Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane ciocie. Krecik jest małym łobuzem. Jak na 10 latek to bardzo jurny z niego chłop :lol: . Uwielbia się bawic z psami, bawic piłeczką, bawic w podgryzanie rąk, bawić, bawic, bawic..... i jeszcze ewentualnie bawic. Od zabawy woli tylko jedzenie. Na spacerach niestety głuchnie i można go wołac do woli - jak mu się zachce to przyjdzie, jak nie to trzeba za nim gonic :mad: . W środę idzie na zdjęcie szwów i myślę cioteczki, że można by było pomyślec już o poszukiwaniach domu dla Krecia. Czy ktoś mógłby go wyallegrowac :cool3: ?
Pozdrawia Kret i Aga

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mogę. Podeślij mi tylko jakiś aktualny tekst o Kreciku, bo nie mam niestety czasu kombinować (dziś jest ostra robota u mnie w pracy, jak co piątek). Ewentualnie wstaw w wątku, to przekleję.

Posted

Cześć cioteczki.:lol: Jak wiecie jutro ide na zdjecie szwów.:lol: Poza tym musze w końcu porzadnie się odrobaczyc i zaszczepic na wszystkie choróbstwa ,bo pewno baba Jaga mnie nie zaszczepila na nic .:evil_lol:
Głupio by było jakbym podłapał jakieś cholerstwo goszczac np.kumpele ze schronu w W.
Sciskam i pieknie daje łape -Krecinka;)
Musze również podszepnąc wetowi aby zalecił mi krople na uszy ,bo troszke mi dokuczają.

Posted

Kochane Gamońki nie wiem co Wy byście zrobily bez Kretka......
nudy na pudy....:evil_lol:
gdyby baba jaga miala maila Krecik by ją przyprawil o zawal serca.....:p

Posted

Kret wrócił od weta. Szwy zdjęte:lol: . Można hasac na całego. Koszt wizyty wyniósł 58 zł: Krecik dostał krople do uszu - mam nadzieję że mu to ulży;) , bo bardzo cierpiał w tym kołnierzu nie mogąc się po nich wcale podrapac, dostał również jeszcze raz steryd bo ze względu na szew który drapał jeżdżąc dooopą po dywanie rozdrapał sobie taką zgrubiałą skórę w okolicy odbytu i się tam teraz rajcuje, oraz dostał jeszcze cos specjalnie przeciwzapalnie bo w jednym miejscu przy szwie pan doktor wykrył trochę ropy.
W sprawie tekstu - wyprodukuję cos wieczorem ale najpierw muszę się zając ..... Moimi Psami :loveu:
Pozdr Aga

Posted

Zdradze Wam małą tajemnicę.;) Wet Krecika również zaczał byc po cichu fanem dogomanii.:cool3: :cool3: :cool3: Zapraszamy Pana doktora na wątek;)
Moze jakies wirtualne porady????:evil_lol:

Posted

Tytuł do allegro -proponuje.
Zatrzymaj wzrok! Malutki Krecik puka do Twego serca!!!

Nie jestem młody,
Nie jestem piękny.
Nie mam domu,
Nie mam już nadzieji!
Kiedyś miałem dom...
Trafiłem do schroniska,
Zachorowałem,
Cierpiałem okropnie i nie miałem siły życ.
Los dał mi szansę,
Los poskąpił mi domu...
Nie wiele mi trzeba:
Miskę z wodą i jedzonkiem,
Obrożę i spacer
Garstkę pieszczot i kąt przy kaloryferze,
Kącik w zaułku Twego serduszka
Jestem taki malutki bez Ciebie - może dlatego wcale mnie nie zauważasz....

A reszta tzn że czysty, grzeczny itd tak jak było
To tylko propozycja
Pozdr Aga

Posted

Sorry ale mimo wskazówek nie umiem inaczej wkleic zdjęc.:shake:
Jestem piękny ,siersc mi odrasta i błyszczy sie dzieki olejowi do mojego mniam ,mniam.:razz:
Cudo-Krecik

Posted

enia napisał(a):
Sabina rozwaliłaś mnie teraz- to nie wiedziałaś??????:loveu:
ps. czy był choć jeden tel w sprawie naszego chłopaczka?

Wiesz, widzialam Gamonia tylko na Skypie i obraz byl beznadziejny, a na wczesnieszych zdjeciach to bylam tak wpatrzona w Krecika ze nie zwrocilam uwagi:oops:...

Kreciku mam nadzieje ze znajdziesz szybciutko ten domek!!!