elmira Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 3x bardzo ładnie to wygląda. Ja ruszam z linkiem po innych wątkach. Może ktoś zapragnie mieć dyplom z Drwalikiem? Quote
Selenga Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 3 x napisał(a):moj bład juz poprawilam dziewczyny ciegiełka potrzebna po zakończeniu allegro bo ja sama nie umim i zawsze mam z tym problem wiec od razu na poczatku o tym mówie :) edit: zerknijcie czy juz wszystko dobrze? przepraszam, za zamieszanie :oops: Opuściłam wątek Drwala zadowolona, że ma dom i kochanego Człowieka, ale wracam natychmiast skoro potrzebna pomoc :) Mogę zrobić cegiełki, dyplomy, co tylko chcecie. Trochę kasy też dorzucę, ale nie na allegro, więc poprosze nr konta na PW Quote
Jagienka Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Topi, 3x, elmira, Selenga :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Cioteczki kochane :loveu: Selenga, poszło pw :) P.S. Mój kolega kupił cegiełkę (Przemek K.) i nie chce dyplomu... tak piszę na zaś, żeby mu potem nie wysyłać :) Quote
elmira Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ja też lecę kupić cegiełkę, marnie, wiem. Nie chcę wysyłki dyplomu. A o fotki Drwala będę gnębiła Jagienkę i karusię. Fajny plan, co nie?:lol: Quote
karusiap Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 elmira napisał(a):Ja też lecę kupić cegiełkę, marnie, wiem. Nie chcę wysyłki dyplomu. A o fotki Drwala będę gnębiła Jagienkę i karusię. Fajny plan, co nie?:lol: Przebiegly:eviltong:hihi chetnie go zrealizujemy:loveu: Quote
elmira Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Eeeee, mój TZ się ulotnił z domu, a karty z kodami do przelewów nie mam. Ale zrealizuję mój niecny plan;) Quote
3 x Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 zrobiłam banerki Drwalowemu allegro, prosze wklejcei sobie kto moze do podpisu z doświadczenia wiem, ze reklama jest najważniejsza: Quote
3 x Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 jeszcze mi sie przypomniało wczoraj wysyłałam podziękowanie mailowe za poprzednią aukcje allegro (pomocowądla Fundacji Biafry) tam kupiło ponad 120 os cegiełki, i przemyciłam w podziękowaniu link do nowej aukcji Biafry i do aukcji Drwala mam nadzieję, ze kilka osób z podziękowania się skusi :) poki co cegiełki schodzą trzymam kciuki aby zeszło jak najwcięcej :) Quote
karusiap Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 bardzo dziekujemy!!!! Ja bym nie wiedziala od ktorej strony sie za to zabrac;) Quote
3 x Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 karusiap napisał(a):bardzo dziekujemy!!!! Ja bym nie wiedziala od ktorej strony sie za to zabrac;) ja proponuję wkleić banerek do podpisu - widze wolne miejsce ;) Quote
karusiap Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 kurcze wyskakuje mi,ze moge miec tylko 4 obrazkiw podpisie,nie chce przyjac kolejnego;/ Quote
3 x Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 karusiap napisał(a):kurcze wyskakuje mi,ze moge miec tylko 4 obrazkiw podpisie,nie chce przyjac kolejnego;/ moze tekstowo sa za długie ja mam 5 i nic mi nie krzyczało, zaraz postaram sie porobic "krótkie" wersje moze akurat sie uda kurcze nie chce medrkowac ale allegro drwala jest czasowa i moze mozna na te dwa tyg zdjac jeden banerek i wkkleic allegro drwala ? ale to nie teraz musze zrobic krótsze wersje moze te przyjmie bo ok mrzyczy iles obrazków badz ilestam znaków, no obrazków masz mniej niz ja wiec nie wiem dlaczego krzyczy :/ edit: spróbuj wkleić któryś z tych Quote
karusiap Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 sie udalo,tzn musialam faktycznie wymienic na ten czas;) Quote
3 x Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 karusiap napisał(a):sie udalo,tzn musialam faktycznie wymienic na ten czas;) ee to ja nie wiem co jest grane z Twoim podpisem siła wyższa , jak nic ;) Quote
3 x Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 postaram sie dzisiaj zrobic czesciowe zestawienie allegro Drwala :) bo nie podoba mi się ta cisza na wątku więc napisze to zestawienie potem żeby takiej ciszy nie było ;) Quote
Topi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Cisza bo inni pewnie tak jak ja wstrzymali oddech i czekają zaciskając kciuki .... Quote
3 x Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 to ja tez poczekam aż mi chęć przyjdzie na rozpisanie allegro ale to pewnie jutro bo teraz jakos weny twórczej nie mam Quote
Selenga Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 dyplomy do allegro postaram się podesłać jutro Quote
3 x Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Selenga']dyplomy do allegro postaram się podesłać jutro[/QUOTE] allegro trwa jeszcze 7 dni chcialam czesciowe rozliczenie wrzucic coby się ruch na watku zrobił :) cegiełka mile widziana niezależnie od pory dnia i nocy :) Quote
karusiap Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 A ja jutro zadzwonie do Asi spytac kiedy wizyta i powiedziec , ze dzialamy:) Quote
3 x Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='karusiap']A ja jutro zadzwonie do Asi spytac kiedy wizyta i powiedziec , ze dzialamy:)[/QUOTE] i?? coś wiadomo? Quote
3 x Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 dziewczyny za 12 godz kończy się allego może jeszcze jakiś ostatni zryw reklamowy? przypominam linkę allegro Drwala Quote
karusiap Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='3 x']dziewczyny za 12 godz kończy się allego może jeszcze jakiś ostatni zryw reklamowy? przypominam linkę allegro Drwala Ja juz powysylalam gdzie moglam linka.... Asia jeszcze na konsultacji nie byla,ale jakos mamy sie umowic i podejde do Drwalatka:) Quote
Selenga Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dyplomocegiełka dla Drwala: [URL="http://dogo.egonet.pl/dyplomy/drwal1.jpg"]w wersji jpg (390 kb)[/URL] [URL="http://dogo.egonet.pl/dyplomy/drwal1.pdf"]w wersji pdf czyli do druku (1,2 MB)[/URL] Quote
karusiap Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Pieknie...jak tak spojrzala na mnie ta usmiechnieta mordka to az lzy stanely mi w oczach.... dziekuje dziewczyny za wszystko!!!!! Quote
Recommended Posts