3 x Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='karusiap']jak najbardziej masz racje,musimy znac konkrety[/QUOTE] to jakbyscie coś wiedziały konkretnie a ja bym sie ne pojawiala to wezcie do mnie najwyzej na pw puknijcie ;) bo moge sie zagapić :oops: Quote
karusiap Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='3 x']to jakbyscie coś wiedziały konkretnie a ja bym sie ne pojawiala to wezcie do mnie najwyzej na pw puknijcie ;) bo moge sie zagapić :oops:[/QUOTE] Nie ma problemu,pukniemy na pewno;) Quote
karusiap Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Bylysmy ostatnio z Jagienka u Drwala....nie wiem jak opisac szczescie tego psa:)Trzeba zobaczyc ten brzuchol wywalany do glaskania:loveu: Ma lsniaca siersc i co raz lepsza figure:cool3: Dzis asia pisala mi,ze zbiera sie do wizyty u dr Stefanowicza,moze nawet w poniedzialek. Quote
3 x Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='karusiap']Bylysmy ostatnio z Jagienka u Drwala....nie wiem jak opisac szczescie tego psa:)Trzeba zobaczyc ten brzuchol wywalany do glaskania:loveu: Ma lsniaca siersc i co raz lepsza figure:cool3: Dzis asia pisala mi,ze zbiera sie do wizyty u dr Stefanowicza,moze nawet w poniedzialek. to w sprawie oczka? bo ja niezorientowana w lekarzach Quote
karusiap Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Tak,dokaldnie:)Niestety przyblizonej ceny konsultacji nie potrafili podac,sa rozne Quote
3 x Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 nie wiem czy dobrze rozumuję najwyzej mnie poprawcie ale sama konsultacja to pewnie w porównianiu z ew operacją będzie koszt znikomy tzn pewnie powyzej 100 zł i tak, znajac zycie dobrze byłoby znac przyblizone koszty zabiegu zeby wiedziec na co sie nastawiac z dreczeniem i meczeniem ludzi o wsparcie ;) Quote
karusiap Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Tak,tak.Tu bedzie konsultacja,ale jelsi operacja bedzie konieczna to poznamy koszty,a ja bede Asie namawiac na Wroclaw bo tam bedziemy miec taniej i tam mam olbrzymie zaufanie i jednych z najlepszych lekarzy:) Quote
Jagienka Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 ..... byłyśmy.... i nie zabrałyśmy aparatu... a to już jest po prostu inny pies, Asia mu grzebie wszędzie, nawet usiłowala wyrwać kleszcza, który okazał się brodawką... a Drwalątko tylko rozdziawia ten swój pychol i się cieszy... ech... ma nawet domowy przydomek "paszcza" :) Quote
AMIGA Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Szkoooooooooooooooooooooda, ze nie zabrałyście aparatu :-( Quote
karusiap Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Dostalam od Asi maila: "cześć wreszcie udało mi się utrafić na kompetentną osobę,która mi udzieliła informacji.operacja zaćmy na jedno oko kosztuje 1000zł na dwa 1500zł plus wizyta i konsultacja 50-100zł a z tamtym okiem to musi zobaczyć psa i zdecydować jakie badanie lub leczenie?coś mówiła okardiologu.my z psiurem jesteśmy gotowi,zwłaszcza drwal chce biegać i bawić się z psiakami normalnie.myślę że 1000 ,a jak się okaże inaczej na miejscu jak pójdziemy z drwalem to wrocław.ale było by super gdyby ta arka wypaliła na miejscu,blisko i na zmianę opatrunku,czy na zastrzyki przeciwbólowe itp.jak możecie nam pomóc to może zacząć zbierać na drwala.ja się z nim wybiorę pt. sob. 25,26 czerwca,załatwię transport i jedziemy.jeszcze raz dziękuję wam za pomoc i zainteresowanie.do usłyszenia.aśka" No to trzeba sie juz sprezyc:) mamy 50 zl od Topi:loveu: i 40 zl od AMIGI:loveu: Quote
AMIGA Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 karusiap napisał(a): : i 40 zl od AMIGI:loveu: Amiga jest tylko przekaźnikeim tej kwoty- bo ofirodawcą jest quder = wielkie dzięki Mu za to Quote
