Imanca Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Czy mogę dostać na PW dane, na jakie Krecik jest zapisany w tej kolejce i ewentualnie, czy czasowo jest dostępny bez ograniczeń? Z góry mówię, że nic nie obiecuję i wszystko jest niepewne ale poruszę niebo i ziemię, żeby zrobić co się da i termin przyspieszyć. Ale proszę sobie do serca nic nie brać, jakby sie nie powiodło. Quote
Czarodziejka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Imanca']Czy mogę dostać na PW dane, na jakie Krecik jest zapisany w tej kolejce i ewentualnie, czy czasowo jest dostępny bez ograniczeń? Z góry mówię, że nic nie obiecuję i wszystko jest niepewne ale poruszę niebo i ziemię, żeby zrobić co się da i termin przyspieszyć. Ale proszę sobie do serca nic nie brać, jakby sie nie powiodło. Imanco, działaj! Aniołek już 75 zł! Quote
Czarodziejka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 No i tyle dostanie na konto - 75 zł od Avii za anioła! Quote
gamoń Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Krecik bardzo ,bardzo dziekuje cioci Avii.:calus: :calus: :calus: Niech na jej drodze same aniołki sie trafiają. Krecina był dzisiaj na Polach Mokotowskich na godzinnym spacerku i spotkał diabła:diabloti: :mad: .Wstretny dziad powiedział o nim ,ze jest paskudny. Kret mu odpowiedział,ze wiekszego straszydła to on nie widział :cool3: Po czym Krecio podszedł do jego nogawki i ja obsikał. To stary dziad na to sobie zasłużył:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mnie ze smiechu rozbolał brzuch. Widzicie jaki rozumny psiak? Quote
przyjaciel_koni Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Krecik nie lubi diabłów Czarodziejko !!!!! Lubi Anioły !!!!! Prosimy o pomoc dla Krecika !!!!! Quote
evita. Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 gamoń napisał(a):Po czym Krecio podszedł do jego nogawki i ja obsikał. To stary dziad na to sobie zasłużył:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Krecik to ewidentnie psi facet z jajami :evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Czyli czeka nas kastracja? Może nie dosłowinie...;):) Quote
enia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Zuch Krecik!!!! co cie będą obrażać obce dziadki.......:evil_lol: Quote
ARKA Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Czarodziejka napisał(a):Czyli czeka nas kastracja? Może nie dosłowinie...;):) No ja mysle,ze doslownie i wiecej. Musi miec zlokalizowane to drugie jaderko ukryte, w przewodzie,(usg) i usuniete i to co widac tez ciach;) Quote
ARKA Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='gamoń']Wstretny dziad powiedział o nim ,ze jest paskudny. Kret mu odpowiedział,ze wiekszego straszydła to on nie widział :cool3: Po czym Krecio podszedł do jego nogawki i ja obsikał. To stary dziad na to sobie zasłużył:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mnie ze smiechu rozbolał brzuch. Widzicie jaki rozumny psiak? :loveu: :evil_lol: lubie chlopakow z charakterem:loveu: Quote
Czarodziejka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ARKA napisał(a):No ja mysle,ze doslownie i wiecej. Musi miec zlokalizowane to drugie jaderko ukryte, w przewodzie,(usg) i usuniete i to co widac tez ciach;) Czyli...oba ciach? :roll: Ja zawsze byłam przekonana, że tylko jedno....:-o Jedno mógłby sobie mieć...na pamiątkę :cool3: Quote
loozerka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Czarodziejko, w formalinke się wsadzi na pamiątkę, a słoiczek przewiąze kokardką ;) Quote
Czarodziejka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 loozerka napisał(a):Czarodziejko, w formalinke się wsadzi na pamiątkę, a słoiczek przewiąze kokardką ;) Serio, zawsze byłam przekonana o likwidacji jednego - nawet Rybon36 patrząc na jego jedno ( drugie się zawieruszyło ;) ) jąderko stwierdziła, że jest kastratem. Quote
