Livka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Banerek śliczny ale trochę malutki - możnaby go troszkę "rozciągnąć" na boki :evil_lol: Quote
phase Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='sylwija']dzięki :) a dałoby radę ten napis wyraźniej? może go skrócić? bo trochę nieczytelny, jak myślicie? czy tak jest ok? i oczywiście witam wszystkich, którzy troszczą się o naszego Balto, z rana :)[/QUOTE] No właśnie ja ta samo miałam pisać, banerek ładny, ale wgl ja nie widzę co tam jest napisane. Ja także witam. ;) Quote
sylwija Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 aa, i może wtedy byłby napis czytelny bardziej.. Quote
faith35 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 no, napis nieczytelny troszkę, ale[B] HelloKally[/B] pewnie poprawi, jak sie ja ładnie poprosi ;) Quote
obraczus87 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Teraz i tak można mieć tylko dwa banerki w podpisie, wiec bardzo prosimy o rozciagnięcie banerka :) Quote
Livka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Zapraszamy do skrzywdzonego przez człowieka Balto !!! Balto prosi o wsparcie !!! Quote
Livka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Kolejne wpłaty dla Balto - paszula i AnnaA - wielkie podziękowania od nas i psiaka :Rose::Rose::Rose: Quote
obraczus87 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Livka']Kolejne wpłaty dla Balto - paszula i AnnaA - wielkie podziękowania od nas i psiaka :Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Pieknie dziękuję za wpłaty!!! :) Kochani, ale szukajmy cały czas deklaracji stałcyh oraz jednorazowych. Musimy mieć zaplecze finansowe, aby Baltus był bezpieczny :) Quote
faith35 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 obraczus87 napisał(a):Musimy mieć zaplecze finansowe, aby Baltus był bezpieczny :) oj będzie miał, my jak zaczęłyśmy z dziewczynami robić bazarki na naszą Mikę (teraz szczęśliwa w DS) to ok. 1000 zł wyszło... a ile trza będzie płacić za hotelik u Jamora ? Quote
obraczus87 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 faith35 napisał(a):oj będzie miał, my jak zaczęłyśmy z dziewczynami robić bazarki na naszą Mikę (teraz szczęśliwa w DS) to ok. 1000 zł wyszło... a ile trza będzie płacić za hotelik u Jamora ? Wydaje mi się, że miesiecznie u Jamora moze wyjść 450zł (15zł dziennie a duzego psa) Quote
Livka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 FADO(HAJS) dziękujemy za wpłatę dla Balto :Rose::Rose::Rose: Quote
sylwija Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 14 pln/ doba (w tym już jest karma) Balto jest grzecznym chłopcem, potrafi się zachować w mieszkaniu. Boi się mężczyzn, ale jak zobaczy, że nic mu nie grozi, to szybko się przekonuje :) ma jednak, mimo tych złych przejść wszystkich, dużo zaufania do ludzi. Myślę, że to też kwestia silnej psychiki. Jedna wada poważna na dzień dzisiejszy, aczkolwiek typowa dla rasy, niestety - nienawidzi kotów. Jak zobaczy, poczuje kota dostaje prawdziwego amoku :( Quote
unixena Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Moja niezyjaca juz wilczyca Xena tez miala to samo .Tu kochana ,do rany przyloz a jak tylko zweszyla kota ,to zmieniala sie w dzika bestie .I nie moglam jej tego oduczyc ... Quote
Soko Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Witam Balto i zgłaszam się z propozycją. W poniedziałek idę rozmawiać z dyrektorką w sprawie zajęcia tablicy ogłoszeń na rzecz psiaków. Na 99,9% się zgodzi i do 11 września będzie na niej widnieć ogłoszenie spanielicy na której utrzymanie zbieramy, a jako następnego proponowałabym Balciaka? Myślę że nie bedzie pretensji ale pytam się dla jasności :) No i zapraszam na bazarek, nieużywane podręczniki z wielu roczników. Quote
faith35 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Soko napisał(a):Witam Balto i zgłaszam się z propozycją. W poniedziałek idę rozmawiać z dyrektorką w sprawie zajęcia tablicy ogłoszeń na rzecz psiaków. Na 99,9% się zgodzi i do 11 września będzie na niej widnieć ogłoszenie spanielicy na której utrzymanie zbieramy, a jako następnego proponowałabym Balciaka? Myślę że nie bedzie pretensji ale pytam się dla jasności :) No i zapraszam na bazarek, nieużywane podręczniki z wielu roczników. super, że pomyślałaś o Balciaku :) Myślę, ze nikt nie będzie miał nic przeciwko :) Quote
phase Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Soko napisał(a): W poniedziałek idę rozmawiać z dyrektorką w sprawie zajęcia tablicy ogłoszeń na rzecz psiaków. Na 99,9% się zgodzi i do 11 września będzie na niej widnieć ogłoszenie spanielicy na której utrzymanie zbieramy, a jako następnego proponowałabym Balciaka? Chyba każdy psiak chciałby być na miejscu Balcika. :) Quote
sylwija Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 faith35 napisał(a):super, że pomyślałaś o Balciaku :) Myślę, ze nikt nie będzie miał nic przeciwko :) a wręcz bardzo ZA będą wszyscy, dziękuję w imieniu Balto :) Quote
Recommended Posts