shirrrapeira Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Podczytywałam wątek i bardzo się cieszę, że Drwalek już w domku. Quote
karusiap Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 3 x napisał(a):Jagienka, karusia jest któras z was teraz? melduje sie:) Quote
elmira Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 To musimy pomóc w tej operacji, żeby Drwal zaznał w końcu takiego prawdziwego życia na maksa. Na pewno przydadzą się bazarki i ogłoszenia na nk, face bookach itd. Ja tak światle pisze, ale konta nie mam na żadnym z tych portali:) Jedynie z bazarkami mogę pomóc. Postaram się jakieś gifty wynaleźć i trzeba pomóc naszemu Drwalikowi. Quote
karusiap Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 elmira napisał(a):To musimy pomóc w tej operacji, żeby Drwal zaznał w końcu takiego prawdziwego życia na maksa. Na pewno przydadzą się bazarki i ogłoszenia na nk, face bookach itd. Ja tak światle pisze, ale konta nie mam na żadnym z tych portali:) Jedynie z bazarkami mogę pomóc. Postaram się jakieś gifty wynaleźć i trzeba pomóc naszemu Drwalikowi. Dziekuje elmirko:) Quote
3 x Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 patrzcie co mam dla Drwala :) KLIKNIJ TUTAJ :) wiem, ze wiecie co z tym zrobić zeby było duzo i dobrze ;) ps. podalam kontakt do Jagienki bo taki mi się wyguglał w ogłoszeniach innych psiaków ale to chyba nie ma znaczenia? Quote
karusiap Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 3 x napisał(a):patrzcie co mam dla Drwala :) KLIKNIJ TUTAJ :) wiem, ze wiecie co z tym zrobić zeby było duzo i dobrze ;) ps. podalam kontakt do Jagienki bo taki mi się wyguglał w ogłoszeniach innych psiaków ale to chyba nie ma znaczenia? Nie ma znaczenia:)ale numer jest moj;) a znaczenie ma,ze jestes niesamowita:multi:bardzo bardzo dziekujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
karusiap Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Szukamy osoby, ktora wykonalaby cegielke:) ja mam juz kogos na mysle,ale moze jest ktos chetny? Chodzi o zdjecie Drwala z napisem, cos w rodzaju "Dziekuje,dzieki Tobie widze"....i nie myslcie,ze ja to wymyslilam.Mozgiem operacji jest 3 x:):):) Quote
elmira Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Aukcja cegiełkowa, wbrew pozorom nie jest trudna. Wystawiamy 1000;) zdjęć uśmiechniętej mordki Drwala. Trzeba napisać dobry tekst+ dobry szablon na allegro i to chwyci. Minusem jest to, że trzeba zrobić dobrą wizualnie aukcję, oraz prowizja od zakupu. Czasami bywa ta opłata masakryczna. Wyjściem jest współpraca z z jakąś fundacja, która może przeprowadzać zbiórki na allegro za free. Quote
karusiap Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 elmirko, aukcja juz jest;) 3 x zrobila:) Potrzeba tylko konkretnie cegielke:) Quote
Topi Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Aukcja "leci" a ja nie wiem co mam polecić znajomym. Z aukcji wynika, że do kupienia jest Drwal. Ani słowa o cegiełkach. Pomóżcie bo nie rozumiem Quote
Jagienka Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Zaraz coś pokombinuję z cegiełką, a jak coś wymodzę to gdzie mam wysłać? Czy mam mieć i trzymać? Quote
3 x Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Topi napisał(a):Aukcja "leci" a ja nie wiem co mam polecić znajomym. Z aukcji wynika, że do kupienia jest Drwal. Ani słowa o cegiełkach. Pomóżcie bo nie rozumiem moj bład juz poprawilam dziewczyny ciegiełka potrzebna po zakończeniu allegro bo ja sama nie umim i zawsze mam z tym problem wiec od razu na poczatku o tym mówie :) edit: zerknijcie czy juz wszystko dobrze? przepraszam, za zamieszanie :oops: Quote
Recommended Posts