BBeta Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Tina.Sara napisał(a):Dzięki za odwiedziny, zaraz do Ciebie wpadne :loveu: Nie ma za co ;) Jeszcze napewno nie raz wpadne ;) Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 BBeta napisał(a):W Cerberkowej galerii złożyłas mi taką interesującą propozycje, że aż postanowiłam w ramach podziękowań zwiedzić Waszą galerie :cool3: :cool3: Widze, że przygotowania do sylwestra ruszyły pełną parą :cool3: hihi musze ja mojemu psiakowi taką zalożyć:D:D:D suuuper foteczki:cool3: :cool3: Quote
chihuahua Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Fajnie by bylo , jakby Tina i Sara doczekaly sie 100 stronki w Sylwka!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ty wiesz ze kocham jej foty z tej perspektywy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Smacznego :loveu::loveu: Co to ma znaczyc... :angryy: pokazuj nam szybko swoja Twarz:mad: Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 No właśnie Karolina! zdjęcie Legitymacjyne Prosze!:cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Paulina_mickey']hihi musze ja mojemu psiakowi taką zalożyć:D:D:D suuuper foteczki:cool3: :cool3: dzięki :loveu: [quote name='chihuahua']Fajnie by bylo , jakby Tina i Sara doczekaly sie 100 stronki w Sylwka!! no... [quote name='_ChiQuiTa_']Ty wiesz ze kocham jej foty z tej perspektywy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: - - - Smacznego :loveu::loveu: - Co to ma znaczyc... :angryy: pokazuj nam szybko swoja Twarz:mad: Wiem :eviltong: nie przekazałam smacznego bo już skończyła jeść :placz: moją twarz? a czy ja mam twarz? :cool3: [quote name='Anecioreczek']No właśnie Karolina! zdjęcie Legitymacjyne Prosze!:cool3: Nie dam :cool3: MOJE! :mad: Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Tina.Sara napisał(a):dobijać mi do 100 bo bede strzelać!! nie no żartuje. jutro se dobijcie bo ja sie zaraz wynosze do sklepu:cool3: dzięki za " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: "<zerwała się i stoi z rękami uniesionymi do góry> Ach to tylko taki żart.... Gdzie idziesz!! Wracaj tu!! :mad: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 :: FiGa :: napisał(a):<zerwała się i stoi z rękami uniesionymi do góry> Ach to tylko taki żart.... Gdzie idziesz!! Wracaj tu!! :mad: przecież właśnie wróciłam :evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Tina.Sara'] Już szampan strzela i ludzi podchmiela, Nowy Rok nadchodzi, kacem wynagrodzi. [SIZE=2][SIZE=3]A ja ślę życzenia Twych marzeń spełnienia :cool3: Dziękuje i wzajemnie:loveu: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROCZKU!:lol: [SIZE=2]Balujecie wszystkie trzy?:cool3: [SIZE=2]Dlaczego nie chcesz się nam pokazać Karolinko?:mad: ;) Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Dobcia']Dziękuje i wzajemnie:loveu: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROCZKU!:lol: [SIZE=2]Balujecie wszystkie trzy?:cool3: [SIZE=2]Dlaczego nie chcesz się nam pokazać Karolinko?:mad: ;) dzięki:cool3: dziewczyny będą w garażu bo zawału dostaną:eviltong: a mam sie pokazać??:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Tina.Sara napisał(a):dzięki:cool3: dziewczyny będą w garażu bo zawału dostaną:eviltong: a mam sie pokazać??:loveu: ej mój psiak to na prawde jakis INNY jest :diabloti: On w ogule nie boi sie petard... Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Twój psiak jest "one of THEM" (jednym z TAMTYCH)... sorrki..zagubieni mi w głowe włażą :D:D Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Twój psiak jest "one of THEM" (jednym z TAMTYCH)... sorrki..zagubieni mi w głowe włażą :diabloti: Quote
chihuahua Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Tina.Sara']dzięki:cool3: dziewczyny będą w garażu bo zawału dostaną:eviltong: a mam sie pokazać??:loveu: Jesli dobrze zrozumialam , a mozliwe to nie bardzo, to jasne , ze masz sie pokazac, jesli zle zrozumialam nie nasmiewac sie!! Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='chihuahua']Jesli dobrze zrozumialam , a mozliwe to nie bardzo, to jasne , ze masz sie pokazac, jesli zle zrozumialam nie nasmiewac sie!! mam pokazać swą twarz?:diabloti: ale nie dzisiaj:eviltong: Quote
Dobcia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Tina.Sara napisał(a):dzięki:cool3: dziewczyny będą w garażu bo zawału dostaną:eviltong: a mam sie pokazać??:loveu: No jasne, że tak!!!:multi: Chcemy cię zobaczyć, a ja na pewno:razz: Przytulny, dzwiękoszczelny garaż mnie by sie przydał:roll: Dla Haska, bo Negro się już nie boi;) Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 no to ja lece, ludzie wyganiają z komputera. papapa :* Quote
chihuahua Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Tina.Sara']no to ja lece, ludzie wyganiają z komputera. papapa :* Nie odchodzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:placz: Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 No widzisz a jednak zwiałaś :evil_lol: :mad: Dobranoc :* Quote
Anecioreczek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Paulina_mickey napisał(a):ej mój psiak to na prawde jakis INNY jest :diabloti: On w ogule nie boi sie petard... Moje psy też sie nie boją ;D Myslałam ze Atos sie bedzie bał z racji tego ze jest Mały..a On kozak lata wszędzie....podniósł tylko uszka jak coś strzeliło..i dalej patyk i lata i sie bawić chce ;D a Kora...? Kora to Chyb a głucha jest:lol: Quote
Dalmatynkaa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Co ty zrobiłaś, że ona tak ślicznie stoi ? :loveu: My również życzymy wam wesołego sylwestra,dużo szczescia z psiaków i wszystkiego co najlepsze!! Quote
Paulina_mickey Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Anecioreczek napisał(a):Moje psy też sie nie boją ;D Myslałam ze Atos sie bedzie bał z racji tego ze jest Mały..a On kozak lata wszędzie....podniósł tylko uszka jak coś strzeliło..i dalej patyk i lata i sie bawić chce ;D a Kora...? Kora to Chyb a głucha jest:lol: Ufffff to mój pies nie jest jednak INNY :evil_lol: :evil_lol: hehehe Quote
Paulina_mickey Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 UDANEGO SYLWESTRA, SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 ŻYCZA mICKEY I JA:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name=':: FiGa ::']No widzisz a jednak zwiałaś :evil_lol: :mad: Dobranoc :* Musiałam :eviltong: [quote name='Dalmatynkaa'] Co ty zrobiłaś, że ona tak ślicznie stoi ? :loveu: My również życzymy wam wesołego sylwestra,dużo szczescia z psiaków i wszystkiego co najlepsze!! 1. ona siedzi, a nie stoi :cool3: 2. trzymałam piłke w ręku :cool3: 3. Dziękujemy [quote name='Paulina_mickey']UDANEGO SYLWESTRA, SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 ŻYCZA mICKEY I JA:cool3: :cool3: :cool3: dzięki i nawzajem :cool3: Quote
Recommended Posts