Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak obiecałam tak zrobiłam - tablica załatwiona. Balto, Hugo i Bella jako pierwsi przez miesiąc zostaną zaprezentowani na całą szkołę - cieszę się niezmiernie, mam duże wsparcie nauczycielki :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gerimne napisał(a):
Witam,
Tu zgłasza się "Pani z Sosnowca" ;) Cierpliwie czekam na więcej info na priv, a przede wszystkim na info skąd jest Balto i kiedy może do nas trafić :))

Pani Iwonko:loveu: tak się cieszę że udało się zalogować :lol: No to teraz musi już Pani z nami zostać :evil_lol:

Posted

Co prawda jeszcze się nie łapię jak tu co działa, ale parę słów da się sklecić (lepiej mi już idzie n FB). Oglądaliśmy dziś z młodym fotki psinki i młody przekonał się że istotka bez jakiejś części też jest warta zachodu. Przemyślał sprawę (dziś ma urodziny 9-te - stary chłop normalnie ;)) i jest za tym by Balto był u nas, a zdanie tzw męża (też jest za psem w domu) i tak się nie liczy - wiadomo kto tu rządzi ;)

Posted

Gerimne napisał(a):
Co prawda jeszcze się nie łapię jak tu co działa, ale parę słów da się sklecić (lepiej mi już idzie n FB). Oglądaliśmy dziś z młodym fotki psinki i młody przekonał się że istotka bez jakiejś części też jest warta zachodu. Przemyślał sprawę (dziś ma urodziny 9-te - stary chłop normalnie ;)) i jest za tym by Balto był u nas, a zdanie tzw męża (też jest za psem w domu) i tak się nie liczy - wiadomo kto tu rządzi ;)

Dla młodego wszystkiego naj...naj...:B-fly::bday::new-bday::BIG:

Posted

Znaczy decyzja podjęta?! Suuuper, miałam pisac tekst do ogłoszeń to mam fairant.;)To znaczy nie zupełnie.
Z haszczakami to na pewno na skłonność do ucieczek trzeba bardzo uważac, szelmy sa....
Trzymam kciuki. Młody ;)...najlepszego:lol::lol::lol:.
Ten pies bardzo potrzebuje takie kumpla jak Ty.:loveu:

Posted

savahna napisał(a):
Znaczy decyzja podjęta?! Suuuper, miałam pisac tekst do ogłoszeń to mam fairant.;)To znaczy nie zupełnie.
Z haszczakami to na pewno na skłonność do ucieczek trzeba bardzo uważac, szelmy sa....
Trzymam kciuki. Młody ;)...najlepszego:lol::lol::lol:.
Ten pies bardzo potrzebuje takie kumpla jak Ty.:loveu:

Musimy poczekać na Sylwię :) na PW przesłałam listę pytań dotyczących Balto :)
Trzymam kciuki i wierzę że Balto już niedługo będzie miał cudowny domek i w końcu swojego kochającego człeka ;)

Posted

Haha :) jeszcze może się okazać że Balto nie będzie potrzebował w ogóle tablicy ogłoszeń :)
Cieszy mnie, że dzieciaki teraz rosną w przekonaniu, że psy powinny mieć ogony i być "skompletowane". To znaczy, że zmienia się świadomość ludzka i to chodzi :)