pucka69 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Już nie takiego nieszczęśliwego ;) Czekamy na diagnozę słynnego doktora, miejmy nadzieję, że da Krecikowi szansę na pare latek w lepszym zdrowiu. pucka, ale mnie przeraziłaś! to, co mi się otwierało, jak nie mogło???;-) Lepiej nie wnikaj! Ja w sprawach kompoa wierzę mojemu TZ w 120% !!! Quote
malagos Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Sabina02 napisał(a):Dzieki za rade! Sprobuje tak zrobic...ale nie wiem czy to zadziala:roll: . Ale mam inny plan. Maz lubi rozne "zabawki" kupowac, np. wymyslil ostatnio skuter wodny. Oczywiscie musi miec moja zgode na te "zabawki" :evil_lol:...Postawie warunek...jesli "zabawka" to i piesek ze schroniska. Mam na to poltora roku, napewno cos wymysle :razz: .... Taki sposób na "zabawki" sprawdził się u nas! Mąż zbiera stare aparaty fotograficzne i każdy zkup uzgadnia ze mną, a ja realizuję swoją pasję - dom tymczasowy dla psa. I co 1 aparat, to 1 pies! a kolekcja sie powieksza....:evil_lol: Quote
Olga132 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Własnie wysłałam na AFN - Krecik 331,5 zł uzyskane z aukcji allegro :multi: Quote
Olga132 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ale mnie załatwiłyscie z tym podpisem - Krecika. Teraz to juz NIC nie mam ! Quote
Sabina02 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 malagos napisał(a):Taki sposób na "zabawki" sprawdził się u nas! Mąż zbiera stare aparaty fotograficzne i każdy zkup uzgadnia ze mną, a ja realizuję swoją pasję - dom tymczasowy dla psa. I co 1 aparat, to 1 pies! a kolekcja sie powieksza....:evil_lol: Haha! To super! Cos czuje ze u mnie ta metoda tez zadziala. Narazie to tylko wspominam co jakis czas o zabraniu psiaka ze schronu. Musze meza z ta mysla oswoic, zeby nie spadlo to na Niego jak grom z Jasnego Nieba;)... Quote
zdrojka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 No to powodzenia w przekonywaniu życzymy Quote
loozerka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 olga, nie mam pojecia czemu? i pucka i zdrojka zrobiły..a nie mozesz z mojego posta wziąc banerka i wstawić do pospisu? bo Twoj teraz jest niepodlinkowany Quote
Olga132 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 cos mi nie wychodzi - jak mam ten link od folen to sie strona nie otwiera a jak wklejam ten twój to mi sie obrazek nie pojawia tylko sam link. I tak źle i tak niedobrze.... Quote
gamoń Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Krecinka juz po wizycie u dr.Dembele. Diagnoza specjalisty brzmi .Zmiany hormonalne . Najistotniejsza sprawa w wyleczenie swiadu oraz zmian skórnych to operacja -pozbycie sie dwóch jajeczek.:shake: Kret dostał steryd i dlatego mniej sie drapie .Jednak po jakims czasie np.14 dniach ponownie nasili sie swiad.:shake: Zła praca hormonów nasila łojotok i swiad. Krecik dostał specjalny płyn-rózowy aby go wykapac kiedy zacznie sie drapac do krwii. Ponowna kontrola oraz w razie czego pilna konsultacja w momencie zaaognienia sie ran. Jak wiecie 21.12.06 mamy wizyte u specjalisty od USG.On sprawdzi gdzie zlokalizowane w brzuchu jest jadro i o ile termin miedzy swietami bedzie dalej wolny operacja bedzie 28.12.06. Krecik ma szanse na odrost włosów i wyleczenie tych zmian skórnych. tak w skrócie zrozumiałam i opisałam Wam dzisiejsza wizyte. Koszt dzisiejszej wizyty u dr.Dembele wyniósł 50 zł. Wykupiłam lakcid do antybiotyku ,który bierze i thiodocin na zapalenie krtani-21 zł. Beata Quote
loozerka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Olga, a przejdz do mojego posta 521, najedz na banerek, wybierz z menu ( prawy przycisk myszy) kopiuj, potem idz do edycji podpisu i daj tak samo z menu wklej. To musi zadzialac, nie ma innej mozliwosci...wrrrrrrrrrrr Quote
jnk Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Gamoń, na Krecika poszło 5 dych na AFN. Powodzenia w walce o zdrową skórę Kreciątka :) Quote
Sabina02 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 zdrojka napisał(a):No to powodzenia w przekonywaniu życzymy Dzieki! :lol: Quote
ARKA Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='gamoń'] Kret dostał steryd i dlatego mniej sie drapie .Jednak po jakims czasie np.14 dniach ponownie nasili sie swiad.:shake: :shake: niestety tak bedzie i kolejne podawania sterydu, skracaja okres jego dzialania, nie bedzie juz 14 dni tylko np. 9 i potem...5 i potem wcale.....:shake: Poszukaj, ale chyba sa wlasnie jakies preparaty do smarowania, p/swiadowe..ludzkie napewno sa. Moj znajomy przy zoltaczce(wystepuje straszny swiad) sie tym smarowal, ale jaka nazwa nie wiem. Tylko zyc nadzieja, ze nie trzeba bedzie, szukac p/ swiadowych preparatow, ze 'jajko' sie odnajdzie i oba poleca w niepamiec i swiad tez;) Quote
Czarodziejka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Jak stoicie z kasą Gamonie? Tylko szczerze... Quote
emir Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Gamoniu- w wyciągu z listopada mam 2 wpłaty na Krecika łącznie na 300 zl; oraz dokładam z zebranych pieniędzy "na psy z Węgrowa" 200,- łącznie przelewam na twoje konto 500,-.Krecikowi życżę "Zdrowych i nareszcie spokojnych Świąt" EMIR Quote
Czarodziejka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 A jednak i do Krecika zawita Mikołaj :) Quote
Olga132 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Kolejna aukcja Krecika na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=151688695 Quote
Olga132 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='loozerka']Olga, a przejdz do mojego posta 521, najedz na banerek, wybierz z menu ( prawy przycisk myszy) kopiuj, potem idz do edycji podpisu i daj tak samo z menu wklej. To musi zadzialac, nie ma innej mozliwosci...wrrrrrrrrrrr Loozerka :multi: :multi: :multi: UDAŁO MI SIĘ !!! Quote
gamoń Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Pieniązki na Krecika sa zbierane tylko i wyłacznie na AFN . Ja pobrałąm z konta 300 zł i na dzień dzisiejszy tj.19.12.06 wydatkowałam całosc tych pieniazków . Wszystko opisałam w poscie nr 514 str 52 oraz 534 str 54. Dalsze wydatki -tj koszt USG z wizyta jeszcze nie znam i koszt operacji z rehabilitacja -jeszcze nie znam. Nasz milusiński dziekuje jeszcze raz wszystkim za okazane serducho:lol: Niedługo wkleje zdjęcia bohatera zrobione dzisiaj rano. Quote
gamoń Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Krecik ,Aga i Kosmatek -mój przyjaciel uratowany ze schroniska w ostrowii Mazowieckiej. Krecinka bawi się piłeczka. Quote
gamoń Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 pokazujemy brzuszek i wypoczywamy na łóżeczku Quote
Czarodziejka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Krecinko, jak dobrze cię widzieć :) Ciociu Gamoń - jak już jesteś w ImageShack, to znajdź tam opcję wielkości fotek 640 x ileś tam i potem jak załadujesz faotę, to kopiuj ostatni link! Quote
gamoń Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Tutaj jestem z Rambusiem-schroniskowcem z Palucha oraz widzimy ogonek Gamonia -tez z Palucha. Quote
Recommended Posts