Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Hej gadułki :)
no ta sobota to w sumie wolna od szkoły ale sprztanie :placz:
a musze i sprzatac i sie uczyć i lekcje odrabiać... oj cieżki los ucznia... :shake:
W 2 gim szczeglonie a jeszcze ten tydzien testy probne i 3 spr, anglik,gegra i matma ( moze jeszcze polski , chyba , ze bedzie za tydz w poniedzialek)

Posted

[quote name='Agushka']Dzień dobry Karola :smile: no widzisz, jedni sprzątają inni muszą lekcje robić. tak to już jest w sobotę :smile:

Witam :multi: No... Jakoś jeszcze żyje. Lekcje już zrobiłam. Teraz musze sie jeszcze pouczyć :shake: Ale najpierw posiedze chwilke na dogo :cool3:

[quote name='ChiQuiTa']Hej gadułki :smile:
no ta sobota to w sumie wolna od szkoły ale sprztanie :placz:
a musze i sprzatac i sie uczyć i lekcje odrabiać... oj cieżki los ucznia... :shake:

Ciężki ciężki los :cool3:

[quote name='chihuahua']W 2 gim szczeglonie a jeszcze ten tydzien testy probne i 3 spr, anglik,gegra i matma ( moze jeszcze polski , chyba , ze bedzie za tydz w poniedzialek)

Trzymam kciuki :cool3: Ja bede miała w tym tygodniu tylko plastyke... Później jeszcze historia i Angielski.

Posted

[quote name='chihuahua']W 2 gim szczeglonie a jeszcze ten tydzien testy probne i 3 spr, anglik,gegra i matma ( moze jeszcze polski , chyba , ze bedzie za tydz w poniedzialek)

oj 1 Technikum też jest przechlapane... i to gorzej niż w gimnazjum... bo w gimnazjum to nauczyciele przynajmniej wyrozumiali są. a w ponadgimnazjalnych mają wszystko w du**e :roll:

Posted

barbara.h napisał(a):
hi,hi mam nadzieję że,to ściema?! jestem zagorzałym przeciwnikiem alkoholu,:mad:

mizianko dla suniek :loveu:

ściema, ściema :cool3: kazałam Ance wziasc wódke do ręki żeby były fajne fotki :cool3:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cześć Karolina! :smile:

Cześć Justyna! :)

:: FiGa :: napisał(a):
Cześć :-D
Ja również mam nadzieje że to zdjęcie z woooooodką to ściema, a jak nie to z barbarą postaramy się i będziesz miała przechlapane :mad: :evil_lol:

Dlaczego ja? Ja tylko fote robiłam :cool3:

BBeta napisał(a):
Hej !! Co słychać ?? ;-)

Hej. Nic ciekawego :buzi:

ZARAZ POSZUKAM JAKIŚ FOTEK :cool3:

Posted

A co mam powiedzieć ja?Jestem w klasie maturalnej jeszcze w dodatku w technikum...Nie dość że matura to jeszcze czeka mnie egzamin z przygotowania zawodowego żeby uzyskac tytuł technika agrobiznesu...Ale ja sie tam nie martwie :evil_lol: wiem że będzie ok:evil_lol: :evil_lol:

Posted

No dobra, foty Tiny i Sary musze znaleźć a tym czasem dam 2 fotki tatuśka Sary
Rudy/Kukiz (i prosze nie aferzyć że to nie on bo to on:cool3: )

Na tych fotach jest troche nie podobny, na tamtych co dawałam wcześniej był bardziej. Jak miło że wiem co sie z nim dzieje mając kontakt z wolontariuszką:cool3:

Posted

Cześć Karolcia :*:*:*:*

Sorki że mnie tyle czsu nie było na galerii... ale i tak wiem że mi wybaczysz :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Jeeee tatuś Sary!!!!

_ChiQuiTa_; napisał(a):
oj 1 Technikum też jest przechlapane... i to gorzej niż w gimnazjum... bo w gimnazjum to nauczyciele przynajmniej wyrozumiali są. a w ponadgimnazjalnych mają wszystko w du**e :roll:

Całkowicie sie z tobą zgadzam....

Posted

[quote name='Ola&Kora']Cześć Karolcia :*:*:*:*

Sorki że mnie tyle czsu nie było na galerii... ale i tak wiem że mi wybaczysz :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Jeeee tatuś Sary!!!!

Miłość zawsze wybaczy :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Za upijanie nieletnich :eviltong:

Anka nic nie piła.. To Adam bił mieszanke Coli z piwem itd. :cool3:

[quote name='Dobcia']Hey Karolna!:lol:

Bardzo masywny jest tatuś Sary, fajny jest:lol:

Cała Sara :cool3:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Miłość?! :eviltong: Czy ja o czymś nie wiem? :evil_lol: :evil_lol:

Miało być "miłość CI wszystko wybaczy" :cool3: JAK TO NIE WIESZ?! OLA! MIAŁYŚMY BYĆ MAŁŻEŃSTWEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):

Nom zgadzam sie że pierwsza też była trudna...Choć szczerze mówiąc najgorsza była dla mnie 3 klasa...

Posted

Cześć ludzie :cool3:

Alicjarydzewska napisał(a):
o u mnie to krzyczała o fotki:mad:

Baterie mi sie dopiero naładowały.. Mam iść robić foty? :eviltong:

Alynkaaa napisał(a):
heeeeyy ale tato sary podobny do neij:-D
a co tam w ogole slychac???

Sara wszystko po nim odziedziczyła :cool3: Prócz ogona bo on ma o połowe krótszy. A u nas OK.

Paulina_mickey napisał(a):
Heyka co tam słychac??

Nic ciekawego :p

furciaczek napisał(a):
hello a ty gdzie sie podziewasz cio??

W domu :cool3: