=lucida grande]- Knurów,[/FONT][FONT=lucida grande]
- Pilchowice,
- Kłodzko,
- Nowa Ruda - Słupiec (Kotlina Kłodzka),
- OLEŚNICA![/FONT]

Posted

Szanowny KWB!

Mam pytanie:
Jeżeli chciałabym zostać klubowiczką, to jak mam rozumieć "spłacanie" deklaracji w formie bazarków?

Czy miałabym np. zadeklarować, że jakiś % z każdego mojego bazarku idzie na KWB, czy że np. co jakiś określony czas robię bazarek wyłącznie na KWB, czy jeszcze jakoś inaczej...? :hmmmm:

No bo przecież nie można robić bazarków na własne deklaracje... :p

Z poważaniem - inka33 :grins:

Posted

[quote name='inka33']Szanowny KWB!

Mam pytanie:
Jeżeli chciałabym zostać klubowiczką, to jak mam rozumieć "spłacanie" deklaracji w formie bazarków?

Czy miałabym np. zadeklarować, że jakiś % z każdego mojego bazarku idzie na KWB, czy że np. co jakiś określony czas robię bazarek wyłącznie na KWB, czy jeszcze jakoś inaczej...? :hmmmm:

No bo przecież nie można robić bazarków na własne deklaracje... :p

Z poważaniem - inka33 :grins:

Inka, deklaracje sa dobrowolne, to jest mile jak ktos wplaca chociaz 5 zl miesiecznie, szczegolnie kiedy otrzymuje duza pomoc, ale nie jest obowiazkowe.
Zapraszamy!:)

Posted

[quote name='Ellig']Macia, popros Moderatora o przepisanie na Ciebie postu nr 11, 14 i wszystkich wolnych na rozliczenia, bo widzę ,ze juz sie nie miesczą.[/QUOTE]Mozna poprosic tez o dodanie postu na poczatku

Posted

[quote name='Ellig']Inka, deklaracje sa dobrowolne, to jest mile jak ktos wplaca chociaz 5 zl miesiecznie, szczegolnie kiedy otrzymuje duza pomoc, ale nie jest obowiazkowe.
Zapraszamy!:)[/QUOTE]
No, rozumiem, że dobrowolne, bo przystąpienie jest dobrowolne. :grins:
Ale co to za Klubowicz bez składki...? :roll:

Tak rozważam, bo - jakoż tak wyszło - że jestem bdt (zP czy zD czy jak to tam jest...). :)

Posted (edited)

Przepraszam nie dopisałam info że bazarek jest dzielony po połowie ze Skarpetą Owczarkową-(obiecane - trzeba się wywiązać :oops:)No i nie zrobiłabym go bez pomocy cioteczek które śmigają w internecie tym razem współpracuje z cioteczką b-b , a banerek wykonał wujaszek TZmestudio ;)

Edited by cisowianka
Posted

Dam tu link do mojej loterii dla staruszków w BDT
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250900-***-Lotto-z-Plusem-***-na-karm%C4%99-i-leczenie-staruszk%C3%B3w-w-BDT-***-do-22-lutego[/url]