Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam rano przed pracą w tej okolicy.

WIDZIAŁAM KUBĘ!!!

to na pewno on ale był zbyt wystraszony żeby do mnie podejść. Niby chciał ale jednak. Cały weekend byłam w szkole i nie było ze mną kontaktu.

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

\o/\o/\o/\o/

No i to jest REWELACYJNA wiadomość! Spoko nic mu się nie stanie i jestem pewna, że do końca tygodnia będzie z powrotem z Panią Teresą.

Justyna: dobrze, że do nich napisałaś, tak to się właśnie robi.

Teraz, kiedy wiemy na stówę, że ciagle się tam kręci, trzeba skupić się na "obławie" ;). Ja dzisiaj, tak jak pisałam do 19 powinnam być w pracy, ale po przeczytaniu ostatnich wieści tak sobie myślę, że może zdołam się urwać ok. 17 i jechać zawieźć mu trochę jedzenia i oblukać, czy czasami się nie pojawił.

Posted

Ja byłam dziś jeszcze rozwieszać ogłoszenia, weterynarz na Pańskiej Górze Krupa i zoologiczne 2 w centrum (farna i ten nowy w rynku) oplakatowane, plakat przed wejściem na cmentarz na Pechniku, cała trasa od weterynarza na Podwale, dół Podwala w rejonie Brojana, Centrum (okolice poczty, koło Rosmanna, koło hali i głównych przystanków w centrum i plakat na tablicy w Agorze)

Jak go widziałyście koło UP to go znajdziemy!! głodny jest to do jedzenia powinien wyjść!! ale plakaty nie zaszkodzą, może osoby z tamtych terenów przeczytają plakat w Centrum np:) i pomogą

A wy mówicie dziewczyny o tym śmietniku koło tego "bloku socjalnego" z tyłu szkoły??

Posted

Nie. O śmietniku stricte za Urzędem Pracy. Trzeba zajść za Urząd - tam jest kilka śmietników koło siebie. Za nimi jest ogrodzenie metalowe a za nim taki metalowy, zardzewiały baraczek/skrzynka. Jest duże prawdopodobieństwo, że Kuba w niej siedzi. Jakbyś teraz miała czas Justyna to mogłabyś to sprawdzić (bluberry pisała, że podjedzie tam dopiero o 15, ja mogę być najwcześniej przed 18). Tylko trzeba by bardzo ostrożenie, żeby go nie spłoszyć.

Posted

Dziewczyny, jesteście Wielkie! To wszystko, co robicie, żeby odnaleźć Kubusia jest nieocenione!!!
A może skoro wiecie, że On jest najczęściej za tym UP, to może podejść tam, jak jest mały ruch i mało ludzi... Może wtedy szybciej wyjdzie....
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki i błagam los, żeby Kubuś jak najszybciej znalazł się z powrotem u Tereni...
Jego Oddanie i Miłość do Niej zaprowadziły Go na nowo w stronę bezdomności.....

Posted

Co do niedoszłej "Pani" Kubusia... Mój TŻ poszedł ją opierdzielić. Tak się darł że sąsiedzi do okien powychodzili. A pani stwierdziła że ona przecież pół nocy nie spała bo się martwiła... No witki opadają.

Posted

.blueberry. napisał(a):
Co do niedoszłej "Pani" Kubusia... Mój TŻ poszedł ją opierdzielić. Tak się darł że sąsiedzi do okien powychodzili. A pani stwierdziła że ona przecież pół nocy nie spała bo się martwiła... No witki opadają.

Nawet Twój piesek w awatarze sie uśmiał. A tak na poważnie .Dobrze ,ze wiemy gdzie jest .Moze da sie złapać. Chciałabym być tam z Wami . Kurcze ,ja moge dopiero wyjechać po 13 ,00 do Jaworzna pewnie dotrę ok 15,00 ,jak bedzie dobre połączenie. Nie pamiętam dokładnie ,jak tam dojśc do Podwala. Nie mieszkam tam juz 36 lat. Pamiętam tylko gdzie było liceum i taki blok z napisem ZMS :) Jadąc od Chrzanowa minibusem ,muszę chyba wysiasc za cmentarzem pechnickim ,tak??

Posted

Hym, no tak jest chyba naprościej. Jak już wysiądziesz na przystanku za cmentarzem pechnickim musisz iść w górę, kilkoma rodzajami schodów (jest ich dużo), między blokami. Dojdziesz do LO nr 1. Trzeba przejść przez teren LO (znów w górę) i wyjdziesz na droge główną - ul. Podwale. Nią trzeba kierowac się w prawo i iść jakieś pół kilomatra (minąć jeden przystanek). Po tej odległości powinnaś zobaczyć po prawej stronie przystanek a za nim schody w górę. To są schody które kończa się przy Urzędzie pracy, za którym prawdopodobnie przebywa Kuba. W razie czego dzwoń do mnie na komę - 502 279 171 (jakbyś się zgubiła).

Posted

Jakbym wysiadła pod poczta , tez chyba dojde o strony koscioła.....w dół. ?? Ok bedę dzwoniła. Nie jestem pewna na 100% ,bo muszę jakąs kaske wykombinować na bilety .Ja niestety nie pracuje:( a kaske trzyma tz.:):) on robi zakupy.....itd.

Posted

Nie ma już tego przystanku pod pocztą - teraz jest pod Halą! Ale racj od strony Kościoła też dojdziesz - cały czas w górę (minąć kościół po lewej, jakieś 400 m w gorę) a następnie skręcić w lewo w ul. Podwale. Wtedy schody do UP będziesz miała po prawej.

Posted

kochane - wiem że to głupie, ale nie zapomnijcie jakiś smyczy ze sobą.jak on taki wystarszony to chyba przynajmniej dwie osoby potrzebne, jedna by z przodu, druga z tyłu zachodzić go

Posted

ja niestety jestem bez samochodu a dodatkowo cały tydzień na 14 do pracy chodzę:( dlatego dziś rano rozwieszałam te plakaty...
Nicolaczek a o tym śmietniku co Ty mówisz to byłyśmy tam w niedziele z Panią Teresą ale może go wtedy w tamtej okolicy nie było...tam chyba najlepiej od tyłu tzn za ogrodzeniem pojeść?
ciężko w ogóle w tam tym miejscu trafić w cichy czas...bo szkoła obok, UP, a popołudniami szybko się ciemno robi...
ale mam nadzieję, że dziewczynom dziś się uda!!