Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maarit wczoraj wieczorem pożegnała swojego kochanego Brysia (*)

To już drugie pożegnanie w ostatnim czasie, bo Brysiek(*) dołączył do Misia (*)

Pamiętam, jak się  do maarit "przypałętał" i został Brysio.... dawno to było... nie miał swojego wątku, dlatego choć tutaj chciałabym go upamiętnić.

Posted
6 godzin temu, mari23 napisał:

Maarit wczoraj wieczorem pożegnała swojego kochanego Brysia (*)

To już drugie pożegnanie w ostatnim czasie, bo Brysiek(*) dołączył do Misia (*)

Pamiętam, jak się  do maarit "przypałętał" i został Brysio.... dawno to było... nie miał swojego wątku, dlatego choć tutaj chciałabym go upamiętnić.

Takie to życie... krótkie. Plątał się po wsi i można powiedzieć, że Misiek go przyprowadził. Na drugim jest z Muszką, mamą Miśka (ona chyba miała ze sto lat...) 

Obraz 001.jpg

Obraz 040.jpg

• Like 1
Posted
4 godziny temu, maarit napisał:

Takie to życie... krótkie. Plątał się po wsi i można powiedzieć, że Misiek go przyprowadził. Na drugim jest z Muszką, mamą Miśka (ona chyba miała ze sto lat...) 

Obraz 001.jpg

Obraz 040.jpg

764 Best Copic ciao images | Etykietki do prezentów świątecznych ...

Posted
Dnia 14.07.2021 o 23:01, elik napisał:

Śliczne, szczęśliwe psiaczki  🙂

Tylko ja trochę mniej szczęśliwa, od tego "przybytku" sztuk 4 aż "głowa boli" :(

O czarnulki nikt nie pytał, choć policja powiadomiona, nie zanosi się na ich powrót do domu, raczej nikt ich nie szuka. Wreszcie przestały eis drapać ( zakropiłam Advocatem od razu!), zapchlone były strasznie :( młodziutkie są, bardzo grzeczne i przyjazne, kochane!!! No i śliczne !!!

Biszkopcik oprócz burzy bardzo boi się mężczyzn :(

A bigielek coraz weselszy, pięknie robi "siad" ale tylko na sekundę ;) zachowuje się jak dzieciak i za takiego go wzięłam, ale młodziutki to on nie jest :(

Posted
Dnia 12.07.2021 o 09:20, malagos napisał:

o kurcze, niełatwa decyzja...

i zapadła ta trudna decyzja - podobna, jak u Ciebie.... mąż mi to ułatwił, krótko i stanowczo powiedział: "ona zostaje!"

więc tak trochę mniej "winna" się czuję ;)

Dnia 15.07.2021 o 08:52, konfirm31 napisał:

Wierzę Ci :). Oby te "przybytki", szybko znalazły kochających opiekunów! 

Mam nadzieję, że znajdą, bo już Tinusia raczej zostanie, staruszki - wiadomo, cud musiałby się wydarzyć. I jest już 14 :( Ten biszkopcik nie tylko ze względu na wiek, ale i fakt, że boi się wszystkiego i wszystkich - raczej nieadopcyjny. Bigielek parę latek ma, ogłaszam go jako trzylatka, ale on może mieć więcej... czarnulki młodziutkie, ale znalezienie "podwójnego" domu też łatwe nie będzie :( Są młode, nawet osobno myślę, że można je oddać do adopcji, choć chciałabym razem.

A to dopiero początek wakacji :( :(

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, maarit napisał:

Dzisiejsza ,,porcja słodkości". Zero kalorii ❤️ Kubunio ❤️

IMG-20210716-WA0005_resize_3.jpg

IMG-20210716-WA0006_resize_76.jpg

IMG-20210716-WA0004_resize_72.jpg

IMG-20210716-WA0008_resize_8.jpg

Dnia 14.07.2021 o 22:15, maarit napisał:

IMG-20210714-WA0008_resize_11.jpg

IMG-20210714-WA0003_resize_69.jpg

IMG-20210714-WA0004_resize_99.jpg

Dnia 14.07.2021 o 22:13, maarit napisał:

Biedak bardzo boi się burzy. Dobrze, że już nie tkwi na łańcuchu, ma szansę się schować. 

IMG-20210714-WA0013_resize_91.jpg

IMG-20210714-WA0014_resize_47.jpg

Me to you trzymający mnóstwo czerwonych serc - Gify i obrazki na  GifyAgusi.pl

Posted
2 minuty temu, Aska7 napisał:

No śpiący Kubuś jest do schrupania : )

Czy mogę przyłączyć się do biesiady 😉

• Like 1