Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jagienka']Info od Asi: "Jest kochany, pieszczoch do bólu, chce się bawić z psiakami i się garnie do każdego." :iloveyou:[/QUOTE]

ufff :)
mądry Drwal :)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienka napisał(a):
Info od Asi: "Jest kochany, pieszczoch do bólu, chce się bawić z psiakami i się garnie do każdego." :iloveyou:
mam nadzieję, że nie dosłownie:evil_lol::evil_lol: podgryzacz jeden :lol::lol:

Posted

wilczyca napisał(a):
a jak z jedzeniem czy Asia potrzebuje karmę dla niego czy jeszcze ma. Dajcie znać cioteczki to domówię

wilczyco kochana, ja mam nadzieję, że już się usamodzielnią :)
Drwal ma teraz dużo spacerów, biega po tych schodach na 4 piętro kilka razy dziennie, może będzie można odstawić karmę light :)

Posted

Jagienka napisał(a):
wilczyco kochana, ja mam nadzieję, że już się usamodzielnią :)Drwal ma teraz dużo spacerów, biega po tych schodach na 4 piętro kilka razy dziennie, może będzie można odstawić karmę light :)
bardzo dobry pomysł Jagienko. Czwarte piętro może zastąpić 'karme light :-). Chociaż szczerze mówiąc mnie to jakoś nie pomaga :-)

Posted

Dziewczyny z Krakowa, mam do Was serdeczna prośbę...w grudniu ktoś z Krakowa robił dla mojej podopiecznej wizytę przed adopcyjną.
Szczeniaczek trafił do tego domu. Został adoptowany 19.12.2009 ma na imię Kajka, czy znaję wśród Was osobę, która zechce przeprowadzić wizytę po adopcyjną? - proszę - sytuacja jest dziwna, bo nie mogę się doprosić o przesłanie zdjęć.
Ponieważ po ostatnich problemach z dogo nie moge otorzyć pw proszę pisać na adres mailowy: [email protected]

Posted

karusiap dostała smsa od Asi:
"Cześć u Nas ok. Drwal się zadomowił, bawi się z psiakami, wita się z każdym, garnie się bardzo do ludzi. Jedyna trauma to odkurzacz, masakra, atakuje go i wpada w szał. A tak poza tym to pluszak, nic tylko pieścić, głaskać, jeść, drapać i bawić. Rozbrykał się, szczeka juz na domofon, ale za to nauczył się siadać. Cudowny!"

Hura Hura Hura!!!! :multi::multi::multi:

Posted

I znowu w pracy pytają dlaczego mam czerwone oczy ...

Asiu,
życzę Ci szczęścia i radości w życiu z Drwalem.

Posted

Dostalam od Asi smsa,wszystko w porzadku.Drwal byl u lekarza, ma dostawac kropelki do oczu.
Lekarz powiedzial,ze ma zacme w jednym oku i przydalaby sie tam wymiana soczewki,drugie oko ma uszkodzona rogowke i tu lipa.Tylko,ze to bylo pewnie takie badanie w stylu patrzenia w oczy.
lekarz powiedzial,ze zabieg taki tylko we Wroclawiu i ponad 6 tysiecy.
To ze we Wroclawiu to sie zgadzam,tam i nigdzie indziej,ale.....mozemy miec zrobione oko za 1000 wiec dwa, a nie wiem czy oba trzeba, za 2 tys.Plus badania itd.
Gdyby Asia sie zdecydowala to pieniazki zbieramy my, nie jest w stanie podolac a my obiecalysmy pomoc juz wczesniej.

Przydaloby sie myslec o tym powaznie,moze daloby sie obnizyc cisnienie w jednym oku,zatrzymac zacme,by nie stracil wzroku, ale ja nie wiem,nie wyobrazam sobie,zebym dala rade teraz to wszystko zorganizowac...:(

Posted

karusiap napisał(a):
Dostalam od Asi smsa,wszystko w porzadku.Drwal byl u lekarza, ma dostawac kropelki do oczu.
Lekarz powiedzial,ze ma zacme w jednym oku i przydalaby sie tam wymiana soczewki,drugie oko ma uszkodzona rogowke i tu lipa.Tylko,ze to bylo pewnie takie badanie w stylu patrzenia w oczy.
lekarz powiedzial,ze zabieg taki tylko we Wroclawiu i ponad 6 tysiecy.
To ze we Wroclawiu to sie zgadzam,tam i nigdzie indziej,ale.....mozemy miec zrobione oko za 1000 wiec dwa, a nie wiem czy oba trzeba, za 2 tys.Plus badania itd.
Gdyby Asia sie zdecydowala to pieniazki zbieramy my, nie jest w stanie podolac a my obiecalysmy pomoc juz wczesniej.

Przydaloby sie myslec o tym powaznie,moze daloby sie obnizyc cisnienie w jednym oku,zatrzymac zacme,by nie stracil wzroku, ale ja nie wiem,nie wyobrazam sobie,zebym dala rade teraz to wszystko zorganizowac...:(

trzeba porobic cegiełki i na allegro wystawic,lub do gazety ogłoszenie dac,drwal jest znany w krakowie,napisz do dziewczyny o nicku Lulka,kiedys zebrali 4.000 dla jakiegos psa,przez gazete chyba,przez gazete fakt

Posted

AMIGA,
jesteś kochana.
Wieczorkiem na PW prześlę Ci zdjęcia tego co NARAZIE mam na bazarek,
ale obiecuję jeszcze zmobilizować znajomych.