Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karusiap']jak najbardziej masz racje,musimy znac konkrety[/QUOTE]

to jakbyscie coś wiedziały konkretnie a ja bym sie ne pojawiala to wezcie do mnie najwyzej na pw puknijcie ;)
bo moge sie zagapić :oops:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='3 x']to jakbyscie coś wiedziały konkretnie a ja bym sie ne pojawiala to wezcie do mnie najwyzej na pw puknijcie ;)
bo moge sie zagapić :oops:[/QUOTE]
Nie ma problemu,pukniemy na pewno;)

• 4 weeks later...
Posted

Bylysmy ostatnio z Jagienka u Drwala....nie wiem jak opisac szczescie tego psa:)Trzeba zobaczyc ten brzuchol wywalany do glaskania:loveu:
Ma lsniaca siersc i co raz lepsza figure:cool3:
Dzis asia pisala mi,ze zbiera sie do wizyty u dr Stefanowicza,moze nawet w poniedzialek.

Posted

[quote name='karusiap']Bylysmy ostatnio z Jagienka u Drwala....nie wiem jak opisac szczescie tego psa:)Trzeba zobaczyc ten brzuchol wywalany do glaskania:loveu:
Ma lsniaca siersc i co raz lepsza figure:cool3:
Dzis asia pisala mi,ze zbiera sie do wizyty u dr Stefanowicza,moze nawet w poniedzialek.

to w sprawie oczka?
bo ja niezorientowana w lekarzach

Posted

nie wiem czy dobrze rozumuję
najwyzej mnie poprawcie
ale sama konsultacja to pewnie w porównianiu z ew operacją będzie koszt znikomy tzn pewnie powyzej 100 zł i tak, znajac zycie
dobrze byłoby znac przyblizone koszty zabiegu
zeby wiedziec na co sie nastawiac z dreczeniem i meczeniem ludzi o wsparcie ;)

Posted

Tak,tak.Tu bedzie konsultacja,ale jelsi operacja bedzie konieczna to poznamy koszty,a ja bede Asie namawiac na Wroclaw bo tam bedziemy miec taniej i tam mam olbrzymie zaufanie i jednych z najlepszych lekarzy:)

Posted

..... byłyśmy.... i nie zabrałyśmy aparatu... a to już jest po prostu inny pies, Asia mu grzebie wszędzie, nawet usiłowala wyrwać kleszcza, który okazał się brodawką... a Drwalątko tylko rozdziawia ten swój pychol i się cieszy... ech... ma nawet domowy przydomek "paszcza" :)

• 2 weeks later...
Posted

Dostalam od Asi maila:
"cześć wreszcie udało mi się utrafić na kompetentną osobę,która mi udzieliła informacji.operacja zaćmy na jedno oko kosztuje 1000zł na dwa 1500zł plus wizyta i konsultacja 50-100zł a z tamtym okiem to musi zobaczyć psa i zdecydować jakie badanie lub leczenie?coś mówiła okardiologu.my z psiurem jesteśmy gotowi,zwłaszcza drwal chce biegać i bawić się z psiakami normalnie.myślę że 1000 ,a jak się okaże inaczej na miejscu jak pójdziemy z drwalem to wrocław.ale było by super gdyby ta arka wypaliła na miejscu,blisko i na zmianę opatrunku,czy na zastrzyki przeciwbólowe itp.jak możecie nam pomóc to może zacząć zbierać na drwala.ja się z nim wybiorę pt. sob. 25,26 czerwca,załatwię transport i jedziemy.jeszcze raz dziękuję wam za pomoc i zainteresowanie.do usłyszenia.aśka"
No to trzeba sie juz sprezyc:)
mamy 50 zl od Topi:loveu: i 40 zl od AMIGI:loveu:

Posted

To musimy pomóc w tej operacji, żeby Drwal zaznał w końcu takiego prawdziwego życia na maksa. Na pewno przydadzą się bazarki i ogłoszenia na nk, face bookach itd. Ja tak światle pisze, ale konta nie mam na żadnym z tych portali:) Jedynie z bazarkami mogę pomóc. Postaram się jakieś gifty wynaleźć i trzeba pomóc naszemu Drwalikowi.

Posted

elmira napisał(a):
To musimy pomóc w tej operacji, żeby Drwal zaznał w końcu takiego prawdziwego życia na maksa. Na pewno przydadzą się bazarki i ogłoszenia na nk, face bookach itd. Ja tak światle pisze, ale konta nie mam na żadnym z tych portali:) Jedynie z bazarkami mogę pomóc. Postaram się jakieś gifty wynaleźć i trzeba pomóc naszemu Drwalikowi.

Dziekuje elmirko:)

Posted

patrzcie co mam dla Drwala :)
KLIKNIJ TUTAJ :)

wiem, ze wiecie co z tym zrobić zeby było duzo i dobrze ;)

ps. podalam kontakt do Jagienki bo taki mi się wyguglał w ogłoszeniach innych psiaków
ale to chyba nie ma znaczenia?

Posted

3 x napisał(a):
patrzcie co mam dla Drwala :)
KLIKNIJ TUTAJ :)

wiem, ze wiecie co z tym zrobić zeby było duzo i dobrze ;)

ps. podalam kontakt do Jagienki bo taki mi się wyguglał w ogłoszeniach innych psiaków
ale to chyba nie ma znaczenia?

Nie ma znaczenia:)ale numer jest moj;)
a znaczenie ma,ze jestes niesamowita:multi:bardzo bardzo dziekujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Szukamy osoby, ktora wykonalaby cegielke:) ja mam juz kogos na mysle,ale moze jest ktos chetny?
Chodzi o zdjecie Drwala z napisem, cos w rodzaju "Dziekuje,dzieki Tobie widze"....i nie myslcie,ze ja to wymyslilam.Mozgiem operacji jest 3 x:):):)

Posted

Aukcja cegiełkowa, wbrew pozorom nie jest trudna. Wystawiamy 1000;) zdjęć uśmiechniętej mordki Drwala. Trzeba napisać dobry tekst+ dobry szablon na allegro i to chwyci. Minusem jest to, że trzeba zrobić dobrą wizualnie aukcję, oraz prowizja od zakupu. Czasami bywa ta opłata masakryczna. Wyjściem jest współpraca z z jakąś fundacja, która może przeprowadzać zbiórki na allegro za free.

Posted

Aukcja "leci" a ja nie wiem co mam polecić znajomym.
Z aukcji wynika, że do kupienia jest Drwal.
Ani słowa o cegiełkach. Pomóżcie bo nie rozumiem

Posted

Topi napisał(a):
Aukcja "leci" a ja nie wiem co mam polecić znajomym.
Z aukcji wynika, że do kupienia jest Drwal.
Ani słowa o cegiełkach. Pomóżcie bo nie rozumiem

moj bład
juz poprawilam

dziewczyny ciegiełka potrzebna po zakończeniu allegro
bo ja sama nie umim
i zawsze mam z tym problem
wiec od razu na poczatku o tym mówie :)

edit:
zerknijcie czy juz wszystko dobrze?

przepraszam, za zamieszanie :oops: