Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no spoko, teraz jest zupełnie inny i kochany, sam wchodził na kolana blueberry i się tulił, na wyścigi z innymi, przez ten okres już uwierzył że może być dobrze, mam nadzieje że to zostanie, przytulał sie też do jeszcze dwóch cioteczek z wizyta u mnie, raczej zostanie przytulakiem, juz musi byc bardzo głodny, a kolacji ciepłej nie ma , ani kanapy też!!!!!

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam kciuki i modlę się o znalezienie Kubusia. Jestem za daleko na osobistą pomoc ale cały czas myślami jestem z Kubusiem i Tereską i wszystkimi którzy szukają uciekiniera :)

Posted

Javena napisał(a):
Zaraz piszę na Nk do znajomych z Jaworzna. Jutro dzwonie do sióstr. Jedna pracuje w sklepie na Powalu ,druga w kiosku w centrum.

super to sa konkrety

ja, niestety moge tylko kibicowac...

Posted

[quote name='feliksik']tu na użytkownikach z jaworzna mam tyle osób:
http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1319231261-40c84b3c1d0cef4d8958be3902a83f71ebb84ac9&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=jaworzno&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order=

inga mogłabyś porozsyłać do ludzi z jaworzna PW? Miałabyś chwilkę?
ja postaram się wyszukać ludzi na gg z jaworzna i przesyłać link do ogłoszenia - mus się odnaleźć. Będę siedzieć całą noc, ale całe jaworzno dostanie moje gg

Posted

Ja siedzę i całe Nk bombarduje ,czy znam ,czy nie znam.

yennefer070 ,to moja siostra ,ale ona nie wchodzi na dogo. Miała mnóstwo nieprzyjemnosci ,bo Tz dowiedział się ,że przesyłała pieniądze na ratowanie piesków. Woli już nie wchodzić. Napisałam do niej na Nk. Pracuje na Podwalu ,a mieszka na Oś .Stałym. Ma powiadomic swoich znajomych.

Posted

porozsyłałam trochę wątek,
wysłałam tez do rodziny w Jaworznie- będą mieli oczy szeroko otwarte,
Kurcze no - poznałam go w poniedziałek u p. Teresy, pchał się na kolanka i rozdawał buziaki, taki przytulak...

Posted

Javenka, annika - super!!! Dziewczyny dajmu z siebie wszystko - on musi się odnaleźć.
ja Jaworzno atakuję na gg - też nikogo nie znam, narazie 200os. dostało - ale internet mi już siada. jutro od rana jadę dalej, najwyżej mnie zjadą,albo roześlą dalej - oby - byle żeby się odnalazł. Cała chora już jestem, bo wyobrażam sobie jak jest zimno i wiem jak moje by cierpiały, dlatego tak się przejęłam tym

Posted

Pojezdzilam po okolicznych smietnikach. Zaczepilam panow ktorzy z samego rana jezdza smieciarkami. Pokazalam zdjecie i prosilam zeby sie rozgladali. Powiedzieli ze nie ma problemu i przekazą pozostalym. W ktoryms poscie dodalam linka do wydarzenia na fb. Wchodzcie i zapraszajcie. Dychne sobie chwilke i jade dalej bo i tak z tych nerwow nie moge zasnac...