Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majku33krakow']jagienka ,moze by warto było zmienic tytuł wątku,wiecej ciotek bedzie trzymało kciuki,w grupie siła.[/QUOTE]
Nie ma się co z tym spieszyć... na razie czekamy... To, że więcej ciotek będzie trzymało kciuki niestety nie wpłynie telepatycznie na Drwala...

[quote name='majku33krakow']dziewczyny a mozecie cos powiedziec o tej pani drwala?bo ludzie sa ciekawi .[/QUOTE]
A co ludziu chcesz wiedzieć konkretnie?

Posted

[quote name='majku33krakow']dziewczyny a mozecie cos powiedziec o tej pani drwala?bo ludzie sa ciekawi .[/QUOTE]
Chyba kazdy potrafi mowic za Ciebie......Tobie ludzie zglaszaja ciekawosc??
Bo jesli Ty chcesz cos wiedziec to spytaj wprost.

Posted

Chyba kazdy potrafi mowic za Ciebie......Tobie ludzie zglaszaja ciekawosc??
Bo jesli Ty chcesz cos wiedziec to spytaj wprost.

Posted

[quote name='Jagienka']Nie ma się co z tym spieszyć... na razie czekamy... To, że więcej ciotek będzie trzymało kciuki niestety nie wpłynie telepatycznie na Drwala...

A co ludziu chcesz wiedzieć konkretnie?[/QUOTE]

co to za dziewczyna,skad sie wzieła,ogolnie,czy z polecenia i kogo

Posted

"Ta" dziewczyna, to wspaniala osoba,ktora zechciala dac dom Drwalowi.Dom,ktory zostal zweryfikowany i w pelni zaakceptowany przeze mnie i Jagienke,czyli Drwala opiekunki.
A 'wziela' sie z ogloszenia Drwala w Dzienniku.
Jeszcze cos?

Posted

Oj tak, tak. Mocno trzeba trzymać kciuki. Ale wierzę w to, że Pani sie z Drwalikiem jakoś dogadają. I że za chwilkę rozkwitnie sielanka i obopólne szczęście

Posted

Rozmawiałam z Asią.
Mówi o Drwalu "Aniołek" :evil_lol:
Aniołek był grzeczny już wczoraj, dzisiaj jak Asia była w pracy nic nie zniszczył, nie zesiurał się, po schodach chodzi coraz lepiej (wszędzie myśli, że się na niego czają i na wszelki wypadej podnosi łapy do góry chodząc :lol::loveu:).

Oby tak dalej!!!!!!!!!

P.S. Jednak wszyscy pamiętają o wyczynach sobotnich... wiemy co Drwal potrafi... Asia wprost mówi, że w sobotę było cięzko i się bała póki co mówi "że chyba wygrała"

Posted

Świetne wieści, ale wybaczcie, bo śmieję się (prawie przez łzy) z tego Drwala to straszny krejzol;) A ta jego pani, to świetna osoba. Niejedna osoba by spanikowała, a ta Pani mówi o nim Aniołek. Bajka:)

Posted

[quote name='Jagienka']Rozmawiałam z Asią.
Mówi o Drwalu "Aniołek" :evil_lol:
Aniołek był grzeczny już wczoraj, dzisiaj jak Asia była w pracy nic nie zniszczył, nie zesiurał się, po schodach chodzi coraz lepiej (wszędzie myśli, że się na niego czają i na wszelki wypadej podnosi łapy do góry chodząc :lol::loveu:).

Oby tak dalej!!!!!!!!!

P.S. Jednak wszyscy pamiętają o wyczynach sobotnich... wiemy co Drwal potrafi... Asia wprost mówi, że w sobotę było cięzko i się bała póki co mówi "że chyba wygrała"[/QUOTE]

ciesza mnie te wiesci.

Posted

[quote name='3 x']może w sobote Drwal chciał was wykurzyc z mieskzania zebyście go z własnego domku nei zabrały spowrotem?

super wiesci jagienka :)[/QUOTE]
hihi swoim zachowaniem byl bliski,ale....zabrania go spowrotem....patrzylysmy tylko po sobie z Jaga,ja widzialam,ze ona ma zawal,ona ze ja.....a Aska?oaza spokoju....jakby codzien 40 kg pies ja przyatakowywal....sielanka;)

Posted

[quote name='karusiap']"Ta" dziewczyna, to wspaniala osoba,ktora zechciala dac dom Drwalowi.Dom,ktory zostal zweryfikowany i w pelni zaakceptowany przeze mnie i Jagienke,czyli Drwala opiekunki.
A 'wziela' sie z ogloszenia Drwala w Dzienniku.
Jeszcze cos?[/QUOTE]

jeszcze jedno.jestem ciekaw dlaczego podjełyscie decyzje zeby został u tej dziewczyny,mozecie opowiedziec?ma doswiadczenie?

Posted

[quote name='majku33krakow']jeszcze jedno.jestem ciekaw dlaczego podjełyscie decyzje zeby został u tej dziewczyny,mozecie opowiedziec?ma doswiadczenie?[/QUOTE]
Juz pisalysmy sto razy.Bo jest osoba idealna dla Drwala i jak ona nie da sobie z nim rady (tfu tfu) to nikt nie da.

Posted

[quote name='wilczyca']majku książkę piszesz że tak wypytujesz? Dziewczyna jest idealna, jest wporządku i jest ok. a ty drążysz i drążysz[/QUOTE]

tak draze bo to watek drwala a ja chce wiedziec wszystko.chyba moge prawda?

Posted

majku daj ssobie spokoj co??
dazysz do idealu?:evil_lol:
Drwal jest psem specyficznym,trudnym, a nam sie wydaje,ze trafil na swoja osobe.
I koncze tlumaczenia Tobie dlaczego uznalysmy Asie za dobry dom dla Drwala.
Jak widze kazdy to zrozumial,a Ty szukasz dziury w calym.