_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Hej gadułki :) no ta sobota to w sumie wolna od szkoły ale sprztanie :placz: a musze i sprzatac i sie uczyć i lekcje odrabiać... oj cieżki los ucznia... :shake: Quote
chihuahua Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hej gadułki :) no ta sobota to w sumie wolna od szkoły ale sprztanie :placz: a musze i sprzatac i sie uczyć i lekcje odrabiać... oj cieżki los ucznia... :shake: W 2 gim szczeglonie a jeszcze ten tydzien testy probne i 3 spr, anglik,gegra i matma ( moze jeszcze polski , chyba , ze bedzie za tydz w poniedzialek) Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='Agushka']Dzień dobry Karola :smile: no widzisz, jedni sprzątają inni muszą lekcje robić. tak to już jest w sobotę :smile: Witam :multi: No... Jakoś jeszcze żyje. Lekcje już zrobiłam. Teraz musze sie jeszcze pouczyć :shake: Ale najpierw posiedze chwilke na dogo :cool3: [quote name='ChiQuiTa']Hej gadułki :smile: no ta sobota to w sumie wolna od szkoły ale sprztanie :placz: a musze i sprzatac i sie uczyć i lekcje odrabiać... oj cieżki los ucznia... :shake: Ciężki ciężki los :cool3: [quote name='chihuahua']W 2 gim szczeglonie a jeszcze ten tydzien testy probne i 3 spr, anglik,gegra i matma ( moze jeszcze polski , chyba , ze bedzie za tydz w poniedzialek) Trzymam kciuki :cool3: Ja bede miała w tym tygodniu tylko plastyke... Później jeszcze historia i Angielski. Quote
barbara.h Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 hi,hi mam nadzieję że,to ściema?! jestem zagorzałym przeciwnikiem alkoholu,:mad: mizianko dla suniek :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cześć Karolina! :) Chihuahua testy próbne w 2 gim? My nie mieliśmy tak dobrze :roll: Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cześć :D Ja również mam nadzieje że to zdjęcie z woooooodką to ściema, a jak nie to z barbarą postaramy się i będziesz miała przechlapane :mad: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='chihuahua']W 2 gim szczeglonie a jeszcze ten tydzien testy probne i 3 spr, anglik,gegra i matma ( moze jeszcze polski , chyba , ze bedzie za tydz w poniedzialek) oj 1 Technikum też jest przechlapane... i to gorzej niż w gimnazjum... bo w gimnazjum to nauczyciele przynajmniej wyrozumiali są. a w ponadgimnazjalnych mają wszystko w du**e :roll: Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 barbara.h napisał(a):hi,hi mam nadzieję że,to ściema?! jestem zagorzałym przeciwnikiem alkoholu,:mad: mizianko dla suniek :loveu: ściema, ściema :cool3: kazałam Ance wziasc wódke do ręki żeby były fajne fotki :cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć Karolina! :smile: Cześć Justyna! :) :: FiGa :: napisał(a):Cześć :-D Ja również mam nadzieje że to zdjęcie z woooooodką to ściema, a jak nie to z barbarą postaramy się i będziesz miała przechlapane :mad: :evil_lol: Dlaczego ja? Ja tylko fote robiłam :cool3: BBeta napisał(a):Hej !! Co słychać ?? ;-) Hej. Nic ciekawego :buzi: ZARAZ POSZUKAM JAKIŚ FOTEK :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='chihuahua']W 2 gim szczeglonie a jeszcze ten tydzien testy probne i 3 spr, anglik,gegra i matma ( moze jeszcze polski , chyba , ze bedzie za tydz w poniedzialek) A co mam powiedzieć ja?Jestem w klasie maturalnej jeszcze w dodatku w technikum...Nie dość że matura to jeszcze czeka mnie egzamin z przygotowania zawodowego żeby uzyskac tytuł technika agrobiznesu...Ale ja sie tam nie martwie :evil_lol: wiem że będzie ok:evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 No dobra, foty Tiny i Sary musze znaleźć a tym czasem dam 2 fotki tatuśka Sary Rudy/Kukiz (i prosze nie aferzyć że to nie on bo to on:cool3: ) Na tych fotach jest troche nie podobny, na tamtych co dawałam wcześniej był bardziej. Jak miło że wiem co sie z nim dzieje mając kontakt z wolontariuszką:cool3: Quote
Ola&Kora Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cześć Karolcia :*:*:*:* Sorki że mnie tyle czsu nie było na galerii... ale i tak wiem że mi wybaczysz :eviltong: :eviltong: :eviltong: Jeeee tatuś Sary!!!! _ChiQuiTa_; napisał(a):oj 1 Technikum też jest przechlapane... i to gorzej niż w gimnazjum... bo w gimnazjum to nauczyciele przynajmniej wyrozumiali są. a w ponadgimnazjalnych mają wszystko w du**e :roll: Całkowicie sie z tobą zgadzam.... Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tina.Sara napisał(a): Dlaczego ja? Ja tylko fote robiłam :cool3:Za upijanie nieletnich :eviltong: Quote
Dobcia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Hey Karolna!:lol: Bardzo masywny jest tatuś Sary, i te białe skarpety:loveu::lol: Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='Ola&Kora']Cześć Karolcia :*:*:*:* Sorki że mnie tyle czsu nie było na galerii... ale i tak wiem że mi wybaczysz :eviltong: :eviltong: :eviltong: Jeeee tatuś Sary!!!! Miłość zawsze wybaczy :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Za upijanie nieletnich :eviltong: Anka nic nie piła.. To Adam bił mieszanke Coli z piwem itd. :cool3: [quote name='Dobcia']Hey Karolna!:lol: Bardzo masywny jest tatuś Sary, fajny jest:lol: Cała Sara :cool3: Quote
Ola&Kora Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tina.Sara napisał(a):Miłość zawsze wybaczy :evil_lol: Miłość?! :eviltong: Czy ja o czymś nie wiem? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Ola&Kora napisał(a):Miłość?! :eviltong: Czy ja o czymś nie wiem? :evil_lol: :evil_lol: Miało być "miłość CI wszystko wybaczy" :cool3: JAK TO NIE WIESZ?! OLA! MIAŁYŚMY BYĆ MAŁŻEŃSTWEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Paulina_mickey Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):oj 1 Technikum też jest przechlapane... i to gorzej niż w gimnazjum... bo w gimnazjum to nauczyciele przynajmniej wyrozumiali są. a w ponadgimnazjalnych mają wszystko w du**e :roll: Nom zgadzam sie że pierwsza też była trudna...Choć szczerze mówiąc najgorsza była dla mnie 3 klasa... Quote
Alynkaaa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 heeeeyy ale tato sary podobny do neij:D a co tam w ogole slychac??? Quote
Tina.Sara Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Cześć ludzie :cool3: Alicjarydzewska napisał(a):o u mnie to krzyczała o fotki:mad: Baterie mi sie dopiero naładowały.. Mam iść robić foty? :eviltong: Alynkaaa napisał(a):heeeeyy ale tato sary podobny do neij:-D a co tam w ogole slychac??? Sara wszystko po nim odziedziczyła :cool3: Prócz ogona bo on ma o połowe krótszy. A u nas OK. Paulina_mickey napisał(a):Heyka co tam słychac?? Nic ciekawego :p furciaczek napisał(a):hello a ty gdzie sie podziewasz cio?? W domu :cool3: Quote
Recommended Posts