Livka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 sajlana napisał(a):Hmm..... Magda z okolic Tarnowa? Co wygrałam???? :cool3: Magda z Tarnowskich Gór ;) narazie nic nie wygrałaś :evil_lol: wiga138 napisał(a):Ja :) nr konta na pw poproszę :) Bardzo dziękujemy już wysyłam nr konta :loveu::loveu::loveu: Quote
Olivin Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Balto, powodzenia, masz super dziewczyny, które Cię kochają :fadein: Quote
sylwija Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Balto trzyma się całkiem nieźle :) i dziękuje, że z nim jesteście :) Chyba coś w tym jest, że husky ma silną psychikę. Złe przeżycia na pewno się odbijają, ale nie zostawiają trwałego urazu.. mam nadzieję.. Troszkę się go podtuczy, oswoi z panami, do pań ma dużo śmiałości ;) Quote
obraczus87 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Livka, wyslij mi proszę na PW nazwisko tej p.Magdy z T.Gór. Jedna osoba z FB prosiła mnie o numer konta Balto :) Quote
obraczus87 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Livka napisał(a):pw poszło ;) Dziekuję, ale to nie ta sama osoba :) Quote
sylwija Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 u Balto ok :) coraz śmielszy. Ma dobry charakter, jest pogodnym psem. Córkę i żonę Jamora z miejsca polubił, a do Jamora też nabiera zaufania, ciekawi go ten Pan bardzo ;) choć troszkę się obawia jeszcze, ale myślę, że ciekawość zwycięży. Quote
sylwija Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 i wielkie podziękowania dla maadziaak za bazarek dla Balto i Boryska - http://www.dogomania.pl/threads/2142...1#post17595101 Quote
Agula99 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 No to super, trzymaj się tam cudaczku!! :) Quote
sylwija Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 ech, Balto wszyscy chyba o Tobie zapomnieli.. a może ktoś by się o tekst pokusił dla Balto do ogłoszeń? Quote
obraczus87 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 sylwija napisał(a):ech, Balto wszyscy chyba o Tobie zapomnieli.. a może ktoś by się o tekst pokusił dla Balto do ogłoszeń? Ja nie zapomnialam :) Quote
obraczus87 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 BALTO prosi o tekjst d ogloszen :) Quote
Igam Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Balto prosi, a ja mały OT ;) Właśnie wybieramy wspólnego kandydata miau i dogo do głosowania na wrzesień na Krakvecie! PROSZĘ ZAGŁOSUJ NA Przytulisko ZNAJDKI czyli przytulisko JoliB - brzuszki czworonogów przytuliska czekają na Twój głos. Pani Jola teraz BARDZO POTRZEBUJE pomocy, w nocy 7/8 września pożar zabrał cały dobytek zgromadzony w garażu, przygotowany do przeprowadzki. link do wątku głosowania http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień Quote
agnieszka1969 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Chlopaku piekny! Dawaj w gore,trzymam kciuki,bedzie ok,nie poddawajcie sie. Quote
zioberek87 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Balto jak się trzymasz kolego?? bidulek masz taki sliczny ryjek:D Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Balto jak tam śliczny??? A jeśli chodzi o głosowanie to już zagłosowałam, niestety na kogo innego, każdy wszędzie proponuje kogoś innego, inne schronisko, przytulisku itp, no cóż wszyscy w potrzebie!!! Szkoda, że nie dają więcej... Quote
sylwija Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Balto jest śliczny i kochany, a po weekendzie pewnie go odwiedzę i podpytam Jamora, co o nim sądzi :) co można napisać w ogłoszeniach, coby nie skłamać.. ja to jestem zauroczona i mogę nie być obiektywna, ale Jamor to specjalista, wiec nie będzie 'owijał w bawełnę' ;) a dzisiaj poznałam kolejną młodą, wystraszoną haszczankę - http://www.dogomania.pl/threads/214401-Lora-mocno-wystraszona-husky-PILNIE-DT-DS-ma-tydzie%C5%84.. ilość bezdomnych, skrzywdzonych psiaków mnie dobija :( Quote
Olivin Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Część chłopaku, przytulam cię całym serduszkiem, pamiętam o tobie :kiss_2: Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Śpij samcznie Baltuniu i niech przyśni ci się super własny domek!!! :) :) :) Quote
sylwija Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 i niech ten sen zamieni się w rzeczywistość :) Quote
Recommended Posts