marysia55 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='AMIGA']Asi :-) należy się medal złoty:loveu: Quote
karusiap Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dzis dalysmy Asi odetchnac....jutro spytamy co slychac;) Quote
Anashar Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 majku - tyle razy Ci pisałem, żebyś dał sobie na wstrzymanie. Gdziekolwiek się nie pojawisz od razu siejesz zamęt. Naucz się czytać ze zrozumieniem, i dopiero jak zrozumiesz zacznij pisać. A jak nie rozumiesz nie pisz wcale. Moja cierpliwość się kiedyś skończy. I pragnę przypomnieć, że decyzje moderatorów są niepodważalne. Więc nawet nie próbuj wchodzić ze mną w dyskusje, bo i tak nie masz racji. ps. Cudownie, że Drwalowi się w końcu udało :loveu: Quote
maarit Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Odwiedzam kolejnego psiaka a tu taka super wiadomość :) Quote
marysia55 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Gonia13']Odwiedzam kolejnego psiaka a tu taka super wiadomość :)[/QUOTE] Gonia 13, to jest właśnie samo życie. Jednemu psu jesteśmy w stanie pomóc (pisze w tym miejscu nie o sobie tylko o osobach, które doprowadziły do adopcji Drwala), a innemu NIE (Trufel:-(). Im więcej wiem o życiu , tym bardziej go mniej rozumiem. Drwalu doceń domek i ciesz się nim do końca swoich dni. Quote
Dorot131 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 drwal tak mnie porszyl bo wydawal sie byc beznadziejnym przupadkiem .oby ci sie udalo piesku Quote
karusiap Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Bylam dzis u Drwala zawiesc mu karme od wilczycy-az dwa wory,czyli 30 kg:loveu::loveu::loveu::loveu:Bardzo,bardzo dziekujemy!!!Na pewno bardzo to Asi na poczatek pomoze:) Drwal przywital mnie w drzwiach jak na gospodarza przystlo,chwile pozwolil sie wyglaskac i wyprzytulac,a potem znudzony poszedl napic sie wody:evil_lol: No pies domowy pelna geba:loveu: Pytalam czy sika,zdarza mu sie, warczy?zdarza mu sie...Asia przyjmuje to zachowanie ze stoickim spokojem.Ale sika w okolicach godz 18,czyli tak jak mial spacery w hotelu,dlatego Asia wprowadza o tej godz dodatkowy spacer:p ehh morda kochana.... Quote
elmira Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Karusia, a Ty sama te 30 kg dźwigałaś??? Jesli tak, to dzielna jesteś:) Cieszę się, że Drwal tak dobrze sobie radzi w mieszkaniu. Quote
karusiap Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Nie,elmirko nie sama;) ale dla moich bestii kiedys dalam rade to dla Drwala tez bym jak z piorkiem leciala:evil_lol:taka darmowa silownia,wniesc 30 kg na 4 pietro zamiast placic kilkadziesiat zlotych za jakies hantle,bieznie itp:lol: Quote
AMIGA Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='karusiap'] Pytalam czy sika,zdarza mu sie, warczy?zdarza mu sie...Asia przyjmuje to zachowanie ze stoickim spokojem.Ale sika w okolicach godz 18,czyli tak jak mial spacery w hotelu,dlatego Asia wprowadza o tej godz dodatkowy spacer:p ehh morda kochana.... Ehhh Asia kochana :-) Quote
karusiap Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Olu pare postow wczesniej pisalam wiesci z dzisiaj;) Quote
majku33krakow Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='karusiap']Bylam dzis u Drwala zawiesc mu karme od wilczycy-az dwa wory,czyli 30 kg:loveu::loveu::loveu::loveu:Bardzo,bardzo dziekujemy!!!Na pewno bardzo to Asi na poczatek pomoze:) Drwal przywital mnie w drzwiach jak na gospodarza przystlo,chwile pozwolil sie wyglaskac i wyprzytulac,a potem znudzony poszedl napic sie wody:evil_lol: No pies domowy pelna geba:loveu: Pytalam czy sika,zdarza mu sie, warczy?zdarza mu sie...Asia przyjmuje to zachowanie ze stoickim spokojem.Ale sika w okolicach godz 18,czyli tak jak mial spacery w hotelu,dlatego Asia wprowadza o tej godz dodatkowy spacer:p ehh morda kochana.... super wiesci. Quote
marysia55 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='karusiap']Drwal przywital mnie w drzwiach jak na gospodarza przystlo,chwile pozwolil sie wyglaskac i wyprzytulac,a potem znudzony poszedl napic sie wody:evil_lol: No pies domowy pelna geba:loveu: Karolinko, takie wieści mogłabym czytać codziennie :lol::lol: Quote
Perfi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 o rany faktycznie przez goraczke zle widze ;) Quote
piechcia15 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 z góry przepraszam za offa kochani zapraszam na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami. Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest Quote
zdwrdwd Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 O ile dobrze rozumiem (a sesje mam więc nie wiem czy dobrze rozumiem) - to bydlątko ma dom? :D Wierzyć mi się nie chce. Cudna wiadomość!!! Tylko więcej takich!! I zmieńcie tytuł, żeby się więcej osób mogło tak ucieszyć :) Quote
terra Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Wspaniała wiadomość. Bądź szczęśliwy Drwaliku :lol: Quote
Jagienka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='zdwrdwd'] I zmieńcie tytuł, żeby się więcej osób mogło tak ucieszyć :)[/QUOTE] Z Drwalem to taka pewność niepewna... i nie wiem czy już można zmienić tytuł... karusiap, jak sądzisz? :) Quote
karusiap Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 a zmienic mozna.....zawsze mozna zmienic spowrotem:evil_lol::oops: Quote
moana Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Zaglądam na dogo teraz niestety rzadko z doskoku... Wczoraj dowiedziałam się o śmierci Trufla, dziś o domku Drwala... Dużej wagi wydarzenia, jedno tragiczne, drugie wielce radosne... Brawo dziewczyny za znalezienie domu! Brawo nowa Pani Drwala! Trzymam kciuki, by wszystko poszło gładko... :) Quote
Jagienka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Hmmm zmieniłam tytuł, ale zmienił się tylko tytuł pierwszego postu... może po czasie sie uaktywni właściwie? Quote
karusiap Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Mnie sie wczoraj jakos udalo u Trufla.....dwa razy edycja pierwszego....ale w sumie innym razem mi sie nie udalo.....to pomoglam;) Quote
_Aga_ Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Super, że Drwal ma dom :) Przynajmniej temu biedakowi się udało.. Dziewczyny, jesteście wielkie :) Quote
Recommended Posts