Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Już nie takiego nieszczęśliwego ;)
Czekamy na diagnozę słynnego doktora, miejmy nadzieję, że da Krecikowi szansę na pare latek w lepszym zdrowiu.

pucka, ale mnie przeraziłaś! to, co mi się otwierało, jak nie mogło???;-)

Lepiej nie wnikaj! Ja w sprawach kompoa wierzę mojemu TZ w 120% !!!

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabina02 napisał(a):
Dzieki za rade! Sprobuje tak zrobic...ale nie wiem czy to zadziala:roll: . Ale mam inny plan. Maz lubi rozne "zabawki" kupowac, np. wymyslil ostatnio skuter wodny. Oczywiscie musi miec moja zgode na te "zabawki" :evil_lol:...Postawie warunek...jesli "zabawka" to i piesek ze schroniska. Mam na to poltora roku, napewno cos wymysle :razz: ....

Taki sposób na "zabawki" sprawdził się u nas! Mąż zbiera stare aparaty fotograficzne i każdy zkup uzgadnia ze mną, a ja realizuję swoją pasję - dom tymczasowy dla psa. I co 1 aparat, to 1 pies! a kolekcja sie powieksza....:evil_lol:

Posted

malagos napisał(a):
Taki sposób na "zabawki" sprawdził się u nas! Mąż zbiera stare aparaty fotograficzne i każdy zkup uzgadnia ze mną, a ja realizuję swoją pasję - dom tymczasowy dla psa. I co 1 aparat, to 1 pies! a kolekcja sie powieksza....:evil_lol:

Haha! To super! Cos czuje ze u mnie ta metoda tez zadziala. Narazie to tylko wspominam co jakis czas o zabraniu psiaka ze schronu. Musze meza z ta mysla oswoic, zeby nie spadlo to na Niego jak grom z Jasnego Nieba;)...

Posted

cos mi nie wychodzi - jak mam ten link od folen to sie strona nie otwiera a jak wklejam ten twój to mi sie obrazek nie pojawia tylko sam link.
I tak źle i tak niedobrze....

Posted

Krecinka juz po wizycie u dr.Dembele.
Diagnoza specjalisty brzmi .Zmiany hormonalne .
Najistotniejsza sprawa w wyleczenie swiadu oraz zmian skórnych to operacja -pozbycie sie dwóch jajeczek.:shake:
Kret dostał steryd i dlatego mniej sie drapie .Jednak po jakims czasie np.14 dniach ponownie nasili sie swiad.:shake: Zła praca hormonów nasila łojotok i swiad.
Krecik dostał specjalny płyn-rózowy aby go wykapac kiedy zacznie sie drapac do krwii.
Ponowna kontrola oraz w razie czego pilna konsultacja w momencie zaaognienia sie ran.
Jak wiecie 21.12.06 mamy wizyte u specjalisty od USG.On sprawdzi gdzie zlokalizowane w brzuchu jest jadro i o ile termin miedzy swietami bedzie dalej wolny operacja bedzie 28.12.06.
Krecik ma szanse na odrost włosów i wyleczenie tych zmian skórnych.
tak w skrócie zrozumiałam i opisałam Wam dzisiejsza wizyte.
Koszt dzisiejszej wizyty u dr.Dembele wyniósł 50 zł.
Wykupiłam lakcid do antybiotyku ,który bierze i thiodocin na zapalenie krtani-21 zł.
Beata

Posted

Olga, a przejdz do mojego posta 521, najedz na banerek, wybierz z menu ( prawy przycisk myszy) kopiuj, potem idz do edycji podpisu i daj tak samo z menu wklej. To musi zadzialac, nie ma innej mozliwosci...wrrrrrrrrrrr

Posted

[quote name='gamoń']
Kret dostał steryd i dlatego mniej sie drapie .Jednak po jakims czasie np.14 dniach ponownie nasili sie swiad.:shake:

:shake: niestety tak bedzie i kolejne podawania sterydu, skracaja okres jego dzialania, nie bedzie juz 14 dni tylko np. 9 i potem...5 i potem wcale.....:shake:

Poszukaj, ale chyba sa wlasnie jakies preparaty do smarowania, p/swiadowe..ludzkie napewno sa. Moj znajomy przy zoltaczce(wystepuje straszny swiad) sie tym smarowal, ale jaka nazwa nie wiem.

Tylko zyc nadzieja, ze nie trzeba bedzie, szukac p/ swiadowych preparatow, ze 'jajko' sie odnajdzie i oba poleca w niepamiec i swiad tez;)

Posted

Gamoniu- w wyciągu z listopada mam 2 wpłaty na Krecika łącznie na 300 zl; oraz dokładam z zebranych pieniędzy "na psy z Węgrowa" 200,- łącznie przelewam na twoje konto 500,-.Krecikowi życżę "Zdrowych i nareszcie spokojnych Świąt"
EMIR

Posted

[quote name='loozerka']Olga, a przejdz do mojego posta 521, najedz na banerek, wybierz z menu ( prawy przycisk myszy) kopiuj, potem idz do edycji podpisu i daj tak samo z menu wklej. To musi zadzialac, nie ma innej mozliwosci...wrrrrrrrrrrr

Loozerka :multi: :multi: :multi: UDAŁO MI SIĘ !!!

Posted

Pieniązki na Krecika sa zbierane tylko i wyłacznie na AFN .
Ja pobrałąm z konta 300 zł i na dzień dzisiejszy tj.19.12.06 wydatkowałam całosc tych pieniazków .
Wszystko opisałam w poscie nr 514 str 52 oraz 534 str 54.
Dalsze wydatki -tj koszt USG z wizyta jeszcze nie znam i koszt operacji z rehabilitacja -jeszcze nie znam.
Nasz milusiński dziekuje jeszcze raz wszystkim za okazane serducho:lol:
Niedługo wkleje zdjęcia bohatera zrobione dzisiaj rano.