Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki uśmiecham sie do Was ;) .Jestem zadowolony ,mimo ,ze cholernie głodny.:mad: :mad: :mad:
Jednak nic nie moge dzisiaj ani jutro zjesc do 16.00
Powiem szczerze ,ze mam stracha jak cholera ale bedzie dobrze.Wierze.;)

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedne Kreciątko! Trzymam mocno kciuki, musi być dobrze!!!
A wyobraźcie sobie Gamońki, że ja dokładnie tydzień później wylądowałam na usg u dr. Marcińskiego ze swoją Sonią. Też musi mieć operację (poprawienie źle zrobionej sterylki :placz: ) i też bardzo się boję i martwię :-(

Posted

Ania W napisał(a):
Czekam aż Olga pojawi się na gg i coś ustalimy...Na pewno was tam nie zostawimy ;-)

nooo juz ustaliłysmy- my zawieziemy ale gdyby spalił się nam samochód lub zabrali nas do szpitala to jeszcze Ania W jest w rezerwie!!!

Posted

Olga132 napisał(a):
nooo juz ustaliłysmy- my zawieziemy ale gdyby spalił się nam samochód lub zabrali nas do szpitala to jeszcze Ania W jest w rezerwie!!!

Co za katastroficzne wizje! :evil_lol: ;) Ale fajnie, że Krecik ma tyle przyjaciół :multi:

Posted

Ciociu Olgo to Krecik na Ciebie liczy:multi:
Aniu -jakbys potrzebowała jakiejkolwiek pomocy przy Soni to daj znac.Moze Aga bedzie mogła pomóc w zastrzykach ,kroplówkach.
Komóre masz to dzwoń .
Pomodlę sie za zdrowie Soni aby wszystko było jak najlepiej.
Całuje Aniu
Beata

Posted

Krecinka jest uroczy i tak uwielbia sie bawic ,ze cały dzień i pól nocki dokazuje podgryzajac łapy Rambusia.
Turlaja sie po podłodze.:eviltong:
Ta psinka ma taki zywiołowy i zabawowy charakter ,ze dałąbym mu góra 5 latek;)

Posted

Krecik ma tak sliczna mordeczkę az sie chce ją całować...jest prze-słodki!!!
pamiętajcie żeby zabrac jakiś koc dla Kreciny bo po narkozie pewnie będzie wychłodzony i trzeba będzie go okryć.

Posted

Olga132 napisał(a):

pamiętajcie żeby zabrac jakiś koc dla Kreciny bo po narkozie pewnie będzie wychłodzony i trzeba będzie go okryć.

Olga chyba żartujesz! Jak znam gamonie to mają gotowy nie tylko kocyk dla Krecika - czapeczkę i rękawiczki też!
Trzymam kciuki i czekam na wieści!:kciuki:

Posted

Krecinka już w klinice .Zaraz podadzą narkoze i rozpocznie sie operacja.
Ja juz sie trzese i mam mokre dłonie nie mówiąc juz o bólu brzucha.
Trzymajcie wszyscy kciuki aby operacja zakończyła sie szybciutko i pomyslnie.

Krecinko wiem ,ze sie poboczysz na Nas troche ale to dla Twojego dobra skazałam Cie na kilkudniowe cierpienie.
Przepraszamy i kochamy Cię mocno.
Gamoniowa sforka

Posted

ha! Jednocześnie robię zestawienie innych węgrowskich psiaków, byłych towarzyszy niedoli Krecika...Trzeba bidom znaleźć domy...
A Krecik to szczęściarz i teraz szczęście go na pewno nie opuści! :-)

Posted

Ania W napisał(a):
ha! Jednocześnie robię zestawienie innych węgrowskich psiaków, byłych towarzyszy niedoli Krecika...Trzeba bidom znaleźć domy...
A Krecik to szczęściarz i teraz szczęście go na pewno nie opuści! :-)

Jestes niesamowita! ;)