Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ehh.. myślałam ze juz po pełni a tu jednak... fazy księzyca ...

a ja mysle ze P.Joanna wcale niejest dobrym domem dla Drwala, tylko porostu czymś dziewczynom podpadła, dlatego przeszła pozytywnie proces adopcyjny . Jak juz Drwal jej zje wszystkie buty to wróci do hotelu gdzie jesyt mu najlepiej na świecie i bedzie czekał na kolejna osobę , która podpadnie Jagience i Karolinie

ooo ....

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majku nie zamierzam z Toba dyskutowac na PW!!
Wypraszam sobie insynuacje jakoby przerosly nas koszty utrzymania Drwala!!!!!!!!!!!
Wilczyca kupowala mu od dawna karme i z pomoca osob kochajacych Drwala udawalo nam sie utrzymywac go w hotelu 1,5 roku i robilybysmy to jeszcze przez wiele lat,gdyby zaszla taka potrzeba.Gdyby Asia poprosila o pomoc finansowa tez zrobimy co w naszej mocy.
Jestes bezczelny piszac takie rzeczy i miej swiadomosc,ze w tym momencie nie tlumacze sie Tobie,ale osobom,ktore mogles wyslac tak wstretne Pw na temat naszych pobudek wydania Drwala.
Najlepiej odejdz z tego watku,bo tu ma byc teraz milo i potrzebujemy tylko zyczliwych nam osob.

Posted

[quote name='agamika']ehh.. myślałam ze juz po pełni a tu jednak... fazy księzyca ...

a ja mysle ze P.Joanna wcale niejest dobrym domem dla Drwala, tylko porostu czymś dziewczynom podpadła, dlatego przeszła pozytywnie proces adopcyjny . Jak juz Drwal jej zje wszystkie buty to wróci do hotelu gdzie jesyt mu najlepiej na świecie i bedzie czekał na kolejna osobę , która podpadnie Jagience i Karolinie

ooo ....[/QUOTE]
a myslalam,ze moge byc z Toba szczera....:(:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='AMIGA']Moje śliczne Drwalątko "na pokojach".
Marysiu55 raz na jakiś czas złap jakiś oddech, bo długo tak nie pociągniesz dobrze AMIGA,ja się zawsze 'słucham' dobrych rad.:evil_lol: ale oodechy będą krótkie:diabloti:[quote name='karusiap']Majku nie zamierzam z Toba dyskutowac na PW!!Wypraszam sobie insynuacje jakoby przerosly nas koszty utrzymania Drwala!!!!!!!!!!!
Najlepiej odejdz z tego watku,bo tu ma byc teraz milo i potrzebujemy tylko zyczliwych nam osob. Majku rozmowa z Tobą to jak rozmowa ze ślepym o kolorach. Nauczyć sie czytać ze zrozumieniem. Słuchaj innych, a nie tylko siebie.Odpowiedzi na Twoje pytania juz dawno padły na wątku, tylko zacznij rozumieć co czytasz. Poza tym co się dziwisz, że dziewczyny nie chcą z Tobą wchodzić w polemikę skoro wiedzą, że jestes dwulicowy. Przypomnij sobie wątek ab-agnieszki. Na wątku ją atakowałeś, na N-K prawiłeś jej komplementy i koniecznie chciałeś się z nią umówić.
Dogomania to portal pro-zwierzęcy , a nie biuro matrymonialne.

Drwaliś musisz na nowo nauczyć się co to dom i wierzę, że takie inteligentne stworzenie szybko to pojmie:loveu:

Posted

KArolina ODPOWIADAŁA bardzo grzecznie, a to ze nie rozumiesz odpowiedzi to juz nie jej wina...

eh majku majku ,

Karolina, Jagienka i nowa właścicielka Drwala to osoby dorosłe. Zdrowe psychicznie , inteligentne . Adopcjami psów zajmują się nie od tygodnia, tylko od kilku lat . Znają Drwala lepiej niż TY , a poznieważa znają Drwala to wiedza jaki dom jest dla niego dobry i JAKIEJ osoby potrzebuje.

