Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

troszke KUBUNIO się zasiedział, po traumie JAWORZNA musiał dojŚĆ do siebie, cudownie że cioteczki zasponsorowały pakiet , jest już szykowany do kastracji, dam znać jak tylko wszystko się ułoży, z braku kasy poszedłby do ds bez wszystkich koniecznych obrzędów, teraz będzie wszystko super, a psiak to sama miłość na czterech łapkach, piękny i błyszczący!Nie bylo mnie kilka dni z powodu dość skomplikowanych operacji Timona, (jest tez narazie u mnie), no i pakietów Guciolka i Kubusia, to sporo pracy/

• 2 weeks later...
Posted

[FONT="Arial Black"][COLOR="#8b0000"][SIZE="4"]DZIEWCZYNY ,JESLI MOŻECIE ZAJRZYJCIE NA TEN WĄTEK. MOZE KTÓRAS UMIE BANEREK ZROBIC?
JA JESTEM WSTRZĄSNIĘTA. [/SIZE][/COLOR][/FONT]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/219082-Owczareczka-po-wypadku-z%C5%82amane-%C5%82apki-pomocy[/url]!!

• 5 weeks later...
Posted

no nareszcie się nieco odnalazłam,miałam problem, mały wypadek, a i KUBA potrzebował się odnależć po traumie błądzenia o głodzie i chłodzie, widać było po nim że bardzo się nacierpiał, właściwie nie odstępuje mnie na krok, ponieważ wetki doradziły po jego wędrówkach, odpoczynek, dokładne odrobaczenie, kompletne szczepienia i kastracje na końcu robimy wszystko po kolei, mój wypadek i swieta nieco opóżniły wszelkie akcje ale ponieważ jest dzięki cioteczkom finansowe zabezpieczenie i ja juz jestem ok w przyszłym tygodniu końcowe ogniwo zabezpieczania cudności/ To jest absolutnie cudowny pies i nie ukrywam że najchętniej bym go zostawiła z moim jamniolem ale jest tyle bardzo potrzebujących psiaków gwałtownej intensywnej pomocy że skoro jest zdrowy i cudowny poszukamy mu najlepszego domku, tak jak się to właśnie udało dla kolesia Kuby z wersalki olbrzyma onka Timona!! przepraszam zaduga cisze ale nie byłam w stanie jednoczesnie zapewnić idealną opiekę tymczaskom i leczenie siebie oraz wpisy na dogo, priorytety zdecydowały i mam nadzieję wybaczycie mi to,będą wstawione gotowe już zdjęcia jak nieco odrobię zaleglości!

on jest naprawdę przesłodki, spokojny, nie wyobrażam sobie jak mógł ukąsić tę panią w JAWORZNIE, jest najbardziej przytulaśnym, aksamitnym psiakiem o maślanych oczętach jakiego znam, może w tym konkurować tylko z Lisą z wnyków, kielecką, oboje mi dostarczają nieziemskiej radości i spokoju właściwie rzadko budze sie rano bez tych aksamitnych łebków po obu stronach głowy na poduszce?

Napewno jest mu pisane piękne zycie , nie musimy sie śpieszyć ma dach nad głową i wikt i opierunek, a domek wymarzony już gdzieś się czai napewno, spokojnie cioteczki/