gamoń Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Cioteczki uśmiecham sie do Was ;) .Jestem zadowolony ,mimo ,ze cholernie głodny.:mad: :mad: :mad: Jednak nic nie moge dzisiaj ani jutro zjesc do 16.00 Powiem szczerze ,ze mam stracha jak cholera ale bedzie dobrze.Wierze.;) Quote
gamoń Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Pokazje sie w pełnej krasie ciociom ,które mnie kochaja. Quote
Ania-Sonia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Biedne Kreciątko! Trzymam mocno kciuki, musi być dobrze!!! A wyobraźcie sobie Gamońki, że ja dokładnie tydzień później wylądowałam na usg u dr. Marcińskiego ze swoją Sonią. Też musi mieć operację (poprawienie źle zrobionej sterylki :placz: ) i też bardzo się boję i martwię :-( Quote
Olga132 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ania W napisał(a):Czekam aż Olga pojawi się na gg i coś ustalimy...Na pewno was tam nie zostawimy ;-) nooo juz ustaliłysmy- my zawieziemy ale gdyby spalił się nam samochód lub zabrali nas do szpitala to jeszcze Ania W jest w rezerwie!!! Quote
Ania-Sonia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Olga132 napisał(a):nooo juz ustaliłysmy- my zawieziemy ale gdyby spalił się nam samochód lub zabrali nas do szpitala to jeszcze Ania W jest w rezerwie!!! Co za katastroficzne wizje! :evil_lol: ;) Ale fajnie, że Krecik ma tyle przyjaciół :multi: Quote
gamoń Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ciociu Olgo to Krecik na Ciebie liczy:multi: Aniu -jakbys potrzebowała jakiejkolwiek pomocy przy Soni to daj znac.Moze Aga bedzie mogła pomóc w zastrzykach ,kroplówkach. Komóre masz to dzwoń . Pomodlę sie za zdrowie Soni aby wszystko było jak najlepiej. Całuje Aniu Beata Quote
gamoń Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Krecinka jest uroczy i tak uwielbia sie bawic ,ze cały dzień i pól nocki dokazuje podgryzajac łapy Rambusia. Turlaja sie po podłodze.:eviltong: Ta psinka ma taki zywiołowy i zabawowy charakter ,ze dałąbym mu góra 5 latek;) Quote
Ania-Sonia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 No tak, mało macie roboty przy Waszym stadzie, żeby jeszcze mi pomagać :evil_lol: Dam sobie radę, ale dziękuję za chęć pomocy i dobre słowo! :loveu: Quote
gamoń Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Istne cudo:lol: Grzbiecik pomału mi zarasta i niedługo bede RUMCAJSEM Quote
enia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ten przystojniak już jest bezjajeczny???:lol: Quote
Olga132 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Krecik ma tak sliczna mordeczkę az sie chce ją całować...jest prze-słodki!!! pamiętajcie żeby zabrac jakiś koc dla Kreciny bo po narkozie pewnie będzie wychłodzony i trzeba będzie go okryć. Quote
Ania W Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Olga132 napisał(a): pamiętajcie żeby zabrac jakiś koc dla Kreciny bo po narkozie pewnie będzie wychłodzony i trzeba będzie go okryć. Olga chyba żartujesz! Jak znam gamonie to mają gotowy nie tylko kocyk dla Krecika - czapeczkę i rękawiczki też! Trzymam kciuki i czekam na wieści!:kciuki: Quote
Sabina02 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Gamoniu, ale przystojniaka z niego zrobilas! Cudenko! Najgorsze juz za nim (zimna buda w schronisku)...Teraz to poleci z gorki...;) Quote
gamoń Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Krecinka już w klinice .Zaraz podadzą narkoze i rozpocznie sie operacja. Ja juz sie trzese i mam mokre dłonie nie mówiąc juz o bólu brzucha. Trzymajcie wszyscy kciuki aby operacja zakończyła sie szybciutko i pomyslnie. Krecinko wiem ,ze sie poboczysz na Nas troche ale to dla Twojego dobra skazałam Cie na kilkudniowe cierpienie. Przepraszamy i kochamy Cię mocno. Gamoniowa sforka Quote
Ania-Sonia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Beata, jestem w Wami i z Krecikiem myślami. Musi być dobrze!!! :thumbs: Quote
gamoń Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 mam zadzwonic do kliniki dopiero o wpół do ósmej. Bardzo się denrwujemy, ale wiem że wszystko będzie dobrze Quote
enia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Od 16-tej Gamońku jak kazalaś kciuki i myśli nieustanne przy Kretku, będzie dobrze.Musi być. Quote
Sabina02 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ania, to jak Ty stukasz na tej klawiaturze z kciukami zacisnietymi? Wyzsza akrobacja...hihi...:evil_lol: Quote
Ania W Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ha! Jednocześnie robię zestawienie innych węgrowskich psiaków, byłych towarzyszy niedoli Krecika...Trzeba bidom znaleźć domy... A Krecik to szczęściarz i teraz szczęście go na pewno nie opuści! :-) Quote
Sabina02 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ania W napisał(a):ha! Jednocześnie robię zestawienie innych węgrowskich psiaków, byłych towarzyszy niedoli Krecika...Trzeba bidom znaleźć domy... A Krecik to szczęściarz i teraz szczęście go na pewno nie opuści! :-) Jestes niesamowita! ;) Quote
Ania W Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Rozmawiałam z gamoniem...Krecik się wybudza...Wygląda na to, że jest ok. ale nie bardzo mogłyśmy dłużej rozmawiać... Quote
Recommended Posts