Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My wystawimy jeszcze bazarek na chlopaka, ale to za pare dni bo dziewczyna ktora tym sie bedzie zajmowac wlasnie wrocila z urlopu w juz w piatek jedziemy na zawody, wiec pewnie po weekendzie ruszy z tematem.
No i oczywiscie tak jak uzgodnilam z Sylwia psiak ma od Nas stala deklaracje.

Posted

Dora napisał(a):
My wystawimy jeszcze bazarek na chlopaka, ale to za pare dni bo dziewczyna ktora tym sie bedzie zajmowac wlasnie wrocila z urlopu w juz w piatek jedziemy na zawody, wiec pewnie po weekendzie ruszy z tematem.
No i oczywiscie tak jak uzgodnilam z Sylwia psiak ma od Nas stala deklaracje.

Dziękujemy bardzo za pomoc dla Balto :) Ja też robię bazarek (tyle, że cegiełkowy), tylko czekam, aż ktoś zrobi cegiełkę :)

Posted

Balto dziękuje za kolejne wpłaty - soni1974, ani shirley i Javenie :Rose::Rose::Rose:

Rozliczenie - post nr 2 ;)

Fotka - cegiełka rewelacyjna :loveu: i jak szybko zrobiona ;)

Posted

jest super :) To jak tylko dokończę oglądać mój serial na internecie to biorę się za bazarek dla Balto :) obraczus87, Livka pomóżcie mi to poskładać wszystko w jedną całość jak możecie, chodzi mi o pomoc przy 1 poscie bazarkowym, czyli coś o Balto, na co dochód, zasady bazarku i wgl. bo ja coś dzisiaj nie myślę.

Posted

Musze troszke popracować :angryy:

To SPA tak mi się nasunęło... chyba dlatego, że sama bym się wybrała do SPA :evil_lol:

Fochu obiecała zrobić wieczorkiem (lub jutro) banerek do bazarku (jak już bedzie gotowy to sie podlinkuje) - bardzo dziękuje :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Musze troszke popracować :angryy:

To SPA tak mi się nasunęło... chyba dlatego, że sama bym się wybrała do SPA :evil_lol:

Fochu obiecała zrobić wieczorkiem (lub jutro) banerek do bazarku (jak już bedzie gotowy to sie podlinkuje) - bardzo dziękuje :)

fajnie, ja mam sygnaturkę zajęta całą, ale podlinkuje tekst do sygnaturki, tak jak jest "Atom","Hades" czy "Balto" ;)

Posted

FADO(HAJS) napisał(a):
Witam, mogę narazie wpłacić jednorazowo 10 zł moze w październiku uda mi się też coś wpłacić:) Poproszę tylko o dane do przelewu. Pozdrowienia od Fado

Bardzo dziękujemy - konto już wysyłam :)