Ginn Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Jestem na zaproszenie - poczytam dokładnie później. Zapraszam odwrotnie na wątek nowy: http://www.dogomania.pl/threads/214082-Bona-sunia-klasyczny-wilczurek-podrzucony-mi-w-prezencie-pod-bramÄ™-hoteliku.?p=17575407#post17575407 Quote
sylwija Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Witam :) zgodnie z wcześniejszymi sugestiami, założyłam Balto też wątek na forum malamucim (FAM) http://forum.alaskan.malamut.org/viewtopic.php?t=5232 Quote
Livka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 a ja mam pytanie odnośnie FB - czy ktoś wstawił tam te piękne zdjęcia od Jamora - ostatnio dużo psiaków znajduje domy właśnie przez FB :fadein: Quote
wawer Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Wpadłam na zaproszenie, ale poczytam później, bo teraz piszę z gościnnego komputera; mój w naprawie. Quote
natalie1988 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Bardzo proszę o numer konta i dane do wpłaty. :lol: Quote
sylwija Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 nr konta zaraz prześlę na pw Witam znów :) na FB nic nie umiem i nie rozumiem, ale popatrzę, czy są nowe zdjęcia.. A w ogóle myślicie, że już pora szukać domku? bo ja chciałam chwilkę poczekać, aż więcej będzie o charakterze Balto wiadomo, aż będzie więcej info, no i troszkę formę fizyczną poprawi.. Ale sama nie wiem.. W tej chwili to potencjalny domek miałby sporo pracy, ale może i znalazłby się taki, który by się nie przestraszył.. Jaka Wasza opinia? Quote
sylwija Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Livka napisał(a):a ja mam pytanie odnośnie FB - czy ktoś wstawił tam te piękne zdjęcia od Jamora - ostatnio dużo psiaków znajduje domy właśnie przez FB :fadein: wydaje mi się, że nie ma nowych zdjęć. Quote
Livka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 sylwija napisał(a):nr konta zaraz prześlę na pw Witam znów :) na FB nic nie umiem i nie rozumiem, ale popatrzę, czy są nowe zdjęcia.. A w ogóle myślicie, że już pora szukać domku? bo ja chciałam chwilkę poczekać, aż więcej będzie o charakterze Balto wiadomo, aż będzie więcej info, no i troszkę formę fizyczną poprawi.. Ale sama nie wiem.. W tej chwili to potencjalny domek miałby sporo pracy, ale może i znalazłby się taki, który by się nie przestraszył.. Jaka Wasza opinia? Myślę, że nie ma na co czekać a nuż trafi się ten najlepszy ... ale z reguły czeka się dłużej, a w tym czasie Baltuś dojdzie do siebie :) Quote
Livka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 sylwija napisał(a):wydaje mi się, że nie ma nowych zdjęć. Czy oprócz Cleo2008 ktoś jeszcze potrafi wstawić fotki na FB ??? Quote
obraczus87 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Livka napisał(a):a ja mam pytanie odnośnie FB - czy ktoś wstawił tam te piękne zdjęcia od Jamora - ostatnio dużo psiaków znajduje domy właśnie przez FB :fadein: Livka napisał(a):Czy oprócz Cleo2008 ktoś jeszcze potrafi wstawić fotki na FB ??? Wstawione ;) Jak cos trzeba dodac na FB, to prosze pisać. Cleo zrobiła mnie również Admin. wydarzenia Balto na Fb. Staram się aktualizować wydarzenie, ale nie zawsze starcza mi czasu ;/ Quote
agnieszka1969 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 kochany......niech dochodzi do siebie,a my szukajmy mu dobrego domu....to na pewno potrwa...konieczne ogloszenia,zeby cos znalezc,nie czytalam calego watku...sama usiluje znalezc dla 2 szczeniaczkow po Misi jakies dobre domki,bede tu z Wami!!! Quote
dangos19 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 jestem na zaproszenie...kochany psina...będę odwiedzać, niestety nie mogę już deklarować, jestem bez pracy ale życzę szybkiego i kochającego domku Quote
kinia098 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 jestem na zaproszonko.. niestety mogę tylko podnieść i mocno trzymać kciuki za Balto :( Quote
Maryna Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Bardzo mi przykro,nie jestem w stanie pomóc finansowo:-(( Quote
ulka 1108 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 witaj Sylwija, dziękuję za zaproszenie, na razie mogę dać 5 zł stałej, a później zabaczymy, biedny pies, moi sąsiedzi mają husky Maksa, rozpieszczonego i wypasionego jedynaka, takiego domu życzę Balto, podaj dane do przelewu, pozdrawiam Quote
obraczus87 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 ulka 1108 napisał(a):witaj Sylwija, dziękuję za zaproszenie, na razie mogę dać 5 zł stałej, a później zabaczymy, biedny pies, moi sąsiedzi mają husky Maksa, rozpieszczonego i wypasionego jedynaka, takiego domu życzę Balto, podaj dane do przelewu, pozdrawiam Dziękujemy serdecznie !!!!!!! Quote
sylwija Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 ulka 1108 już wysyłam konto na pw i dziękuję bardzo:) W imieniu Balto witam nowe osoby na wątku :) Quote
mari23 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 sylwija napisał(a):ulka 1108 już wysyłam konto na pw i dziękuję bardzo:) W imieniu Balto witam nowe osoby na wątku :) jestem i ja.... deklaracji stałych i psów w domu mam zdecydowanie powyżej granicy zdrowego rozsądku, ale chociaż na razie jednorazowa wplata pomogę, poproszę o nr konta Quote
sylwija Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 witam i dziękuję, już przesyłam na pw :) Quote
auraa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Na razie mam na głowie psy z mojego podpisu ale będę zaglądała.......... Quote
Agula99 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 To ja jeszcze raz dziś zaglądam, a co tam, niech się chłopak pokazuje!! Takie cudeńko!! :) Quote
Soko Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Dobre wieści - tablica ogłoszeń już załatwiona, dyrektorka nawet zaoferowała mi całkiem osobną do powieszenia ;) w przyszłym tygodniu mam obgadywać co tam będzie i jak. :) Quote
Livka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 obraczus87 napisał(a):Wstawione ;) Jak cos trzeba dodac na FB, to prosze pisać. Cleo zrobiła mnie również Admin. wydarzenia Balto na Fb. Staram się aktualizować wydarzenie, ale nie zawsze starcza mi czasu ;/ Bardzo dziękujemy :loveu: ulka 1108 napisał(a):witaj Sylwija, dziękuję za zaproszenie, na razie mogę dać 5 zł stałej, a później zabaczymy, biedny pies, moi sąsiedzi mają husky Maksa, rozpieszczonego i wypasionego jedynaka, takiego domu życzę Balto, podaj dane do przelewu, pozdrawiam Serdeczne dzięki :Rose: Bardzo dziękuję Igam za wpłatę deklaracji dla Balto - już na koncie :Rose::Rose::Rose: Quote
malvaaa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 mogę tylko trzymać kciuki, niestety nie pomogę finansowo Quote
Recommended Posts