Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nr konta zaraz prześlę na pw

Witam znów :)

na FB nic nie umiem i nie rozumiem, ale popatrzę, czy są nowe zdjęcia..

A w ogóle myślicie, że już pora szukać domku?
bo ja chciałam chwilkę poczekać, aż więcej będzie o charakterze Balto wiadomo, aż będzie więcej info, no i troszkę formę fizyczną poprawi.. Ale sama nie wiem..
W tej chwili to potencjalny domek miałby sporo pracy, ale może i znalazłby się taki, który by się nie przestraszył..
Jaka Wasza opinia?

Posted

Livka napisał(a):
a ja mam pytanie odnośnie FB - czy ktoś wstawił tam te piękne zdjęcia od Jamora - ostatnio dużo psiaków znajduje domy właśnie przez FB :fadein:

wydaje mi się, że nie ma nowych zdjęć.

Posted

sylwija napisał(a):
nr konta zaraz prześlę na pw

Witam znów :)

na FB nic nie umiem i nie rozumiem, ale popatrzę, czy są nowe zdjęcia..

A w ogóle myślicie, że już pora szukać domku?
bo ja chciałam chwilkę poczekać, aż więcej będzie o charakterze Balto wiadomo, aż będzie więcej info, no i troszkę formę fizyczną poprawi.. Ale sama nie wiem..
W tej chwili to potencjalny domek miałby sporo pracy, ale może i znalazłby się taki, który by się nie przestraszył..
Jaka Wasza opinia?

Myślę, że nie ma na co czekać a nuż trafi się ten najlepszy ... ale z reguły czeka się dłużej, a w tym czasie Baltuś dojdzie do siebie :)

Posted

Livka napisał(a):
a ja mam pytanie odnośnie FB - czy ktoś wstawił tam te piękne zdjęcia od Jamora - ostatnio dużo psiaków znajduje domy właśnie przez FB :fadein:

Livka napisał(a):
Czy oprócz Cleo2008 ktoś jeszcze potrafi wstawić fotki na FB ???

Wstawione ;)
Jak cos trzeba dodac na FB, to prosze pisać. Cleo zrobiła mnie również Admin. wydarzenia Balto na Fb.

Staram się aktualizować wydarzenie, ale nie zawsze starcza mi czasu ;/

Posted

kochany......niech dochodzi do siebie,a my szukajmy mu dobrego domu....to na pewno potrwa...konieczne ogloszenia,zeby cos znalezc,nie czytalam calego watku...sama usiluje znalezc dla 2 szczeniaczkow po Misi jakies dobre domki,bede tu z Wami!!!

Posted

witaj Sylwija, dziękuję za zaproszenie, na razie mogę dać 5 zł stałej, a później zabaczymy, biedny pies, moi sąsiedzi mają husky Maksa, rozpieszczonego i wypasionego jedynaka, takiego domu życzę Balto, podaj dane do przelewu, pozdrawiam

Posted

ulka 1108 napisał(a):
witaj Sylwija, dziękuję za zaproszenie, na razie mogę dać 5 zł stałej, a później zabaczymy, biedny pies, moi sąsiedzi mają husky Maksa, rozpieszczonego i wypasionego jedynaka, takiego domu życzę Balto, podaj dane do przelewu, pozdrawiam

Dziękujemy serdecznie !!!!!!!

Posted

sylwija napisał(a):
ulka 1108 już wysyłam konto na pw i dziękuję bardzo:)

W imieniu Balto witam nowe osoby na wątku :)

jestem i ja....
deklaracji stałych i psów w domu mam zdecydowanie powyżej granicy zdrowego rozsądku, ale chociaż na razie jednorazowa wplata pomogę, poproszę o nr konta

Posted

Dobre wieści - tablica ogłoszeń już załatwiona, dyrektorka nawet zaoferowała mi całkiem osobną do powieszenia ;) w przyszłym tygodniu mam obgadywać co tam będzie i jak. :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Wstawione ;)
Jak cos trzeba dodac na FB, to prosze pisać. Cleo zrobiła mnie również Admin. wydarzenia Balto na Fb.

Staram się aktualizować wydarzenie, ale nie zawsze starcza mi czasu ;/

Bardzo dziękujemy :loveu:

ulka 1108 napisał(a):

Serdeczne dzięki :Rose:

Bardzo dziękuję Igam za wpłatę deklaracji dla Balto - już na koncie :Rose::Rose::Rose: