Ola&Kora Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hej Karolcia :calus: Jak żyjesz? :cool3: Pochwal się, co ci Mikołaj przyniósł pod choinkę :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cześc Karola, gdzię się podziewasz?? Quote
chihuahua Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Czyzby kolejna byla nawalona???:angryy::angryy::placz::placz: Quote
Tina.Sara Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Cześć. Sorrki że nie pisałam - nie chciało mi sie włazić na kompa :cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Boisz się kompromitacji? Nawet jednego? Takiego jednego malutkiego zdjątka? No a jak :cool3: Nie dam :eviltong: Anecioreczek napisał(a): hahaha dobre! No nie :cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Naprawdę taka tablica wisi na Twojej bramie? No, a co?? Trza być oryginalnym :cool3: Agushka napisał(a):No nareszcie się doczekałam Śliczne fotki, wszystkiei bez wyjątku. Tabliczka jest świetna, szkoda, że takiej nigdzie nie widziałam, sama bym taką powiesiła. U mnie wisi - "uwaga, ja tutaj pilnuję" z ONkiem ale ta Twoja jest rewelacyjna Hehe, pospolite "Uwaga, ja tutaj pilnuję" :cool3: U nas wszędzie to jest ;) Anecioreczek napisał(a):Ja Bym sobie ją na drzwiach powiesiła xD widziałam kiedyś też fayną tabliczke... 'Do bramy przybiegam w 10 sec.a Ty?" Aha...Taką tabliczę mają wszyscy koło mojej starej szkoły :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Ozorek Cześć Cześć :] Dobcia napisał(a):Cześć Jaka słodziutka mistrzyni pozowania p.s.fajna tabliczka Hej hej :cool3: Danke :p wiq napisał(a):piękne fotki dzięki Hej, kochanie :* Gdzie ty się podziewasz? :-([/quote napisał(a): Hej :* A wcieło mnie, wcieło ;) [quote name='Dobermania']Ooo, jak tu ładnie Z której strony? :cool3: :: FiGa :: napisał(a):Halooooo Pewnie ją zasypało [tiaaa... śniegiem ] Hey. Taaa zasypało mnie...chyba kupkami dziewczyn :eviltong: ChiQuiTa napisał(a): matko jakie cudowne no rozbroiłas mnie tym i zły humorek mi minął sliiiiiczooota Talent :cool3: chihuahua napisał(a):Co u Tinki i Sary?? a nic :] Guffi napisał(a): Dzięki i nawzajem Anecioreczek napisał(a): Zdrowych i Wesołych świąt!!! Dzięki i nawzajem... sota36 napisał(a)::tree1:Szczęścia, co radość daje, miłości,co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca z okazji Świąt Bożego Narodzenia - Jola Darek i Gutek Alynkaaa napisał(a):WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO....KUDLATYCH MILUSICH Z JEZOREM JAK LANCUCH NA WIERZCHU I OCZKAMI JAK BOMBKI SWIAT ZYCZE JA I RUDA:*:*:*:* Cerber napisał(a):wesolych swiat... Ola&Kora napisał(a):Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Ci spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, A Nowy Rok obdaruje Ciebie Pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełniają się wszystkie Twe marzenia. :: FiGa :: napisał(a):Wesołych, pogodnych swiat Anecioreczek napisał(a):Jak Przygotowania do wigilii?:> Gwiazdka już dała preznety?:> Wesołych ;* Dzięki Wam wszystkim zacytowanym o 15:00 ??? JESZCZE NIE! :P pinczerka_i_Gizmo napisał(a):No właśnie, prezenty już pod choinką? A ja dalej będę trwać przy tym, że prezenty przynosi AniołeK! Jeszcze nie :P Kati napisał(a):Wesołych świąt, dużo zdrowia i radości życzy Kasia i Rudolf. Witamy, dziękujemy i nawzajem ChiQuiTa napisał(a):Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki, śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki. Świętą noc złocista gwiazda opromienia. Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia. Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym. Obdarz nas radością i szczęściem prawdziwym. Danke i nawzajem :P barbara.h napisał(a):Zdrowych i spokojnych świąt życzy Basia z rodzinką i całym zwierzyńcem Inezka świąteczna dla Was Danke i nawzajem :* Piękna fotka chihuahua napisał(a):Co u psow i u Ciebie oczywiscie tez ? Jak swieta? a tak sobie :: FiGa :: napisał(a):Cześc Karola, gdzię się podziewasz?? Hej :* W domu :P chihuahua napisał(a):Czyzby kolejna byla nawalona??? Że co???? Ola&Kora napisał(a):Hej Karolcia Jak żyjesz? Pochwal się, co ci Mikołaj przyniósł pod choinkę Cześć Olcia :calus: Żyje po polsku :P Mikołaj... Hmmmm... Może dać fote??? :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Dobry :) kto nas w końcu odiwedził :D jak tam po świntach :D Quote
Tina.Sara Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Bry :) U nas może być... zadałam pytanie w ostatnim cytacie :P Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Cześć Karolinka... takiego tekstu jaki masz na tabliczce to jeszcze nigdy nie wiedziałam, jest wyrąbany w czacze :D tak daj kilka foteczek... :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 a ja tępa jestem po łebkach cztytałam.. jasne ze dawaj foty tu sie nie ma co pytać nawet :P bo to jest tak oczywiste:D:D Quote
Tina.Sara Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 NO więc jak tak baaaaardzo prosiliście.. dam kilka foteczek :) A nawet będe kochana i dam może (jeszcze sie zastanowie) ze sobą...:cool3: A to przed rozpakowaniem :loveu: Kula z Mikołajem Stajenka w wersji mini Świąteczne cuś... Jak się nakręci to leci melodia "We Wish You a Merry Christmas" Telewizor:evil_lol: Pilot..(oddzielnie mi zapakowali....) Prostownica Bluzka, jakby ktoś nie wiedział co to jest Doładowania Renifer z pepsi :P Moja boska drukarka... Nie mogłam sie oprzeć :P A Tina dostała pomarańczową dużą piszczącą piłke, Sara piszczącego hamburgera i wszyscy są happy:cool3: A sie rozmyśliłam i nie dam swoich fot:eviltong: Quote
chihuahua Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Z ta "nawalona" to byl taki zart! Ale masz fajniusi telewizor:loveu::loveu::loveu: Quote
Tina.Sara Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Dzięki :cool3: Też mi sie podoba :] Tylko trza go wyłaczać na noc bo ta durna niebieska lampka po oczach jara i oślepnąć można Quote
chihuahua Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Jak Ci ten telewizor przeszkadza to mozesz mi go oddac:eviltong::eviltong::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ile prezentów :D mmmmm :D:D :):):) gdzie 2 sie kłóci tam 3 korzysta !! TELEWIZOR JEST MOJJ !!!! Quote
chihuahua Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Edyto, telewizor i tak bedzie moj( zdobede go , nie przebierajac w srodkach)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ty nie masz psa...a ja Cie Tiną poszczuje i wtedy zobaczysz !!!!! zwołam jeszcze jej kumpli.... masz przerąbanee... :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Karolinko welcome!!! :multi: :multi: :multi: Widzę, że Wigilia iście udana :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Justyna no jasne aż mnie okrasc chca!!!!!!!! POMOCY!!!!!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 No wiesz... w zasadzie to taki ładny ten telewizor jest... :siara: Quote
chihuahua Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Edyto , czy Tina jest przekupna? Jesli nie to z rabunkiem trzeba sie pospieszyc!!! Quote
Tina.Sara Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 aaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Karola wiesz ja ci pomogę i razem obronimy prezenty przed tymi darmozjadami ale za to oczekuje nagrody w postaci tego srebrnego pudełka ;) Quote
Recommended Posts