3 x Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Jagienka']Info od Asi: "Jest kochany, pieszczoch do bólu, chce się bawić z psiakami i się garnie do każdego." :iloveyou:[/QUOTE] ufff :) mądry Drwal :) Quote
pati_zabrze Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Przepraszam za offa, ale Bakuś pilnie potrzebuje pomocy :-( http://www.dogomania.pl/threads/1813...oc-na-leczenie Quote
wilczyca Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 a jak z jedzeniem czy Asia potrzebuje karmę dla niego czy jeszcze ma. Dajcie znać cioteczki to domówię Quote
marysia55 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Jagienka napisał(a):Info od Asi: "Jest kochany, pieszczoch do bólu, chce się bawić z psiakami i się garnie do każdego." :iloveyou: mam nadzieję, że nie dosłownie:evil_lol::evil_lol: podgryzacz jeden :lol::lol: Quote
Jagienka Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 wilczyca napisał(a):a jak z jedzeniem czy Asia potrzebuje karmę dla niego czy jeszcze ma. Dajcie znać cioteczki to domówię wilczyco kochana, ja mam nadzieję, że już się usamodzielnią :) Drwal ma teraz dużo spacerów, biega po tych schodach na 4 piętro kilka razy dziennie, może będzie można odstawić karmę light :) Quote
marysia55 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Jagienka napisał(a):wilczyco kochana, ja mam nadzieję, że już się usamodzielnią :)Drwal ma teraz dużo spacerów, biega po tych schodach na 4 piętro kilka razy dziennie, może będzie można odstawić karmę light :)bardzo dobry pomysł Jagienko. Czwarte piętro może zastąpić 'karme light :-). Chociaż szczerze mówiąc mnie to jakoś nie pomaga :-) Quote
Marinka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dziewczyny z Krakowa, mam do Was serdeczna prośbę...w grudniu ktoś z Krakowa robił dla mojej podopiecznej wizytę przed adopcyjną. Szczeniaczek trafił do tego domu. Został adoptowany 19.12.2009 ma na imię Kajka, czy znaję wśród Was osobę, która zechce przeprowadzić wizytę po adopcyjną? - proszę - sytuacja jest dziwna, bo nie mogę się doprosić o przesłanie zdjęć. Ponieważ po ostatnich problemach z dogo nie moge otorzyć pw proszę pisać na adres mailowy: [email protected] Quote
Jagienka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 karusiap dostała smsa od Asi: "Cześć u Nas ok. Drwal się zadomowił, bawi się z psiakami, wita się z każdym, garnie się bardzo do ludzi. Jedyna trauma to odkurzacz, masakra, atakuje go i wpada w szał. A tak poza tym to pluszak, nic tylko pieścić, głaskać, jeść, drapać i bawić. Rozbrykał się, szczeka juz na domofon, ale za to nauczył się siadać. Cudowny!" Hura Hura Hura!!!! :multi::multi::multi: Quote
AMIGA Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Moje śliczne Drwalątko. Asiu:loveu: czapki z głów dla Ciebie za Twoją pracę nad Drwalatkiem Quote
Topi Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 I znowu w pracy pytają dlaczego mam czerwone oczy ... ********************************************** Asiu, życzę Ci szczęścia i radości w życiu z Drwalem. Quote
elmira Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dzięki Ci Drwalu za takie wieści :) Bądź grzeczny i buziaki dla ciebie psinko. I oczywiście, najlepsiejsze życzenia dla Pani Drwala :) Quote
marysia55 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 elmira napisał(a):Dzięki Ci Drwalu za takie wieści :) Bądź grzeczny i buziaki dla ciebie psinko. I oczywiście, najlepsiejsze życzenia dla Pani Drwala :) SIE dołączam :-) Quote
karusiap Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Dostalam od Asi smsa,wszystko w porzadku.Drwal byl u lekarza, ma dostawac kropelki do oczu. Lekarz powiedzial,ze ma zacme w jednym oku i przydalaby sie tam wymiana soczewki,drugie oko ma uszkodzona rogowke i tu lipa.Tylko,ze to bylo pewnie takie badanie w stylu patrzenia w oczy. lekarz powiedzial,ze zabieg taki tylko we Wroclawiu i ponad 6 tysiecy. To ze we Wroclawiu to sie zgadzam,tam i nigdzie indziej,ale.....mozemy miec zrobione oko za 1000 wiec dwa, a nie wiem czy oba trzeba, za 2 tys.Plus badania itd. Gdyby Asia sie zdecydowala to pieniazki zbieramy my, nie jest w stanie podolac a my obiecalysmy pomoc juz wczesniej. Przydaloby sie myslec o tym powaznie,moze daloby sie obnizyc cisnienie w jednym oku,zatrzymac zacme,by nie stracil wzroku, ale ja nie wiem,nie wyobrazam sobie,zebym dala rade teraz to wszystko zorganizowac...:( Quote
majku33krakow Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 karusiap napisał(a):Dostalam od Asi smsa,wszystko w porzadku.Drwal byl u lekarza, ma dostawac kropelki do oczu. Lekarz powiedzial,ze ma zacme w jednym oku i przydalaby sie tam wymiana soczewki,drugie oko ma uszkodzona rogowke i tu lipa.Tylko,ze to bylo pewnie takie badanie w stylu patrzenia w oczy. lekarz powiedzial,ze zabieg taki tylko we Wroclawiu i ponad 6 tysiecy. To ze we Wroclawiu to sie zgadzam,tam i nigdzie indziej,ale.....mozemy miec zrobione oko za 1000 wiec dwa, a nie wiem czy oba trzeba, za 2 tys.Plus badania itd. Gdyby Asia sie zdecydowala to pieniazki zbieramy my, nie jest w stanie podolac a my obiecalysmy pomoc juz wczesniej. Przydaloby sie myslec o tym powaznie,moze daloby sie obnizyc cisnienie w jednym oku,zatrzymac zacme,by nie stracil wzroku, ale ja nie wiem,nie wyobrazam sobie,zebym dala rade teraz to wszystko zorganizowac...:( trzeba porobic cegiełki i na allegro wystawic,lub do gazety ogłoszenie dac,drwal jest znany w krakowie,napisz do dziewczyny o nicku Lulka,kiedys zebrali 4.000 dla jakiegos psa,przez gazete chyba,przez gazete fakt Quote
Topi Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Nie wiele mogę, ale grosik dorzucę. Jakieś drobiazgi na bazarki też znajdę ale niestety narazie tylko to. Quote
Perfi Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 ja wam chce dac na bazarek moja torbe paris hilton ;) mam jeszcze nowe spodnie i jakas bizuterie Quote
marysia55 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ja tez mam parę rzeczy na bazarek. jedyny problem to to, że nie dam rady go zrobić. Karolinko może Ci je podrzucę i uśmiechniemy się :lol: do jakiejś cioteczki ?? Quote
AMIGA Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ja mogę zrobić bazarek - dla Drwalisia wszyyyyyyyystko Quote
Topi Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 AMIGA, jesteś kochana. Wieczorkiem na PW prześlę Ci zdjęcia tego co NARAZIE mam na bazarek, ale obiecuję jeszcze zmobilizować znajomych. Quote
AMIGA Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 OK, czekam w takim razie Może na moj adres lepiej [email protected] Quote
Recommended Posts