Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy mogę dostać na PW dane, na jakie Krecik jest zapisany w tej kolejce i ewentualnie, czy czasowo jest dostępny bez ograniczeń?
Z góry mówię, że nic nie obiecuję i wszystko jest niepewne ale poruszę niebo i ziemię, żeby zrobić co się da i termin przyspieszyć.
Ale proszę sobie do serca nic nie brać, jakby sie nie powiodło.

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imanca']Czy mogę dostać na PW dane, na jakie Krecik jest zapisany w tej kolejce i ewentualnie, czy czasowo jest dostępny bez ograniczeń?
Z góry mówię, że nic nie obiecuję i wszystko jest niepewne ale poruszę niebo i ziemię, żeby zrobić co się da i termin przyspieszyć.
Ale proszę sobie do serca nic nie brać, jakby sie nie powiodło.

Imanco, działaj!
Aniołek już 75 zł!

Posted

Krecik bardzo ,bardzo dziekuje cioci Avii.:calus: :calus: :calus:
Niech na jej drodze same aniołki sie trafiają.

Krecina był dzisiaj na Polach Mokotowskich na godzinnym spacerku i spotkał diabła:diabloti: :mad: .Wstretny dziad powiedział o nim ,ze jest paskudny.
Kret mu odpowiedział,ze wiekszego straszydła to on nie widział :cool3:
Po czym Krecio podszedł do jego nogawki i ja obsikał.
To stary dziad na to sobie zasłużył:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Mnie ze smiechu rozbolał brzuch.
Widzicie jaki rozumny psiak?

Posted

gamoń napisał(a):

Krecik to ewidentnie psi facet z jajami :evil_lol:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Czyli czeka nas kastracja?
Może nie dosłowinie...;):)

No ja mysle,ze doslownie i wiecej. Musi miec zlokalizowane to drugie jaderko ukryte, w przewodzie,(usg) i usuniete i to co widac tez ciach;)

Posted

[quote name='gamoń']Wstretny dziad powiedział o nim ,ze jest paskudny.

:loveu: :evil_lol: lubie chlopakow z charakterem:loveu:

Posted

ARKA napisał(a):
No ja mysle,ze doslownie i wiecej. Musi miec zlokalizowane to drugie jaderko ukryte, w przewodzie,(usg) i usuniete i to co widac tez ciach;)

Czyli...oba ciach? :roll:
Ja zawsze byłam przekonana, że tylko jedno....:-o
Jedno mógłby sobie mieć...na pamiątkę :cool3:

Posted

loozerka napisał(a):
Czarodziejko, w formalinke się wsadzi na pamiątkę, a słoiczek przewiąze kokardką ;)

Serio, zawsze byłam przekonana o likwidacji jednego - nawet Rybon36 patrząc na jego jedno ( drugie się zawieruszyło ;) ) jąderko stwierdziła, że jest kastratem.

Posted

Krecik jest wnętrem, a nie kastratem-chodzi o to , że nie ma usuniętych jajeczek tylko jedno naprawdopodobnie nie zeszło do moszny. W takim przypadkach przeprowadza sie zabieg kastracji , chociaż nie wiem czy on wtedy też się tak nazywa.I o ile wiem trzeba się pozbyć klejoncików ...wszystkich. A myślę, że bez jajeczek też będzie facetem z jajami.;-)

Posted

Ania W napisał(a):
Krecik jest wnętrem, a nie kastratem-chodzi o to , że nie ma usuniętych jajeczek tylko jedno naprawdopodobnie nie zeszło do moszny. W takim przypadkach przeprowadza sie zabieg kastracji , chociaż nie wiem czy on wtedy też się tak nazywa.I o ile wiem trzeba się pozbyć klejoncików ...wszystkich. A myślę, że bez jajeczek też będzie facetem z jajami.;-)

gamon wydrukuje zdjecia z jego klejnotem i oprawi w ramke, powiesi na scianie aby Krecik mogl byc dumny z tego co mial!:loveu:

Czarodziejko, wazniejsze do usuniecia jest wlasnie to ukryte poniewaz z czasem moze zrakowaciec:shake: a to drugie, widoczne, usuwa sie po to aby nie nabroil i aby wady genetycznej nie przenosil no i gospodarka hormonalna aby byla ustabilizowana.
Takze dla Krecika beda to dwa zabiegi w jednym.

Posted

Niestey, moja wiedza na temat psich jajek jest jeszcze nieśmiało raczkująca :placz: Dziękuję więc wszystkim za życzliwe uwagi 8)

Mój tz przed chwilą schylił się czule nade mną i wyczytał, o czym my tu tak żywo dyskutujemy :-?
Nie może znieść myśli, że wolę omawiać i zastanawiać się nad krecimi genitaliami, gdy tymczasem inne czekają na odrobinę uwagi.:roflt:

Posted

gamoń napisał(a):
Krecik bardzo ,bardzo dziekuje cioci Avii.:calus: :calus: :calus:
Niech na jej drodze same aniołki sie trafiają.

Krecina był dzisiaj na Polach Mokotowskich na godzinnym spacerku i spotkał diabła:diabloti: :mad: .Wstretny dziad powiedział o nim ,ze jest paskudny.

Buahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahaa...
Aaaaaaahahhahahahahahhahaaaaa... Ale się uśmiałam!!!

Posted

Dzisiaj na 21.00 idziemy do weta.Robimy zestaw badań-krwi i najprawdopodobniej pobierzemy jeszcze raz zeskrobine z róznych miejsc naszej subtelnej budowy ciała:evil_lol:

Cholercia a te Gamonie to sobie leca w kulki :cool3: .Jesc mi dzisiaj prawie nic nie dały (tylko kawałeczki mieska z antybiotykiem ukrytym i głupio mi tłumacza ,ze mam zrobic badania)
Jestem wkurzony na maxa!!!!!!!!!!!!!!
Dobra,dobra poczłapie do tego weta ,moze potem micha sie znajdzie:cool3: