Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie mamy wystarczających deklaracji dla Balto, ale tak dumałam, i dumałam, i rozmawiałam z faith35 i z piescofajnyjest, i przewożę Balto do hoteliku do Jamora. Miejsce mam, DT to i tak kwestia kilku dni, jak trzeba by psiaka zabrać, a czas tez ma znaczenie. Kompetentna opieka to bardzo dużo.
Balto jest młodym psiakiem, mam nadzieję, że szybko się zsocjalizuje, wróci do formy i fizycznej, i psychicznej i znajdzie cudowny domek, który go nie zawiedzie.

Może jakoś damy radę z tymi kosztami..

Posted

Jak będzie u Jamora to będziemy znali cały jego charakter z rokowaniami na przyszłość w komplecie. Komu jak komu, ale jemu można zaufać w ciemno.
Jak będzie agresywny - od razu napisze...

TZmestudio

Posted

Dziękuję za zaproszenie, niestety nie jestem w stanie pomóc osobiście, ale chociaż podrzucę to cudo!!!! Biedne ale ciągle cudo!! Może powinniście się zwrócić do tej fundacji, która zajmuje się haszczakami, nam kiedyś pomogli znaleść super domek dla naszej hasiorki!!! Spróbujcie!! Oni tam mają duże możliwości!!!! :)

Posted

Kochani,

ja uparcie przypominam o konieczności znalezienia deklaracji stałych. Inaczej nie damy rady udźwignąć tego finansowo :(

Wpłaty jednorazowe również mile widziane.... pomóżmy Balto odzyskać radość życia.

Posted

Agula99 napisał(a):
Słuchajcie tu jest ich strona, naprawdę warto się tam z kimś skontaktować i poprosić o pomoc!!! Nie stójcie w jednym miejscu na dogo, tylko uderzcie gdzieś indziej, zawsze trzeba próbować!!!!
http://forum.alaskan.malamut.org/viewtopic.php?t=3527

Ale czemu twierdzisz, że stoimy w miejscu?

Balto został zgłoszony do SH http://sforahusky.pl/ .
Jest już na FB.

Sylwija a probowalas kontaktować się z Renatą (dawny nick na dogo Orpha)?

Posted

Agula99 napisał(a):
Oj nie to miałam na myśli, chciałam wam tylko podsunąć stronkę i myśl, ale jak już jest gdzieś wstawiony to super!!! Oby się bidulkowi udało :)

Wydaje mi się, że Balto nie został zgłoszony na tamtą stronkę, bo Balto to Husky, a nie Malamut. Ale mogę się mylić :)

Przypominam o bazarku :

http://www.dogomania.pl/threads/213843-Podaruj-dzie%C5%84-w-SPA-dla-Balto-bazarek-cegie%C5%82kowy-do-14.09.2011r.-godz-22-00

Każda cegielka to koszt 5zł.

Posted

Witam, nigdy niestety nie robiłam bannerków, ten dla Balto jest pierwszy, prawdę mówiąc nie mam pojęcia jak się bannerki robi :-) więc zrobiłam jak umiałam :-) może się przyda, obrabiam trochę zdjęcia, mogę wydobyć kolory czy jakiś retusz zrobić ale inne rzeczy to czarna magia dla mnie, dlatego nawet nie wiem jak go na stronie umieścić w tym poście, więc jest w podpisie :-)

Posted

A ja mam drugi banner:

Aby wstawić do podpisu należy skopiować te ciąg literek cyferek usuwając spacje:
[ u r l = h ttp: // www . dogomania.pl/ threads/212078- Balto-traci-DT -potrzebne-deklaracje-na-hotel- (/page10 ] [ I MG ]h ttp: // i945 .photobucket.c om/albums/ad292/HelloKally/bal to1.jpg[ /I M G ] [ / u r l ]