Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majku - tyle razy Ci pisałem, żebyś dał sobie na wstrzymanie. Gdziekolwiek się nie pojawisz od razu siejesz zamęt. Naucz się czytać ze zrozumieniem, i dopiero jak zrozumiesz zacznij pisać. A jak nie rozumiesz nie pisz wcale. Moja cierpliwość się kiedyś skończy. I pragnę przypomnieć, że decyzje moderatorów są niepodważalne. Więc nawet nie próbuj wchodzić ze mną w dyskusje, bo i tak nie masz racji.

ps. Cudownie, że Drwalowi się w końcu udało :loveu:

Posted

[quote name='Gonia13']Odwiedzam kolejnego psiaka a tu taka super wiadomość :)[/QUOTE] Gonia 13, to jest właśnie samo życie. Jednemu psu jesteśmy w stanie pomóc (pisze w tym miejscu nie o sobie tylko o osobach, które doprowadziły do adopcji Drwala), a innemu NIE (Trufel:-(). Im więcej wiem o życiu , tym bardziej go mniej rozumiem.
Drwalu doceń domek i ciesz się nim do końca swoich dni.

Posted

Bylam dzis u Drwala zawiesc mu karme od wilczycy-az dwa wory,czyli 30 kg:loveu::loveu::loveu::loveu:Bardzo,bardzo dziekujemy!!!Na pewno bardzo to Asi na poczatek pomoze:)

Drwal przywital mnie w drzwiach jak na gospodarza przystlo,chwile pozwolil sie wyglaskac i wyprzytulac,a potem znudzony poszedl napic sie wody:evil_lol: No pies domowy pelna geba:loveu:

Pytalam czy sika,zdarza mu sie, warczy?zdarza mu sie...Asia przyjmuje to zachowanie ze stoickim spokojem.Ale sika w okolicach godz 18,czyli tak jak mial spacery w hotelu,dlatego Asia wprowadza o tej godz dodatkowy spacer:p

ehh morda kochana....

Posted

Nie,elmirko nie sama;)
ale dla moich bestii kiedys dalam rade to dla Drwala tez bym jak z piorkiem leciala:evil_lol:taka darmowa silownia,wniesc 30 kg na 4 pietro zamiast placic kilkadziesiat zlotych za jakies hantle,bieznie itp:lol:

Posted

[quote name='karusiap']

Pytalam czy sika,zdarza mu sie, warczy?zdarza mu sie...Asia przyjmuje to zachowanie ze stoickim spokojem.Ale sika w okolicach godz 18,czyli tak jak mial spacery w hotelu,dlatego Asia wprowadza o tej godz dodatkowy spacer:p

ehh morda kochana....

Ehhh Asia kochana :-)

Posted

[quote name='karusiap']Bylam dzis u Drwala zawiesc mu karme od wilczycy-az dwa wory,czyli 30 kg:loveu::loveu::loveu::loveu:Bardzo,bardzo dziekujemy!!!Na pewno bardzo to Asi na poczatek pomoze:)

Drwal przywital mnie w drzwiach jak na gospodarza przystlo,chwile pozwolil sie wyglaskac i wyprzytulac,a potem znudzony poszedl napic sie wody:evil_lol: No pies domowy pelna geba:loveu:

ehh morda kochana....

super wiesci.

Posted

[quote name='karusiap']Drwal przywital mnie w drzwiach jak na gospodarza przystlo,chwile pozwolil sie wyglaskac i wyprzytulac,a potem znudzony poszedl napic sie wody:evil_lol: No pies domowy pelna geba:loveu: Karolinko, takie wieści mogłabym czytać codziennie :lol::lol:

Posted

z góry przepraszam za offa
kochani zapraszam
na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami.
Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest

Posted

O ile dobrze rozumiem (a sesje mam więc nie wiem czy dobrze rozumiem) - to bydlątko ma dom? :D Wierzyć mi się nie chce. Cudna wiadomość!!!

Tylko więcej takich!!

I zmieńcie tytuł, żeby się więcej osób mogło tak ucieszyć :)

Posted

[quote name='zdwrdwd']
I zmieńcie tytuł, żeby się więcej osób mogło tak ucieszyć :)[/QUOTE]
Z Drwalem to taka pewność niepewna... i nie wiem czy już można zmienić tytuł...
karusiap, jak sądzisz? :)

Posted

Zaglądam na dogo teraz niestety rzadko z doskoku... Wczoraj dowiedziałam się o śmierci Trufla, dziś o domku Drwala... Dużej wagi wydarzenia, jedno tragiczne, drugie wielce radosne...
Brawo dziewczyny za znalezienie domu! Brawo nowa Pani Drwala! Trzymam kciuki, by wszystko poszło gładko... :)