Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwija']dzięki :) a dałoby radę ten napis wyraźniej? może go skrócić? bo trochę nieczytelny, jak myślicie? czy tak jest ok?

i oczywiście witam wszystkich, którzy troszczą się o naszego Balto, z rana :)[/QUOTE]

No właśnie ja ta samo miałam pisać, banerek ładny, ale wgl ja nie widzę co tam jest napisane.
Ja także witam. ;)

Posted

[quote name='Livka']Kolejne wpłaty dla Balto - paszula i AnnaA - wielkie podziękowania od nas i psiaka :Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

Pieknie dziękuję za wpłaty!!! :)

Kochani, ale szukajmy cały czas deklaracji stałcyh oraz jednorazowych. Musimy mieć zaplecze finansowe, aby Baltus był bezpieczny :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Musimy mieć zaplecze finansowe, aby Baltus był bezpieczny :)

oj będzie miał, my jak zaczęłyśmy z dziewczynami robić bazarki na naszą Mikę (teraz szczęśliwa w DS) to ok. 1000 zł wyszło... a ile trza będzie płacić za hotelik u Jamora ?

Posted

faith35 napisał(a):
oj będzie miał, my jak zaczęłyśmy z dziewczynami robić bazarki na naszą Mikę (teraz szczęśliwa w DS) to ok. 1000 zł wyszło... a ile trza będzie płacić za hotelik u Jamora ?

Wydaje mi się, że miesiecznie u Jamora moze wyjść 450zł (15zł dziennie a duzego psa)

Posted

14 pln/ doba (w tym już jest karma)

Balto jest grzecznym chłopcem, potrafi się zachować w mieszkaniu. Boi się mężczyzn, ale jak zobaczy, że nic mu nie grozi, to szybko się przekonuje :) ma jednak, mimo tych złych przejść wszystkich, dużo zaufania do ludzi.
Myślę, że to też kwestia silnej psychiki.

Jedna wada poważna na dzień dzisiejszy, aczkolwiek typowa dla rasy, niestety - nienawidzi kotów. Jak zobaczy, poczuje kota dostaje prawdziwego amoku :(

Posted

Moja niezyjaca juz wilczyca Xena tez miala to samo .Tu kochana ,do rany przyloz a jak tylko zweszyla kota ,to zmieniala sie w dzika bestie .I nie moglam jej tego oduczyc ...

Posted

Witam Balto i zgłaszam się z propozycją.
W poniedziałek idę rozmawiać z dyrektorką w sprawie zajęcia tablicy ogłoszeń na rzecz psiaków. Na 99,9% się zgodzi i do 11 września będzie na niej widnieć ogłoszenie spanielicy na której utrzymanie zbieramy, a jako następnego proponowałabym Balciaka? Myślę że nie bedzie pretensji ale pytam się dla jasności :)

No i zapraszam na bazarek, nieużywane podręczniki z wielu roczników.

Posted

Soko napisał(a):
Witam Balto i zgłaszam się z propozycją.
W poniedziałek idę rozmawiać z dyrektorką w sprawie zajęcia tablicy ogłoszeń na rzecz psiaków. Na 99,9% się zgodzi i do 11 września będzie na niej widnieć ogłoszenie spanielicy na której utrzymanie zbieramy, a jako następnego proponowałabym Balciaka? Myślę że nie bedzie pretensji ale pytam się dla jasności :)

No i zapraszam na bazarek, nieużywane podręczniki z wielu roczników.

super, że pomyślałaś o Balciaku :) Myślę, ze nikt nie będzie miał nic przeciwko :)

Posted

Soko napisał(a):

W poniedziałek idę rozmawiać z dyrektorką w sprawie zajęcia tablicy ogłoszeń na rzecz psiaków. Na 99,9% się zgodzi i do 11 września będzie na niej widnieć ogłoszenie spanielicy na której utrzymanie zbieramy, a jako następnego proponowałabym Balciaka?

Chyba każdy psiak chciałby być na miejscu Balcika. :)

Posted

faith35 napisał(a):
super, że pomyślałaś o Balciaku :) Myślę, ze nikt nie będzie miał nic przeciwko :)

a wręcz bardzo ZA będą wszyscy, dziękuję w imieniu Balto :)