Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki :cool3: ale żadko tak mamy. głównie to tylko prace jakieś, później czas wolny. jak jestem na dogo na informie to do kilku galerii tylko zaglądam, bo dziele kompa z Anką.Teraz jestem na kompie Marysi,której nie ma...

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tej infy to Ci zazdroszczę... nie dość, że my nie mamy wolnych lekcji na internecie(który i tak jeśli już się włączy, to jest dobrze...), to nawet gdyby była to by mi się nie udało na Dogo wejść, bo od razu usłyszałabym milion protestów... ;)

Świetne fotki z podwórkowymi porządkami! :razz:

Posted

Dobcia napisał(a):
Aaaa... wyspa z doniczek:p Pomysłowe:cool3:

Fajne lekcje, na takie to aż by sie chciało chodzić do szkoły:lol:

Bardzo pomysłowe :cool3: No infe mam fajną :cool3:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Tej infy to Ci zazdroszczę... nie dość, że my nie mamy wolnych lekcji na internecie(który i tak jeśli już się włączy, to jest dobrze...), to nawet gdyby była to by mi się nie udało na Dogo wejść, bo od razu usłyszałabym milion protestów... ;-)

Świetne fotki z podwórkowymi porządkami! :razz:

Dlaczego milion protestów? :cool3: Super porządki :eviltong:

Cerber napisał(a):
czesc Karola, co tam slychac>????

Hej Luiza :buzi: Nic ciekawego...:cool3: ->

mam w poniedziałek przed lekcjami iść z kumpelą do pielęgniarki bo nam ciśnienie lata :cool3: Ogólnie dzisiaj było ważenie, mierzenie wzrostu, sprawdzanie wzroku i słuchu, sprawdzanie czy prosty kręgosłup i mierzenie ciśnienia. Nie dość że mi było zimno, bo sie musiałam rozebrać to jeszcze wystawiłam na krzesło cały arsenał komórek łącznie z moją, bo był WF a ja nie ćwicze więc pilnowałam koleżankom :cool3: Ogólnie teraz w szkole fajnie mamy. Pokazywałam koledze na ang. moje genialne naklejki na zeszyt z LOST (sama robiłam :cool3: )...Nie wierzył mi że są mojej roboty :placz: Jak w końcu go przekonałam to sie zaczął wypytywać na czym drukowałam. A co ja was zanudzam... Co u Was?:loveu:

Posted

[quote name='chihuahua']Odnosnie fotki u gory, co to ma byc , zeby Tina z Sara musialy kamienie z doniczek jesc!!!:mad::mad::mad::eviltong:

NO WIESZ?:mad: :mad: :mad: :eviltong: Tina i Sara nie lubią kamieni i ich nie jedzą:eviltong: Chociaż Sara kiedys nosiła w pyszczku jeden po podwórku:cool3:

Posted

[quote name='chihuahua']Odnosnie fotki u gory, co to ma byc , zeby Tina z Sara musialy kamienie z doniczek jesc!!!:mad::mad::mad::eviltong:

bo Tina to jest niedokarmiana... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad:

Posted

wiq napisał(a):
hej:smile:
nadrobilam chyba z 10 stron;-)
sexownooka:evil_lol:

Hej :D hihi :evil_lol:

Cerber napisał(a):
bo Tina to jest niedokarmiana... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad:

Kurde wydało sie :placz::placz::placz::cool3:

Posted

furciaczek napisał(a):
placzesz ze szczescia ze juz sobie ide:evil_lol:

nie prawda! :placz: opuszczasz mnie:placz: dobra idź sobie jak musisz:diabloti: ja ide lekcje robić:placz: niedługo wróce:razz: