Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justyna - sylwester w domu :eviltong: mam tylko balony do nadmuchania, naszykowanie aparatu który mam pod ręką, pomalowanie ust :cool3:, klapnięcie na łóżku i nudzenie sie ;)
Leemonca - Dzięki :D

Posted

Tina.Sara napisał(a):
Justyna - sylwester w domu :eviltong: mam tylko balony do nadmuchania, naszykowanie aparatu który mam pod ręką, pomalowanie ust :cool3:, klapnięcie na łóżku i nudzenie sie ;)

A o której impreza się zaczyna? ;)

Posted

:cool1: Z tej okazji że dzisiaj ostatni dzień 2006 roku więc dam Wam kilka dzisiejszych fotek, ale nie ma na nich Tinki ani Sarki. Z dziewuchami to już po Nowym Roku;)

Jakiś pies, wyszedł właścicielom :eviltong:

Nasze kochane Dawidy:loveu: :loveu: :loveu:

Ja i Dżekuś :cool3:

Obiecana fotka :eviltong:

nie jestem już anonimowa :placz:

:multi: Szczęśliwego Nowego Roku 2007 :multi:

Posted

[COLOR=DarkOrchid]100 Strona!!!:bigcool: :santagri: :tort: :new-bday: :bday: :pepsi: :knajpa: :beerchug: :sabber: :laola: :drinking: :drinka: :chlup: :drink1: :eating: :cunao: :BIG: :x-mas:[/COLOR

Posted

sota36 - jak fajnie że dobiłaś do 100 :calus: i dzięki za to co pisałaś, prócz tej czapki :eviltong:
Guffi - dziękuję i nawzajem
Anecioreczek - żyje jakoś, a Ty???
chihuahua - nom :cool3:

100 stroniczka:multi: przekaże dziewczynkom ;)

:tort: :laola: :drinka: :drinka: :drinka: :cunao: :cunao: :drink1: :BIG:

Posted

no i pisze 1000 posta ;)

[quote name='Paulina_mickey']Witam witam :*:*
Widze że tu małe święto jest :-D
100 stronka :evil_lol: :evil_lol:
jak tam po sylwku?
Wszystkiego najleprzego w nowym roku!!!!

Hej. Ja umarłam ;P nie wytrzymałam, nudziło mi sie i po 1:00 poszłam spać :P Dzięki i nawzajem.

[quote name='Anecioreczek']Ja też...JAKOś buahaha:cool3:
Mój kolega dostał rakietą XD

To musiało boleć...

[quote name='BBeta']Co to za kwadraciki na zdjęciu ??:mad: :mad: :eviltong:

Fajne, co?:cool3:

[quote name='Agushka']Hej :smile: Czyżbym się załapała na setną stronę? no to zdrówka:lol::lol: i jeszcze wszystkiego dobrego w Nowyn Roku :smile:

Załapałaś sie :eviltong: Dzięki i nawzajem..

Ludu mam dużo fotek fajerwerek, ale jak będzie mi sie chciało to je przegram i dam na dogo;) Ogólnie po sylwku może być. O 24:00 coś przyszła do mnie 2 kumpele z kumpelą kumpeli :cool3: rozumiecie?? no przyszła Anka i Olka (moje kumpelki) i inna Anka. Olka (moja daleka kuzynka też) palneła że nie będzie o 12 w nocy pchać się do mnie do domu wiec składa mi życzenia. złożyłyśmy se a na koniec usłyszałam,żeby mnie petarda nie potrąciła ;););) Tina i Sara waliły w drzwi od 18:00 do 1:00 nad ranem... Jezu, głowa mnie do tej pory boli. Przed chwilą wróciłam z dworku, bo psom jeść dawałam z mamą i siostrą. Oczywiście nie zjadły bo sie gapiły na fajerwerki i sie bały huku. Zaraz se te głowe urwe, NO! Ałć :cool3: No to kto chce fotki fajerwerek? ;)