Tina.Sara Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 hej Gosia :multi: ludzie dostałam 3 z informy!!!!!!!!!! załamka :placz: ale i tak powyżej 3 nikt nie dostał :P Quote
BBeta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 3 to nie tak źle, zawsze mogło być gorzej :eviltong: Quote
furciaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 nio to nie tak tragicznie :) a znajda sie jakies focie tych suczydel twoich czy nie:mad: doprosic sie niemoge no.... Quote
Tina.Sara Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 BBeta - no mogło być gorzej, mogło :P furciaczek - moment:eviltong: jakieś sie tam znajdą :cool3: Quote
Tina.Sara Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 jakieś znalazłam Anka :cool3: Scooby Ami Bąbelki z Coli :eviltong: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
leemonca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 aż by się schrupać chciało :loveu: :loveu: :loveu: Quote
furciaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 super fotki nawet nie wiem ktora zacytowac:loveu: a nie ta najbardziej mi przypadla do gustu:loveu: :loveu: :evil_lol: taki fajny nochalek:loveu: i jezorek pomarszczony:loveu: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nie no, Karolcia postarałaś się :multi: :multi: :multi: :multi: Fotki wszystkie tak cudne i każda tak niepowtarzalna, że nie wiem którą zacytować!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 wszystkie cytuj :P Ola wróć mi na gg :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jaki psi wariat po lewej :lol: :lol: :lol: A biedna towarzyszka się modli do nieba, żeby ta sesja już się skończyła :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Jaki psi wariat po lewej :lol: :lol: :lol: A biedna towarzyszka się modli do nieba, żeby ta sesja już się skończyła :diabloti: Tina na samolot sie gapiła!:cool3: Quote
Agushka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Sarcia kangur :) śliczne fotki, jednak nie ma to jak lato :) Quote
KaRa_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Widze,ze sylwester tez chuczny był:evil_lol: Ależ kąpiel fajna:lol: :lol: :lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Tina.Sara']jakieś znalazłam Scooby Ami :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Heyka Ale świetne foteczki!!!!1 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Są śliczne!!!!! U nas tez nowe zdjęcia:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Tina.Sara; napisał(a): Ola wróć mi na gg :( Ja dzisiaj jestem.... ale za to nie ma ciebie... :-( Quote
Dobcia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Tina.Sara'] Tina ma taką samą obróżke jak Negro:cool3: Panienki w ogrodzie pomagają, nooo... prawdziwe skarby:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Hey kochana:* ale wstyd tyle nas nie było :9 omineła nas 100 stronka mam nadzieje że nam wybaczycie i przyjmiecie spowrotem :) PS. Piękne foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='Cerber']czesc, fajne fotki... Cześć Luiza!!!!!!!!!!! :loveu: dzięki [quote name='Agushka']Sarcia kangur :smile: śliczne fotki, jednak nie ma to jak lato :smile: No... Lato rullleeeezzzz :eviltong: [quote name='KaRa_TC'] Widze,ze sylwester tez chuczny był:evil_lol: Ależ kąpiel fajna:lol: :lol: :lol: TO BYŁO (NIEZAPOMNIANE) OGNISKO INTEGRACYJNE! :cool3: no, kąpiel boska była :P [quote name='Paulina_mickey']Heyka Ale świetne foteczki!!!!1 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Są śliczne!!!!! U nas tez nowe zdjęcia:evil_lol: Hej. Dzięki :P [quote name='Ola&Kora']Ja dzisiaj jestem.... ale za to nie ma ciebie... :-( Już wróciłam :cool3: [quote name='chihuahua'] Jak sie panienki miewaja??? Dobrze :cool3: [quote name='Dobcia']Tina ma taką samą obróżke jak Negro:cool3: Panienki w ogrodzie pomagają, nooo... prawdziwe skarby:loveu: Wszyscy mają taką obroże...:cool3: POMAGAJĄ?! ONE POPSUŁY MI "NAMIOT"!!!!!!!!(tak... to były 2 parasole wstawione w doniczke z kamieniami które je przytrzymywały :P) Mój namiot... Robiłam se "WYSPE" :cool3: [quote name='ChiQuiTa']Hey kochana:* ale wstyd tyle nas nie było :9 omineła nas 100 stronka mam nadzieje że nam wybaczycie i przyjmiecie spowrotem :smile: PS. Piękne foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Hej. Nie przyjmiemy! Sio! Sio! Uciekaj, diable!!!!! żartuje. Przyjmiemy :cool3: Dzięki. CO TAM U WAS LUDZIE??? Quote
furciaczek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 hello cio tam slychac? jakos dzisiaj malo sie odzywasz:mad: normalnie to wszedzie cie pelno a dzisiaj prawie nigdzie cie nie widzialam... nio chyba ze niezauwazylam:evil_lol: Quote
chihuahua Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jak sie panienki o slabych nerwach trzymaja??? Quote
Alynkaaa Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 hej malpko:) fajowe fotki:) no i hurtem...to lubieee:) Quote
Tina.Sara Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='furciaczek']hello cio tam slychac? jakos dzisiaj malo sie odzywasz:mad: normalnie to wszedzie cie pelno a dzisiaj prawie nigdzie cie nie widzialam... nio chyba ze niezauwazylam:evil_lol: Hej! :multi: Wczoraj nie miałam za dużo czasu, a potem poszłam na 4400 ;) Wczoraj mało galerii odwiedziłam. Teraz mam 45 minut lekcji wolne więc może zdąże Was wszystkich odwiedzić:* [quote name='chihuahua'] Jak sie panienki o slabych nerwach trzymaja??? Może być ;) KOPIĄ WIELKIE DOŁY... [quote name='Alynkaaa']hej malpko:smile: fajowe fotki:smile: no i hurtem...to lubieee:smile: Do mnie to było? :mad: Spoko. Mogłaś "małpo" mi to nie przeszkadza. No i dzięki ;) Ludu, cześć. Siedze sa na kompie nr 1 w sali informatycznej w szkole :eviltong: W nagrodze że mamy dobre oceny, dostaliśmy godzine wolną. Później wrócem. Lece do waszych galerii, buziaki :buzi: Quote
Agushka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Hej Karolinko :) No to fajnie macie, zamiast się uczyć to siedzą sobie w necie :) Quote
Recommended Posts