Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sajlana napisał(a):
Hmm..... Magda z okolic Tarnowa? Co wygrałam???? :cool3:

Magda z Tarnowskich Gór ;) narazie nic nie wygrałaś :evil_lol:

wiga138 napisał(a):
Ja :)
nr konta na pw poproszę :)

Bardzo dziękujemy już wysyłam nr konta :loveu::loveu::loveu:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Balto trzyma się całkiem nieźle :) i dziękuje, że z nim jesteście :)

Chyba coś w tym jest, że husky ma silną psychikę. Złe przeżycia na pewno się odbijają, ale nie zostawiają trwałego urazu.. mam nadzieję..
Troszkę się go podtuczy, oswoi z panami, do pań ma dużo śmiałości ;)

Posted

u Balto ok :)
coraz śmielszy. Ma dobry charakter, jest pogodnym psem.
Córkę i żonę Jamora z miejsca polubił, a do Jamora też nabiera zaufania, ciekawi go ten Pan bardzo ;) choć troszkę się obawia jeszcze, ale myślę, że ciekawość zwycięży.

Posted

Balto prosi, a ja mały OT ;)

Właśnie wybieramy wspólnego kandydata miau i dogo do głosowania na wrzesień na Krakvecie!
PROSZĘ ZAGŁOSUJ NA Przytulisko ZNAJDKI czyli przytulisko JoliB - brzuszki czworonogów przytuliska czekają na Twój głos. Pani Jola teraz BARDZO POTRZEBUJE pomocy, w nocy 7/8 września pożar zabrał cały dobytek zgromadzony w garażu, przygotowany do przeprowadzki.
link do wątku głosowania http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień

Posted

Balto jak tam śliczny??? A jeśli chodzi o głosowanie to już zagłosowałam, niestety na kogo innego, każdy wszędzie proponuje kogoś innego, inne schronisko, przytulisku itp, no cóż wszyscy w potrzebie!!! Szkoda, że nie dają więcej...

Posted

Balto jest śliczny i kochany, a po weekendzie pewnie go odwiedzę i podpytam Jamora, co o nim sądzi :) co można napisać w ogłoszeniach, coby nie skłamać..

ja to jestem zauroczona i mogę nie być obiektywna, ale Jamor to specjalista, wiec nie będzie 'owijał w bawełnę' ;)

a dzisiaj poznałam kolejną młodą, wystraszoną haszczankę - http://www.dogomania.pl/threads/214401-Lora-mocno-wystraszona-husky-PILNIE-DT-DS-ma-tydzie%C5%84..
ilość bezdomnych, skrzywdzonych psiaków mnie dobija :(