Ola&Kora Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Buuuu :placz: Nie złapałam sie na setną stronke :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Cześć :calus: zaraz foteczki wstawie. Alicja Rydzewska - ojej :D mogłam poczekać na Ciebie :cool3: Ola - ale 101 to zawsze coś..:* Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Tina.Sara; napisał(a):Ola - ale 101 to zawsze coś..:* No to ja sobie golnę takiego symbolicznego kielicha :drinka: :drink1: Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Ola&Kora']No to ja sobie golnę takiego symbolicznego kielicha :drinka: :drink1: Zawsze coś :cool3: Pij ile wlezie No to macie.. Dziewczynki dam wam następnym razem:cool3: I jak?:loveu: Quote
furciaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 dzemdobry:p przyszlam cie troche podraznic swoja osoba:evil_lol: cos mi sie kojazy ze juz tu kiedys bylam:roll: hmmm nio w kazdym badz razie bede wpadac i podziwiac twoje suczydla:loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 furciaczek napisał(a):dzemdobry:p przyszlam cie troche podraznic swoja osoba:evil_lol: cos mi sie kojazy ze juz tu kiedys bylam:roll: hmmm nio w kazdym badz razie bede wpadac i podziwiac twoje suczydla:loveu: Czekałam na ciebie :evil_lol: Jak ci dam podrażnić! :mad: no ale witamy w naszych skromnych progach :cool3: byłaś? jak milo :eviltong: no to se podziwiaj :cool3: Quote
Behemot Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Jakie śliczne fajerwerki!! Mi nie wyszły tak ładnie... Jaki masz aparat? Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Behemot']Jakie śliczne fajerwerki!! Mi nie wyszły tak ładnie... Jaki masz aparat? Dzięki:cool3: Wcale nie, Twoje też są śliczne! Mnie się podobają. Tak jakoś te Twoje takie z bliska są i takie grubaśne:loveu: Aparat mojego taty z funkcją "Fireworks". A już myślałam,że ten jego aparat jest do kitu:cool3: Olympus SP-500UZ A mój to Olympus C-2020 Z A Twój? :cool3: Quote
Behemot Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Tina.Sara']Dzięki:cool3: Wcale nie, Twoje też są śliczne! Mnie się podobają. Tak jakoś te Twoje takie z bliska są i takie grubaśne:loveu: Aparat mojego taty z funkcją "Fireworks". A już myślałam,że ten jego aparat jest do kitu:cool3: Olympus SP-500UZ A mój to Olympus C-2020 Z A Twój? :cool3: O ja cie.... Dasz mi w prezencie? :cool3: Ja mam Sony Cybershot, model DSC-W15, niezly w swojej klasie, ale nie lustrzanka niestety :cool1: Quote
furciaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Tina.Sara napisał(a):Czekałam na ciebie :evil_lol: Jak ci dam podrażnić! :mad: no ale witamy w naszych skromnych progach :cool3: byłaś? jak milo :eviltong: no to se podziwiaj :cool3: nio podziwiam podziwiam:p ate fajerwerki swietnie ci wyszly:) Quote
Cerber Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 taaaa ale boskie fajerwerki, no nie ma co... aparat Olympus fajny, moj szwagier taki ma, ale w ruchu wychodza nie fajne fotki... generalnie budowa mi sie tych aparatow podoba... jest super :) Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='furciaczek']nio podziwiam podziwiam:p ate fajerwerki swietnie ci wyszly:smile: Dzięki :cool3: [quote name='Cerber']taaaa ale boskie fajerwerki, no nie ma co... aparat Olympus fajny, moj szwagier taki ma, ale w ruchu wychodza nie fajne fotki... generalnie budowa mi sie tych aparatow podoba... jest super :smile: Dzięki :* W ruchu wychodzą BEZNADZIEJNIE :cool3: Ale ogólnie może ten aparat być chociaż wole mój stary i kochany :cool3: [quote name='*luthien*'] ale super!!!! Wygląda troche jak palma:smile: Dzięki :* No troche jak palma :D Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Nie no Karolina, fantastyczne fotki :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A ty mi mówiłaś że nie strzelali.... :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Ola&Kora napisał(a):Nie no Karolina, fantastyczne fotki :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A ty mi mówiłaś że nie strzelali.... :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: ja Ci tak mówiłam???????????????????????????????????? :-o Quote
Agushka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 oooo jakie ładne fajerwerki :crazyeye: :) zaczęłam właśnie oglądać kiedy u mnie się jakiś wariat obudził i zaczął strzelać, jeszcze nie skończył hihihi może zaspał na Sywestra i teraz właśnie mu się przypomniało :P) Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Agushka napisał(a):oooo jakie ładne fajerwerki :crazyeye: :) zaczęłam właśnie oglądać kiedy u mnie się jakiś wariat obudził i zaczął strzelać, jeszcze nie skończył hihihi może zaspał na Sywestra i teraz właśnie mu się przypomniało :P) dzięki. dobry gościu:cool3: Quote
furciaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 a kiedy beda foteczki suniowatych:cool3: Quote
BBeta Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Tina.Sara'] Super :loveu: Szkoda, że ja nie miałam takich fajnych widoków Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='furciaczek']a kiedy beda foteczki suniowatych:cool3: W tym roku :cool3: [quote name='chihuahua'] Wlasnie kiedy nowe focie Tini&Sarci?? Będą :eviltong: [quote name='BBeta']Super :loveu: Szkoda, że ja nie miałam takich fajnych widoków Jak to???? Quote
BBeta Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Tina.Sara napisał(a): Jak to???? Wszystko zasłaniały nam wielkie bloki ;) Quote
Tina.Sara Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Współczucia. Właśnie jestem po "te ście" z informy. Tragedia... :/ Quote
furciaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 dziendoberek:p widze ze dzien ci sie nieciekawie zaczal, ale mam nadzieje ze pozniej bedzie lepiej :) Quote
Recommended Posts