Tina.Sara Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 dzięki :cool3: ale żadko tak mamy. głównie to tylko prace jakieś, później czas wolny. jak jestem na dogo na informie to do kilku galerii tylko zaglądam, bo dziele kompa z Anką.Teraz jestem na kompie Marysi,której nie ma... Quote
Dobcia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Aaaa... wyspa z doniczek:p Pomysłowe:cool3: Fajne lekcje, na takie to aż by sie chciało chodzić do szkoły:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Tej infy to Ci zazdroszczę... nie dość, że my nie mamy wolnych lekcji na internecie(który i tak jeśli już się włączy, to jest dobrze...), to nawet gdyby była to by mi się nie udało na Dogo wejść, bo od razu usłyszałabym milion protestów... ;) Świetne fotki z podwórkowymi porządkami! :razz: Quote
Tina.Sara Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Dobcia napisał(a):Aaaa... wyspa z doniczek:p Pomysłowe:cool3: Fajne lekcje, na takie to aż by sie chciało chodzić do szkoły:lol: Bardzo pomysłowe :cool3: No infe mam fajną :cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Tej infy to Ci zazdroszczę... nie dość, że my nie mamy wolnych lekcji na internecie(który i tak jeśli już się włączy, to jest dobrze...), to nawet gdyby była to by mi się nie udało na Dogo wejść, bo od razu usłyszałabym milion protestów... ;-) Świetne fotki z podwórkowymi porządkami! :razz: Dlaczego milion protestów? :cool3: Super porządki :eviltong: Cerber napisał(a):czesc Karola, co tam slychac>???? Hej Luiza :buzi: Nic ciekawego...:cool3: -> mam w poniedziałek przed lekcjami iść z kumpelą do pielęgniarki bo nam ciśnienie lata :cool3: Ogólnie dzisiaj było ważenie, mierzenie wzrostu, sprawdzanie wzroku i słuchu, sprawdzanie czy prosty kręgosłup i mierzenie ciśnienia. Nie dość że mi było zimno, bo sie musiałam rozebrać to jeszcze wystawiłam na krzesło cały arsenał komórek łącznie z moją, bo był WF a ja nie ćwicze więc pilnowałam koleżankom :cool3: Ogólnie teraz w szkole fajnie mamy. Pokazywałam koledze na ang. moje genialne naklejki na zeszyt z LOST (sama robiłam :cool3: )...Nie wierzył mi że są mojej roboty :placz: Jak w końcu go przekonałam to sie zaczął wypytywać na czym drukowałam. A co ja was zanudzam... Co u Was?:loveu: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :evil_lol:a panienki to po sylwestrze jeszcze balują;) Quote
Tina.Sara Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol:a panienki to po sylwestrze jeszcze balują;) nooo :cool3: nikt nie zauważył Sary kokardki? :cool3: Quote
chihuahua Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Odnosnie fotki u gory, co to ma byc , zeby Tina z Sara musialy kamienie z doniczek jesc!!!:mad::mad::mad::eviltong: Quote
Tina.Sara Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='chihuahua']Odnosnie fotki u gory, co to ma byc , zeby Tina z Sara musialy kamienie z doniczek jesc!!!:mad::mad::mad::eviltong: NO WIESZ?:mad: :mad: :mad: :eviltong: Tina i Sara nie lubią kamieni i ich nie jedzą:eviltong: Chociaż Sara kiedys nosiła w pyszczku jeden po podwórku:cool3: Quote
wiq Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 hej:) nadrobilam chyba z 10 stron;) sexownooka:evil_lol: Quote
Cerber Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='chihuahua']Odnosnie fotki u gory, co to ma byc , zeby Tina z Sara musialy kamienie z doniczek jesc!!!:mad::mad::mad::eviltong: bo Tina to jest niedokarmiana... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 wiq napisał(a):hej:smile: nadrobilam chyba z 10 stron;-) sexownooka:evil_lol: Hej :D hihi :evil_lol: Cerber napisał(a):bo Tina to jest niedokarmiana... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: Kurde wydało sie :placz::placz::placz::cool3: Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 czesc:p widze ze trzeba bedzie zadzwonic do tozu bo nastepna nie karmi psow:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 przed chwilą zjadły chrupki :diabloti: Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tina.Sara napisał(a):przed chwilą zjadły chrupki :diabloti: a masz swiadkow:cool3: Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 furciaczek napisał(a):a masz swiadkow:cool3: Tine i Sare :cool3: i las obok :P Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tina.Sara napisał(a):Tine i Sare :cool3: i las obok :P to sie nie liczy:eviltong: Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 furciaczek napisał(a):to sie nie liczy:eviltong: i tate:diabloti: Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tina.Sara napisał(a):i tate:diabloti: dobra nie gadam z toba bo bredzisz:eviltong: Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 furciaczek napisał(a):dobra nie gadam z toba bo bredzisz:eviltong: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tina.Sara napisał(a)::placz: :placz: :placz: :placz: :placz: zartowalam:evil_lol: poprostu spadam sprzatac:eviltong: Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 furciaczek napisał(a):zartowalam:evil_lol: poprostu spadam sprzatac:eviltong: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: !!!!!!!!!!!!! Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tina.Sara napisał(a)::placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: !!!!!!!!!!!!! placzesz ze szczescia ze juz sobie ide:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 furciaczek napisał(a):placzesz ze szczescia ze juz sobie ide:evil_lol: nie prawda! :placz: opuszczasz mnie:placz: dobra idź sobie jak musisz:diabloti: ja ide lekcje robić:placz: niedługo wróce:razz: Quote
Agushka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dzień dobry Karola :) no widzisz, jedni sprzątają inni muszą lekcje robić. tak to już jest w sobotę :) Quote
Recommended Posts