Ania W Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Krecik jest wnętrem, a nie kastratem-chodzi o to , że nie ma usuniętych jajeczek tylko jedno naprawdopodobnie nie zeszło do moszny. W takim przypadkach przeprowadza sie zabieg kastracji , chociaż nie wiem czy on wtedy też się tak nazywa.I o ile wiem trzeba się pozbyć klejoncików ...wszystkich. A myślę, że bez jajeczek też będzie facetem z jajami.;-) Quote
loozerka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Czarodziejko- a nie wnętrem :D? No własnie....Ania juz napisala, a ja nie odswiezylam watku .. Quote
ARKA Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ania W napisał(a):Krecik jest wnętrem, a nie kastratem-chodzi o to , że nie ma usuniętych jajeczek tylko jedno naprawdopodobnie nie zeszło do moszny. W takim przypadkach przeprowadza sie zabieg kastracji , chociaż nie wiem czy on wtedy też się tak nazywa.I o ile wiem trzeba się pozbyć klejoncików ...wszystkich. A myślę, że bez jajeczek też będzie facetem z jajami.;-) gamon wydrukuje zdjecia z jego klejnotem i oprawi w ramke, powiesi na scianie aby Krecik mogl byc dumny z tego co mial!:loveu: Czarodziejko, wazniejsze do usuniecia jest wlasnie to ukryte poniewaz z czasem moze zrakowaciec:shake: a to drugie, widoczne, usuwa sie po to aby nie nabroil i aby wady genetycznej nie przenosil no i gospodarka hormonalna aby byla ustabilizowana. Takze dla Krecika beda to dwa zabiegi w jednym. Quote
Czarodziejka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Niestey, moja wiedza na temat psich jajek jest jeszcze nieśmiało raczkująca :placz: Dziękuję więc wszystkim za życzliwe uwagi 8) Mój tz przed chwilą schylił się czule nade mną i wyczytał, o czym my tu tak żywo dyskutujemy :-? Nie może znieść myśli, że wolę omawiać i zastanawiać się nad krecimi genitaliami, gdy tymczasem inne czekają na odrobinę uwagi.:roflt: Quote
gamoń Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Witam z ranka. Pokazuje sie w pełnej krasie.:evil_lol: :evil_lol: Quote
gamoń Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Strasznie lubimy kolanka i przytulasy;) Quote
gamoń Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Spójrzcie jaki jestem piekny i kochany:lol: Quote
Elurin Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Śliczny piesio:loveu: . Wujaszek szofer pozdrawia Krecika:loveu: Quote
Igusia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 gamoń napisał(a):Krecik bardzo ,bardzo dziekuje cioci Avii.:calus: :calus: :calus: Niech na jej drodze same aniołki sie trafiają. Krecina był dzisiaj na Polach Mokotowskich na godzinnym spacerku i spotkał diabła:diabloti: :mad: .Wstretny dziad powiedział o nim ,ze jest paskudny. Kret mu odpowiedział,ze wiekszego straszydła to on nie widział :cool3: Po czym Krecio podszedł do jego nogawki i ja obsikał. To stary dziad na to sobie zasłużył:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mnie ze smiechu rozbolał brzuch. Widzicie jaki rozumny psiak? Buahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahaa... Aaaaaaahahhahahahahahhahaaaaa... Ale się uśmiałam!!! Quote
Olga132 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 jak dziad mógł powiedzieć, że on brzydki jest !!! Quote
gamoń Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Dzisiaj na 21.00 idziemy do weta.Robimy zestaw badań-krwi i najprawdopodobniej pobierzemy jeszcze raz zeskrobine z róznych miejsc naszej subtelnej budowy ciała:evil_lol: Cholercia a te Gamonie to sobie leca w kulki :cool3: .Jesc mi dzisiaj prawie nic nie dały (tylko kawałeczki mieska z antybiotykiem ukrytym i głupio mi tłumacza ,ze mam zrobic badania) Jestem wkurzony na maxa!!!!!!!!!!!!!! Dobra,dobra poczłapie do tego weta ,moze potem micha sie znajdzie:cool3: Quote
Recommended Posts