agamika Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 ehh.. myślałam ze juz po pełni a tu jednak... fazy księzyca ... a ja mysle ze P.Joanna wcale niejest dobrym domem dla Drwala, tylko porostu czymś dziewczynom podpadła, dlatego przeszła pozytywnie proces adopcyjny . Jak juz Drwal jej zje wszystkie buty to wróci do hotelu gdzie jesyt mu najlepiej na świecie i bedzie czekał na kolejna osobę , która podpadnie Jagience i Karolinie ooo .... Quote
karusiap Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Majku nie zamierzam z Toba dyskutowac na PW!! Wypraszam sobie insynuacje jakoby przerosly nas koszty utrzymania Drwala!!!!!!!!!!! Wilczyca kupowala mu od dawna karme i z pomoca osob kochajacych Drwala udawalo nam sie utrzymywac go w hotelu 1,5 roku i robilybysmy to jeszcze przez wiele lat,gdyby zaszla taka potrzeba.Gdyby Asia poprosila o pomoc finansowa tez zrobimy co w naszej mocy. Jestes bezczelny piszac takie rzeczy i miej swiadomosc,ze w tym momencie nie tlumacze sie Tobie,ale osobom,ktore mogles wyslac tak wstretne Pw na temat naszych pobudek wydania Drwala. Najlepiej odejdz z tego watku,bo tu ma byc teraz milo i potrzebujemy tylko zyczliwych nam osob. Quote
karusiap Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='agamika']ehh.. myślałam ze juz po pełni a tu jednak... fazy księzyca ... a ja mysle ze P.Joanna wcale niejest dobrym domem dla Drwala, tylko porostu czymś dziewczynom podpadła, dlatego przeszła pozytywnie proces adopcyjny . Jak juz Drwal jej zje wszystkie buty to wróci do hotelu gdzie jesyt mu najlepiej na świecie i bedzie czekał na kolejna osobę , która podpadnie Jagience i Karolinie ooo ....[/QUOTE] a myslalam,ze moge byc z Toba szczera....:(:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='AMIGA']Moje śliczne Drwalątko "na pokojach". Marysiu55 raz na jakiś czas złap jakiś oddech, bo długo tak nie pociągniesz dobrze AMIGA,ja się zawsze 'słucham' dobrych rad.:evil_lol: ale oodechy będą krótkie:diabloti:[quote name='karusiap']Majku nie zamierzam z Toba dyskutowac na PW!!Wypraszam sobie insynuacje jakoby przerosly nas koszty utrzymania Drwala!!!!!!!!!!! Najlepiej odejdz z tego watku,bo tu ma byc teraz milo i potrzebujemy tylko zyczliwych nam osob. Majku rozmowa z Tobą to jak rozmowa ze ślepym o kolorach. Nauczyć sie czytać ze zrozumieniem. Słuchaj innych, a nie tylko siebie.Odpowiedzi na Twoje pytania juz dawno padły na wątku, tylko zacznij rozumieć co czytasz. Poza tym co się dziwisz, że dziewczyny nie chcą z Tobą wchodzić w polemikę skoro wiedzą, że jestes dwulicowy. Przypomnij sobie wątek ab-agnieszki. Na wątku ją atakowałeś, na N-K prawiłeś jej komplementy i koniecznie chciałeś się z nią umówić. Dogomania to portal pro-zwierzęcy , a nie biuro matrymonialne. Drwaliś musisz na nowo nauczyć się co to dom i wierzę, że takie inteligentne stworzenie szybko to pojmie:loveu: Quote
agamika Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 KArolina ODPOWIADAŁA bardzo grzecznie, a to ze nie rozumiesz odpowiedzi to juz nie jej wina... eh majku majku , Karolina, Jagienka i nowa właścicielka Drwala to osoby dorosłe. Zdrowe psychicznie , inteligentne . Adopcjami psów zajmują się nie od tygodnia, tylko od kilku lat . Znają Drwala lepiej niż TY , a poznieważa znają Drwala to wiedza jaki dom jest dla niego dobry i JAKIEJ osoby potrzebuje. Asia poznała Drwala , został poinformowana jakie problemy mogą się pojawić .Miała wcześniej psy . Podjeła decyzje świadomie . Dlaczego idealna? Odpowiedz jest w postach powyżej i Karoliny i Jagienki Czy Asia podoła.. okaże się - nikt nie jest jasnowidzem- na razie jednak wszystko wskazuje ze tak a skoro dziewczyny by przerosły koszty utrzymania Drwala ( cyrk na kołkach ) i nie szukałyby odpowiedniej osoby to Drwal już wcześniej skończyłby u Ciebie ... i to ze go nie dostałeś jest dowodem na to ze nie pierwsza lepsza osoba mogła zostać jego właścicielem Quote
Jagienka Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='majku33krakow']nie pomieszały!.czytaj ze zrozumieniem!,[/QUOTE] To Ty pisz ze zrozumieniem :roll: Quote
majku33krakow Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Jagienka']To Ty pisz ze zrozumieniem :roll:[/QUOTE] oki .pomyliło mi sie chodziło o zaspokojenie swojej ciekawosci. chciałem przeprosic za to co napisałem ze was koszty przerosły.Przepraszam. Quote
karusiap Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Rozmawialam dzis z Asia.Byla wlasnie z Drwalem na spacerku.....Mowi,ze jest wszystko super:loveu: Ze Drwal jest rozpuszczony:oops:ale juz grzeczny i wogole zyja sobie szczesliwie:loveu::loveu: Brak mi slow......wciaz nie wierze..... zeby Apollinkowi sie tak poszczescilo..... Quote
majku33krakow Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='karusiap']Rozmawialam dzis z Asia.Byla wlasnie z Drwalem na spacerku.....Mowi,ze jest wszystko super:loveu: Ze Drwal jest rozpuszczony:oops:ale juz grzeczny i wogole zyja sobie szczesliwie:loveu::loveu: Brak mi slow......wciaz nie wierze..... zeby Apollinkowi sie tak poszczescilo.....[/QUOTE] alle ssuper Quote
AMIGA Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Rozpuszczony??? yhyyyyyyyyyyyymmm Drwalik nasz kochany przez wszystkich był rozpuszczany Częstowal się żabkami, trawką i orzeszkami Teraz lizał sobie lody jak przystało - dla ochłody Ale drogi piesku nasz Teraz nową Panią masz Musisz słuchać Swojej Asi Nie dokuczać, nie grymasić Kochaj Ją i szanuj wielce a odda Ci całe Swe serce Quote
elmira Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Mi też to rozpuszczenie od razu się z żabowymi chipsami się skojarzyło;) Jejku, jak ja się ciesze, że Drwal znalazł dom :) Nie żadną budkę w ogrodzie, ale prawdziwy :) Kasuję mu cafeanimal, które odnawiam regularnie, oki? Quote
karusiap Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 kasuj elmirko,oby sie nie przydalo;)i dziekujemy za ciagle ogloszenia przystojniaka:loveu::loveu::loveu: AMIGA-jestem pelna podziwu dla talentu:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='karusiap']kasuj elmirko,oby sie nie przydalo;)i dziekujemy za ciagle ogloszenia przystojniaka:loveu::loveu::loveu: AMIGA-jestem pelna podziwu dla talentu:loveu::loveu:[/QUOTE] thu, thu ...... na pewno nie będą juz potrzebne, a AMIGA to faktycznie taki krakowski BARD :-) Quote
elmira Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 No chociaż nie żartuj. Żadna tam zasługa i nie ma za co dziękować :) Ja to się tak cieszę z tego domu dla Miśka, że nawet nie potrafię opisać:) To kasuję ogłoszenie:) Quote
Perfi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 wow gratuluje dziewczyny ciesze sie niezmiernie ze Drwalik znalazl taka cudowna Pania :D Quote
majku33krakow Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 jagienka i karusiap Przepraszam was. Quote
majku33krakow Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Mozna sie juz cieszyc ze drwal ma domek czy jeszcze tydzien nawszelki wypadek? Quote
Ank@ Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='karusiap']Rozmawialam dzis z Asia.Byla wlasnie z Drwalem na spacerku.....Mowi,ze jest wszystko super:loveu: Ze Drwal jest rozpuszczony:oops:ale juz grzeczny i wogole zyja sobie szczesliwie:loveu::loveu: Brak mi slow......wciaz nie wierze..... zeby Apollinkowi sie tak poszczescilo.....[/QUOTE] Podziwiam Was, że zabrałyście Drwala ze schroniska i dałyście mu szansę na lepsze życie i nową właścicielką że zdecydowała się na takiego psa, że zaakceptowała go takiego jaki jest i pokochała:loveu: Żeby tylko Drwal był grzeczny :p W jakim rejonie Krakowa mieszka Drwal ?? Quote
karusiap Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Aniu wysylam Ci PW. Mniej wiecej w centrum. Quote
marysia55 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Drwal , trzymam kciuki żebyś pokazał swojej nowej pani swój wspaniały, męski charakter o którym tak pięknie rymowała nam AMIGA:loveu: Quote
Jagienka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Tak naprawdę to, że Drwal ma dom, można zawdzięczać tylko Asi... jest po prostu niesamowita!!!! Niejedna osoba zrezygnowałaby od razu w pierwszy dzień, kolejna po akcji jaką Drwal zademonstrował po Naszym wyjściu, a kolejne teraz... bo Asia pisze, że jest ok, ale jak mu się cos nie podoba to warczy... a przypominam, że to jest spory psiak, więc taki spory psiak warczący... no nie każdy by go zaakceptował... Quote
wilczyca Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 cioteczki do hotelu jedzie jedzonko - miało być dla naszego przystojniaka, ale skoro poszedł do domku to nie wiem jak rozporządzicie. Może zostać w hotelu, albo może być przekazane Asi dla Drwala. Quote
Jagienka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='wilczyca']cioteczki do hotelu jedzie jedzonko - miało być dla naszego przystojniaka, ale skoro poszedł do domku to nie wiem jak rozporządzicie. Może zostać w hotelu, albo może być przekazane Asi dla Drwala.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy :loveu: Jedzonko trafi do Drwala, light jest to karma specjalistyczna i na poczatku chciałybyśmy jednak pomóc Asi, która Drwala wypatrzyła w Dzienniku gdy miała nadzieję znaleźć dodatkową pracę.... no i znalazła :roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts