Dalmatynkaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 BRAK SŁÓW! Ona jest Cudowna :loveu: Quote
Anecioreczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 szczodrego miałas Mikołajaa!!!:crazyeye: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Karola wiesz ja ci pomogę i razem obronimy prezenty przed tymi darmozjadami ale za to oczekuje nagrody w postaci tego srebrnego pudełka ;) Ale cwana bestia jesteś hahaha :D:D:D:diabloti: :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Cześć :) :: FiGa:: napisał(a):Karola wiesz ja ci pomogę i razem obronimy prezenty przed tymi darmozjadami ale za to oczekuje nagrody w postaci tego srebrnego pudełka ;-) Oż Ty!! :mad: Spokój ludzie, nie dam nikomu! Mam Tine i nie zawacham się jej użyć!!! Dalmatynkaa napisał(a): BRAK SŁÓW! Ona jest Cudowna :loveu: Dziękuję :loveu: Anecioreczek napisał(a):szczodrego miałas Mikołajaa!!!:crazyeye: Troszeczke :cool3: Ludu - ŚNIEG PADA!!!!!!!!!!!!!!! :multi: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ale cwana bestia jesteś hahaha :D:D:D:diabloti: :diabloti: Ja?! :siara: Quote
chihuahua Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Tina.Sara napisał(a): Ludu - ŚNIEG PADA!!!!!!!!!!!!!!! :multi: Ludu-snieg nie pada :placz::placz::placz: Hmm, a z tym rabunkiem to narazie dam spokoj, gdzies sie tak daleko wyprowadzila:mad::mad::mad:Nie mam jak dojechac!!:placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A u mnie wiosna za oknem jest :roll: Quote
Tina.Sara Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='chihuahua']Ludu-snieg nie pada :placz::placz::placz: Hmm, a z tym rabunkiem to narazie dam spokoj, gdzies sie tak daleko wyprowadzila:mad::mad::mad:Nie mam jak dojechac!!:placz: Pada :eviltong: Ha no i dobrze że nie masz jak dojechać [quote name=':: FiGa ::']Ja tez chce śnieg :placz: To se kup :cool3: Dobijajcie do tej 100 :P Quote
leemonca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 dobijam, ale jeszcze trochę zostało :shiny: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ojj Tina.Sara nie ładnie :evilbat: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Ja?! :siara: no a kto :eviltong: a u nas szroniona trawa to też prawie jak śnieg ;) Quote
Anecioreczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 u mnie również... :roll: a No tak Przeciez My z tego samego województwa jestesmy:roll::lol: Quote
chihuahua Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 A u mnie napadal w nocy:multi::multi:. I bede miala dzis ksiedza po koledzie!!:placz::placz: Quote
wiq Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 u nas też śnieg, ale jakoś mnie to nie cieszy:roll: Quote
Anecioreczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='chihuahua']A u mnie napadal w nocy:multi::multi:. I bede miala dzis ksiedza po koledzie!!:placz::placz: już ksiądz?!?!?!?! Quote
leemonca Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='chihuahua']A u mnie napadal w nocy:multi::multi:. I bede miala dzis ksiedza po koledzie!!:placz::placz: Tak szybko :crazyeye: ??? Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Bry :) [quote name='leemonca']dobijam, ale jeszcze trochę zostało :shiny: Malutko :P [quote name=':: FiGa ::']Ojj Tina.Sara nie ładnie :evilbat: a dlaczego niby?? :cool3: [quote name='sota36']Pada Snieg!!!!!!! a u mnie już nie :( [quote name='Anecioreczek']u mnie również... :roll: a No tak Przeciez My z tego samego województwa jestesmy:roll::lol: ... [quote name='chihuahua'] A u mnie napadal w nocy:multi::multi:. I bede miala dzis ksiedza po koledzie!!:placz::placz: a co tak szybko???????? [quote name='wiq']u nas też śnieg, ale jakoś mnie to nie cieszy:roll: :calus::calus::calus: [quote name='ChiQuiTa']Dobry :smile::smile::smile::smile:):smile: Dobry :D:D:D:D Quote
Mi. Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Witajcie:) [quote name='sota36']Pada Snieg!!!!!!! a u mnie wciąż nie ma:roll:Za to jest ładna pogoda i słonko świeci:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Witamy:evil_lol: :evil_lol: Psiaki piękne:loveu: :loveu: :loveu: Też bym chciala miec dwa psaki ale Qrde mama sie nie zgadza:mad: Poza tym nie wiem czy mojemu pupilkowi by sie to spodobało:shake: Zapraszam do nas:lol: :lol: :lol: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='*luthien*']a u mnie wciąż nie ma:roll:Za to jest ładna pogoda i słonko świeci:cool3: U mnie też :cool3: [quote name='Paulina_mickey']Witamy:evil_lol: :evil_lol: Psiaki piękne:loveu: :loveu: :loveu: Też bym chciala miec dwa psaki ale Qrde mama sie nie zgadza:mad: Poza tym nie wiem czy mojemu pupilkowi by sie to spodobało:shake: Zapraszam do nas:lol: :lol: :lol: dzień dobry! :cool3: witamy :loveu: dziękujemy...itd.itp. już do Was pędze :cool3: Quote
chihuahua Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='leemonca']Tak szybko :crazyeye: ??? Ja mieszkam pod numerem 97 , a w srode szedl od 142 do 98 , takze mogl byc juz w srode , ale go nie bylo :diabloti:. A u was jeszcze nie chodzi? Moze sie psow boi?? Quote
Recommended Posts