Asia poznała Drwala , został poinformowana jakie problemy mogą się pojawić .Miała wcześniej psy . Podjeła decyzje świadomie .
Dlaczego idealna?
Odpowiedz jest w postach powyżej i Karoliny i Jagienki

Czy Asia podoła.. okaże się - nikt nie jest jasnowidzem- na razie jednak wszystko wskazuje ze tak

a skoro dziewczyny by przerosły koszty utrzymania Drwala ( cyrk na kołkach ) i nie szukałyby odpowiedniej osoby to Drwal już wcześniej skończyłby u Ciebie ... i to ze go nie dostałeś jest dowodem na to ze nie pierwsza lepsza osoba mogła zostać jego właścicielem

Posted

Rozmawialam dzis z Asia.Byla wlasnie z Drwalem na spacerku.....Mowi,ze jest wszystko super:loveu:
Ze Drwal jest rozpuszczony:oops:ale juz grzeczny i wogole zyja sobie szczesliwie:loveu::loveu:
Brak mi slow......wciaz nie wierze.....
zeby Apollinkowi sie tak poszczescilo.....

Posted

[quote name='karusiap']Rozmawialam dzis z Asia.Byla wlasnie z Drwalem na spacerku.....Mowi,ze jest wszystko super:loveu:
Ze Drwal jest rozpuszczony:oops:ale juz grzeczny i wogole zyja sobie szczesliwie:loveu::loveu:
zeby Apollinkowi sie tak poszczescilo.....[/QUOTE]

alle ssuper

Posted

Rozpuszczony??? yhyyyyyyyyyyyymmm

Drwalik nasz kochany
przez wszystkich był rozpuszczany

Częstowal się żabkami,
trawką i orzeszkami

Teraz lizał sobie lody
jak przystało - dla ochłody

Ale drogi piesku nasz
Teraz nową Panią masz

Musisz słuchać Swojej Asi
Nie dokuczać, nie grymasić

Kochaj Ją i szanuj wielce
a odda Ci całe Swe serce

Posted

Mi też to rozpuszczenie od razu się z żabowymi chipsami się skojarzyło;)
Jejku, jak ja się ciesze, że Drwal znalazł dom :) Nie żadną budkę w ogrodzie, ale prawdziwy :)

Kasuję mu cafeanimal, które odnawiam regularnie, oki?

Posted

[quote name='karusiap']kasuj elmirko,oby sie nie przydalo;)i dziekujemy za ciagle ogloszenia przystojniaka:loveu::loveu::loveu:
AMIGA-jestem pelna podziwu dla talentu:loveu::loveu:[/QUOTE] thu, thu ...... na pewno nie będą juz potrzebne, a AMIGA to faktycznie taki krakowski BARD :-)

Posted

No chociaż nie żartuj. Żadna tam zasługa i nie ma za co dziękować :) Ja to się tak cieszę z tego domu dla Miśka, że nawet nie potrafię opisać:) To kasuję ogłoszenie:)

Posted

[quote name='karusiap']Rozmawialam dzis z Asia.Byla wlasnie z Drwalem na spacerku.....Mowi,ze jest wszystko super:loveu:
zeby Apollinkowi sie tak poszczescilo.....[/QUOTE]

Podziwiam Was, że zabrałyście Drwala ze schroniska i dałyście mu szansę na lepsze życie i nową właścicielką że zdecydowała się na takiego psa, że zaakceptowała go takiego jaki jest i pokochała:loveu:
Żeby tylko Drwal był grzeczny :p

W jakim rejonie Krakowa mieszka Drwal ??

Posted

Tak naprawdę to, że Drwal ma dom, można zawdzięczać tylko Asi... jest po prostu niesamowita!!!! Niejedna osoba zrezygnowałaby od razu w pierwszy dzień, kolejna po akcji jaką Drwal zademonstrował po Naszym wyjściu, a kolejne teraz... bo Asia pisze, że jest ok, ale jak mu się cos nie podoba to warczy... a przypominam, że to jest spory psiak, więc taki spory psiak warczący... no nie każdy by go zaakceptował...

Posted

cioteczki do hotelu jedzie jedzonko - miało być dla naszego przystojniaka, ale skoro poszedł do domku to nie wiem jak rozporządzicie. Może zostać w hotelu, albo może być przekazane Asi dla Drwala.

Posted

[quote name='wilczyca']cioteczki do hotelu jedzie jedzonko - miało być dla naszego przystojniaka, ale skoro poszedł do domku to nie wiem jak rozporządzicie. Może zostać w hotelu, albo może być przekazane Asi dla Drwala.[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy :loveu:
Jedzonko trafi do Drwala, light jest to karma specjalistyczna i na poczatku chciałybyśmy jednak pomóc Asi, która Drwala wypatrzyła w Dzienniku gdy miała nadzieję znaleźć dodatkową pracę.... no i znalazła :roll::evil_lol: