NikaEla Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Dno widać w skarbonce :shake: Czy miałby ktoś chwilę czasu, żeby porozsyłać zaproszenia na mój bazar dla baloniarek? Quote
Macia Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Nikaragua']Dno widać w skarbonce :shake: Czy miałby ktoś chwilę czasu, żeby porozsyłać zaproszenia na mój bazar dla baloniarek?[/QUOTE] Jutro będę mieć chwilę więc pozapraszam. Quote
Ziutka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Nikaragua']Dno widać w skarbonce :shake: Czy miałby ktoś chwilę czasu, żeby porozsyłać zaproszenia na mój bazar dla baloniarek?[/QUOTE] Jak tylko chwilunie znajdę też bede rozsyłać :) [quote name='mestudio']Kotka podrzutek ma domek. Jutro ją odwożę.[/QUOTE] A gdzie domeczek ? I jak znalazła ja się pytam :eviltong: Quote
zerojeden Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Przepraszam za offa Słuchajcie potrzebuję na już transport dla dwóch małych piesków koszalin-warszawa, białogard-warszawa, szczecin-warszawa....mamy miejsce dla dwóch psiaków w dt w wawie ale oferta ważna tylko do końca tygodnia. Może coś Wam się obiło o uszy BARDZO PROSZĘ bo one juz siedzą w schronie i siedzą zwłaszcza jedna :-( Quote
NikaEla Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Ziutka']Jak tylko chwilunie znajdę też bede rozsyłać :) [/QUOTE][quote name='Macia']Jutro będę mieć chwilę więc pozapraszam.[/QUOTE] dziękuję :) na razie stówka się uzbierała Quote
barbara.h Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Witajcie, bardzo proszę mam takie pytanie kto za kasę robi ogłoszenia? szukałam, ale dużo nieaktualnych, a mam ograniczony dostęp do internetu. Znowu mam psinkę przygarniętą (dlatego na nie wpłacam na baloniarkowe konto) http://www.dogomania.pl/forum/threads/238915-Znaleziona-ma%C5%82a-%C5%BCywio%C5%82owa-i-weso%C5%82a-szuka-domu%21%21%21%21-Sunia-ma-ok-Roku Quote
Macia Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='barbara.h']Witajcie, bardzo proszę mam takie pytanie kto za kasę robi ogłoszenia? szukałam, ale dużo nieaktualnych, a mam ograniczony dostęp do internetu. Znowu mam psinkę przygarniętą (dlatego na nie wpłacam na baloniarkowe konto) http://www.dogomania.pl/forum/threads/238915-Znaleziona-mała-żywiołowa-i-wesoła-szuka-domu!!!!-Sunia-ma-ok-Roku Tutaj jest nowy i tani bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/240780-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-25-portali-za-3z%C5%82-do-27-03-do-godz-22-00 Quote
Lili8522 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Macie kogoś znajomego z Tarnowskich Gór? Nasza zguba (Drops) tam biega od wczoraj obok szpitala i mocno kuleje :placz: Quote
Ziutka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Lili pisz do Aga-ta...tak mi się wydaje, że ona z tych okolic ;) Quote
Lili8522 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Ziutka']Lili pisz do Aga-ta...tak mi się wydaje, że ona z tych okolic ;)[/QUOTE] Dzięki... :) już tam jadą 3 osoby od Nas i "odławiacze psów"... trzymacie kciuki... Quote
sleepingbyday Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 w tarnowskich górach jest przytulisko cichy kąt, świetnie prowadzone, społeczne- - koniecznie do nich dzwońcie, są b. dobrzy! ciesze się, ze u igiełki lepiej :-) Quote
Gusiaczek Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Poproszę na pw nr konta KBW - w ciągu dwóch najbliższych dni chcę zakończyć bazarek i przesłać pieniądze Quote
Ellig Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Gusiaczek']Poproszę na pw nr konta KBW - w ciągu dwóch najbliższych dni chcę zakończyć bazarek i przesłać pieniądze[/QUOTE] Gusia to samo konto na ktore wplacasz deklaracje:) dziekujemy bardzo:) Quote
Macia Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Tak sobie tworzę wątek zbiorczy moich i Ani zwierzaków i znalazłam genialne zdjęcie Brzydala. Wstawiam na poprawę humor. Uwaga, nasz pies węszy!! (może jestem skrzywiona, ale strasznie mnie to zdjęcie bawi) Quote
Nutusia Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Coś Ty - on wali łbem w podłogę z rozpaczy, że tak go tu oczerniasz! ;) :) Quote
Macia Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='sleepingbyday']to raczej przypadek tego rodzaju: :laugh2_2:Genialne :evil_lol:. Quote
malagos Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Kogo mamy w Sulejówku do wizyty przedadopcyjnej? Pytają dziewczyny z Kielc (Wegielkowa, to trzeba pomóc) Quote
Gusiaczek Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Ellig']Gusia to samo konto na ktore wplacasz deklaracje:) dziekujemy bardzo:)[/QUOTE] Teraz już wiem, nie wpadłam na to ;) Nie ma za co Quote
Ellig Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='malagos']Kogo mamy w Sulejówku do wizyty przedadopcyjnej? Pytają dziewczyny z Kielc (Wegielkowa, to trzeba pomóc) Mamy: http://www.dogomania.pl/forum/members/116923-magdus84 Quote
sylwija Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 potwierdzam wpływ 200,00 - wsparcie na moje kocie tymczasy, dziękuję bardzo raz jeszcze :) dzisiaj akcja sterylizacja - proszę o kciuki a mój osobisty Aron czuje się lepiej :) dziękuję Macia za troskę :) Quote
Ellig Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='sylwija']potwierdzam wpływ 200,00 - wsparcie na moje kocie tymczasy, dziękuję bardzo raz jeszcze :) dzisiaj akcja sterylizacja - proszę o kciuki a mój osobisty Aron czuje się lepiej :) dziękuję Macia za troskę :)[/QUOTE] To dobrze,ze Aron czuje sie lepiej a jak Ty sie czujesz? Duzo zdrowia!:) Quote
sylwija Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Ellig']To dobrze,ze Aron czuje sie lepiej a jak Ty sie czujesz? Duzo zdrowia!:)[/QUOTE] dzięki :) ja czuję się.. hmm.. bez zmian w sumie.. ale to nieważne, jakoś trzeba sobie radzić ;) Quote
Recommended Posts