Jagienka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Topi napisał(a):Czy można już puścić kciuki trzymane za domek Drwala ? Asia, tak na 100 niczego nie powiedziała, więc nie wiadomo... można puścić, a potem będziemy znowu trzymać jakby co... zaraz do Asi napiszę, wybadamy co u nich :) AMIGA napisał(a):Ja się pytam, czy mogę już usunąć Drwalika z mojego podpisu? Myślę, że tak jak wyżej, najwyżej się wklei ponownie tfu tfu. Quote
Jagienka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 .............................................. Quote
AMIGA Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 No właśnie trzymałam go i trzymałam, bo widziałam, że u Ciebie też jeszcze jest :-) Quote
Jagienka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Nosz kurde... mnie się powieliło :oops: Quote
Jagienka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Asia napisała, że Drwal ma swoje humory, ale jest przytulanką, uwielbia głaskanie i podgryzanie i nie chce jej wypuszczać z domu :) Quote
AMIGA Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 A wiadomo jak jest z utrzymywaniem czystości? Quote
marysia55 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 karusiap napisał(a):Ja tam wczoraj wyrzucilam malenstwo z podpisu.....a co,najwyzej wstawie znowu,tfu tfu mało, że tfu, tfu ... to jeszcze przez lewe ramię :evil_lol: Jagienka napisał(a):Asia napisała, że Drwal ma swoje humory, ale jest przytulanką, uwielbia głaskanie i podgryzanie i nie chce jej wypuszczać z domu :) toszzzzz to terrorysta jakiś:cool3: polski jednouchy binladen :diabloti: ciekawe kto go tak rozbisurmanił :cool3::cool3: Quote
elmira Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Plujemy razem za Ciotką Marysią... Tfu, tfu, i przez lewe ramie! Quote
AMIGA Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Elmiro - koniecznie TFU TFU TFU (musi być 3 razy, bo inaczej to nie działa Quote
3 x Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 AMIGA napisał(a):Elmiro - koniecznie TFU TFU TFU (musi być 3 razy, bo inaczej to nie działa no jestem i co , działa ? :evil_lol: Quote
Jagienka Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 3 x napisał(a):no jestem i co , działa ? :evil_lol: :lol::lol::lol: jak już jesteś, to musi być dobrze :) Quote
Marzenuś Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Jagienka napisał(a):Asia napisała, że Drwal ma swoje humory, ale jest przytulanką, uwielbia głaskanie i podgryzanie i nie chce jej wypuszczać z domu :) Całym sercem podziwiam Asię i życzę jej powodzenia we wspólnym życiu z Drwalem. Lepiej chyba trafić nie mógł. Skradł moje serce jak go poznałam :) Quote
wilczyca Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 marysia55 napisał(a): (......) ciekawe kto go tak rozbisurmanił :cool3::cool3: no ja nie wiem czemu się pytasz ...... :cooldevi::cooldevi: Quote
AMIGA Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 wilczyca napisał(a):no ja nie wiem czemu się pytasz ...... :cooldevi::cooldevi: No właśnie, właśnie :diabloti::diabloti: Quote
marysia55 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Juz Wy dobrze wiecie ciotki-klotki o co mi chodzi:diabloti::diabloti: teraz takie niewiniątka :roll::roll::roll: Quote
gonia66 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dziewczyny..ja nie offuje..ale tym razem sie nie moglam powstrzymac...:(:(Blagam- zajrzyjcie do malizny...ja nie mam w ogole pomyslu jak jej pomoc..???A pomoc na cito niezbedna.... http://www.dogomania.pl/threads/180764-PoznaA-WyA-ysiaA-a-poraniona-ratlerkowata-suczka-Pomocy?p=14194682 Quote
Jagienka Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Nowe informacje od Asi i Drwala :loveu:: Drwal poznaje nowe pieski na spacerach, wczoraj bawi sié z wyzlowatym, w czwartek Asié dziabnal :shake:, ale podobno wczesniej ostrzegal trzy razy, schudl, ma piekna puszysta siersc i uwielbia sie bawic w podgryzanie. Quote
marysia55 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Coś się tutaj zrobiło cicho po tym dziabnięciu, czyżby Drwal myśli że się to rozejdzie po kościach :-) Szeregowiec Drwal do raportu wystąp !!!! (orderu za to nie dostaniesz) Quote
Jagienka Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 elmira napisał(a):Siedzi cicho Drwalik i się delektuje:) Mam nadziejé, ze nie Asiá...:nerwy: Dam im jeszcze chwile spokoju i napiszé w poniedzialek :) Quote
AMIGA Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Oj chciałoby się zobaczyć schudniętego Drwalika Quote
marysia55 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ja tam w jego nagłe odchudzenie jakoś nie wierzę:evil_lol: Chłop zawsze zostanie chłopem i zjeść sobie musi :diabloti: Quote
elmira Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Jagienka']Mam nadziejé, ze nie Asiá...:nerwy: Dam im jeszcze chwile spokoju i napiszé w poniedzialek :)[/QUOTE] Spokojem się delektuje, domkiem. A ciotka panikara od razu horrory;) Czekamy oczywiście na najnowsze wieści od Drwalika. Quote
Jagienka Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Info od Asi: "Jest kochany, pieszczoch do bólu, chce się bawić z psiakami i się garnie do każdego." :iloveyou: Quote
Recommended Posts