Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='chihuahua']Ja mieszkam pod numerem 97 , a w srode szedl od 142 do 98 , takze mogl byc juz w srode , ale go nie bylo :diabloti:. A u was jeszcze nie chodzi? Moze sie psow boi?? u mnie to w styczniu albo w lutym nawet:cool3: Quote
chihuahua Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ?????????????????????? To masz spora parafie!!! Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 hahaha, jasne :cool3: Kościół mam niedaleko :cool3: ale i tak nie chodze ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Tina.Sara napisał(a):hahaha, jasne :cool3: Kościół mam niedaleko :cool3: ale i tak nie chodze ;) To witamy w klubie ja do koscioła mam 5 min :D a ostatnio byłam chba na komuni:D:D:D no ale niejsza z tym... dawaj foty :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):To witamy w klubie ja do koscioła mam 5 min :D a ostatnio byłam chba na komuni:D:D:D no ale niejsza z tym... dawaj foty :diabloti: zaraz będą:cool3: byłam przed chwilką na dworku i popstrykałam:loveu: wziełam statyw, ustawiłam aparat, usiadłam na schodach, zawołałam dziewczyny i cyknełam też sobie z nimi foto:diabloti: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 No dobra, jutro Sylwester więc daje Wam fotki ale najpierw życzenia!!! Już szampan strzela i ludzi podchmiela, Nowy Rok nadchodzi, kacem wynagrodzi. [SIZE=2][SIZE=3]A ja ślę życzenia Twych marzeń spełnienia :cool3: No to foty :loveu: Megi:eviltong: Ja z dziewczynami:evil_lol: (nie patrzeć na czapke, błagam!) Szczęśliwego Nowego Roku :multi: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pbędą fotki:multi::multi::multi: Jaka radocha :cool3: [quote name=':: FiGa ::']No to czekamy na fotencje :cool3: Już sie doczekałaś :eviltong: [quote name='Anecioreczek'] Dzięki. A ta ręka to czyja? :cool3: Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ale po co cenzure zrobiłas?!:/:angryy: Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Tina.Sara napisał(a): Dzięki. A ta ręka to czyja? :cool3: Mamy ;D bo go akurat głaskała.. a że Kora ziewała...to Musiałam to ująć na fotce ;D Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Anecioreczek napisał(a):ale po co cenzure zrobiłas?!:/:angryy: bo byście zawału dostali. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Kochana mordeczka :loveu: :loveu: :loveu: Nieładnie oczy zasłaniać Karola :shake: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Kochana mordeczka :loveu: :loveu: :loveu: Nieładnie oczy zasłaniać Karola :shake: bandyta jestem ;) ludu Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 mówiłam żeby na nią nie patrzeć :placz: jakaś wielka głowa mi w niej wychodzi :cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Hejka!!!!! Zaległości nadrobione :multi: :multi: :multi: Ze wszystkich fotek najbardziej podoba mi się oczywiście ta :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Hehehe czyżbyś miała zbyt sexowne oczy, żeby je pokazywać przed 22:00? :cool3: :cool3: :cool3: Cenzurka nie pozwoliła??? :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Ola&Kora']Hejka!!!!! Zaległości nadrobione :multi: :multi: :multi: Ze wszystkich fotek najbardziej podoba mi się oczywiście ta :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Hehehe czyżbyś miała zbyt sexowne oczy, żeby je pokazywać przed 22:00? :cool3: :cool3: :cool3: Cenzurka nie pozwoliła??? :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Wiedziałam że Ci sie tamta fotka spodoba:cool3: Hehehe czyżbyś miała zbyt sexowne oczy, żeby je pokazywać przed 22:00? :cool3: :cool3: :cool3: Cenzurka nie pozwoliła??? :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Tina.Sara napisał(a): a dlaczego niby?? :cool3: Podsysać ludzi do dobijania do 100 :diabloti: Fotki w tych kolorowych czapeczkach = :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Podsysać ludzi do dobijania do 100 :diabloti: Fotki w tych kolorowych czapeczkach = :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobijać mi do 100 bo bede strzelać!! nie no żartuje. jutro se dobijcie bo ja sie zaraz wynosze do sklepu:cool3: dzięki za " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: " Quote
Cerber Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Cześć Karola, fajnie foteczki i karteczki, szkoda, ze nie wstawiłaś tej ze sobą, ale bez zaklejonych oczuu... Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Cerber napisał(a):Cześć Karola, fajnie foteczki i karteczki, szkoda, ze nie wstawiłaś tej ze sobą, ale bez zaklejonych oczuu... dzięki:loveu: Quote
BBeta Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Tina.Sara'] W Cerberkowej galerii złożyłas mi taką interesującą propozycje, że aż postanowiłam w ramach podziękowań zwiedzić Waszą galerie :cool3: :cool3: Widze, że przygotowania do sylwestra ruszyły pełną parą :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 BBeta napisał(a):W Cerberkowej galerii złożyłas mi taką interesującą propozycje, że aż postanowiłam w ramach podziękowań zwiedzić Waszą galerie :cool3: :cool3: Widze, że przygotowania do sylwestra ruszyły pełną parą :cool3: Zawsze składam super propozycje. Tylko później po jego wizytach nie mogłam mieszkania wywietrzyć :shake: Dzięki za odwiedziny, zaraz do Ciebie wpadne :loveu: Quote
Recommended Posts