gamoń Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Kochane ciocie. Krecik jest małym łobuzem. Jak na 10 latek to bardzo jurny z niego chłop :lol: . Uwielbia się bawic z psami, bawic piłeczką, bawic w podgryzanie rąk, bawić, bawic, bawic..... i jeszcze ewentualnie bawic. Od zabawy woli tylko jedzenie. Na spacerach niestety głuchnie i można go wołac do woli - jak mu się zachce to przyjdzie, jak nie to trzeba za nim gonic :mad: . W środę idzie na zdjęcie szwów i myślę cioteczki, że można by było pomyślec już o poszukiwaniach domu dla Krecia. Czy ktoś mógłby go wyallegrowac :cool3: ? Pozdrawia Kret i Aga Quote
Elurin Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ja mogę. Podeślij mi tylko jakiś aktualny tekst o Kreciku, bo nie mam niestety czasu kombinować (dziś jest ostra robota u mnie w pracy, jak co piątek). Ewentualnie wstaw w wątku, to przekleję. Quote
Sabina02 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Zyczymy malutkiemu Krecikowi zeby znalazl cudowny domek, i jeszcze raz dziekujemy Gamoniom za uratownie mu zycia!!!! Quote
Olga132 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=158261057 Quote
gamoń Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Cześć cioteczki.:lol: Jak wiecie jutro ide na zdjecie szwów.:lol: Poza tym musze w końcu porzadnie się odrobaczyc i zaszczepic na wszystkie choróbstwa ,bo pewno baba Jaga mnie nie zaszczepila na nic .:evil_lol: Głupio by było jakbym podłapał jakieś cholerstwo goszczac np.kumpele ze schronu w W. Sciskam i pieknie daje łape -Krecinka;) Musze również podszepnąc wetowi aby zalecił mi krople na uszy ,bo troszke mi dokuczają. Quote
Aleksandra_B Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Olga, popraw w ostatnim zdaniu na allegro imię Dżekiego na Krecika ;) Quote
Mośka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Gamoń, dostajesz ode mnie 6-tkę za trafna ksyweczke :evil_lol: Quote
enia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Kochane Gamońki nie wiem co Wy byście zrobily bez Kretka...... nudy na pudy....:evil_lol: gdyby baba jaga miala maila Krecik by ją przyprawil o zawal serca.....:p Quote
Olga132 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Aleksandra_B napisał(a):Olga, popraw w ostatnim zdaniu na allegro imię Dżekiego na Krecika ;) chociaż jedna czyta uważnie:lol: DZIĘKI ! Quote
Olga132 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Krecik ma słabą oglądalność - trzeba inny tytuł aukcji dać czekam na propozycje !!! Quote
gamoń Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Kret wrócił od weta. Szwy zdjęte:lol: . Można hasac na całego. Koszt wizyty wyniósł 58 zł: Krecik dostał krople do uszu - mam nadzieję że mu to ulży;) , bo bardzo cierpiał w tym kołnierzu nie mogąc się po nich wcale podrapac, dostał również jeszcze raz steryd bo ze względu na szew który drapał jeżdżąc dooopą po dywanie rozdrapał sobie taką zgrubiałą skórę w okolicy odbytu i się tam teraz rajcuje, oraz dostał jeszcze cos specjalnie przeciwzapalnie bo w jednym miejscu przy szwie pan doktor wykrył trochę ropy. W sprawie tekstu - wyprodukuję cos wieczorem ale najpierw muszę się zając ..... Moimi Psami :loveu: Pozdr Aga Quote
gamoń Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Zdradze Wam małą tajemnicę.;) Wet Krecika również zaczał byc po cichu fanem dogomanii.:cool3: :cool3: :cool3: Zapraszamy Pana doktora na wątek;) Moze jakies wirtualne porady????:evil_lol: Quote
gamoń Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Tytuł do allegro -proponuje. Zatrzymaj wzrok! Malutki Krecik puka do Twego serca!!! Nie jestem młody, Nie jestem piękny. Nie mam domu, Nie mam już nadzieji! Kiedyś miałem dom... Trafiłem do schroniska, Zachorowałem, Cierpiałem okropnie i nie miałem siły życ. Los dał mi szansę, Los poskąpił mi domu... Nie wiele mi trzeba: Miskę z wodą i jedzonkiem, Obrożę i spacer Garstkę pieszczot i kąt przy kaloryferze, Kącik w zaułku Twego serduszka Jestem taki malutki bez Ciebie - może dlatego wcale mnie nie zauważasz.... A reszta tzn że czysty, grzeczny itd tak jak było To tylko propozycja Pozdr Aga Quote
konisia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 A czy to ten Pan Doktor o którym myślę:cool3: ? Quote
Olga132 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 http://www.allegro.pl/item158261057_zatrzymaj_wzrok_malutki_krecik_puka_do_twego_serca.html ale sie wyrobiłas z tytułem aukcji - wyczerpałaś wszystkie znaki - dlatego wykasowałam wykrzykniki:lol: Quote
gamoń Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Sorry ale mimo wskazówek nie umiem inaczej wkleic zdjęc.:shake: Jestem piękny ,siersc mi odrasta i błyszczy sie dzieki olejowi do mojego mniam ,mniam.:razz: Cudo-Krecik Quote
Sabina02 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Gamon, Ty ladna kobitka jestes! I dobra! To sie rzadko zdarza.... Quote
enia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Sabina rozwaliłaś mnie teraz- to nie wiedziałaś??????:loveu: ps. czy był choć jeden tel w sprawie naszego chłopaczka? Quote
Sabina02 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 enia napisał(a):Sabina rozwaliłaś mnie teraz- to nie wiedziałaś??????:loveu: ps. czy był choć jeden tel w sprawie naszego chłopaczka? Wiesz, widzialam Gamonia tylko na Skypie i obraz byl beznadziejny, a na wczesnieszych zdjeciach to bylam tak wpatrzona w Krecika ze nie zwrocilam uwagi:oops:... Kreciku mam nadzieje ze znajdziesz szybciutko ten domek!!! Quote
przyjaciel_koni Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Krecinko - ja zaglądam, tylko nie mam możliwości pisać tak często ! Cieszę się, że ze zdrowiem dobrze !!! Wciąż trzymam kciuki za znalezienie domu ! Quote
gamoń Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Krecinka nie znosi wpuszczania kropli do uszu ale niestety musi . Na zdjęciach nie wyglada na zadowolonego:cool3: Quote
gamoń Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 A teraz zabawa po wielkiej traumie-krople do uszu:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts