Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na moją prośbę o PW w sprawie przyspieszenia wizyty u dr Dembele nigdy nie dostałam potrzebnych informacji, więc nic zrobić nie mogłam. Teraz to już dość późno. :shake:

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sorry, ale ja pracuję ,mam remont na głowie mam 5 psiaków i kota i rodzinę na 46 m 2 . Uwierzcie mi -mam b.mało czasu więc moze nie doczytałam sie Twojej propozycji.;)
Krecik ma wizyte 18.12.06 u dr Dembele ( ma wyniki zeskrobiny i wyniki krwi).Więc wet ma pełne badania do diagnozy.

Posted

[quote name='gamoń']Sorry, ale ja pracuję ,mam remont na głowie mam 5 psiaków i kota i rodzinę na 46 m 2 . Uwierzcie mi -mam b.mało czasu więc moze nie doczytałam sie Twojej propozycji.;)

No to masz szczęście, że tylko nie doczytałaś, bo ja już się obawiałam jakiegoś podtekstyu politycznego w tej pełnej ignorancji mojej propozycji :evil_lol:

Posted

Witam cioteczki i informuję.:lol:
W dniu 21.12.06r zostałem zapisany na USG do dr.Marciniaka do lecznicy na Gagarina. Godzina wprawdzie późna- 21.30
Która z cioteczek chętna na spotkanko z nami i wymizianie mnie za uszkami to zapraszam:lol: :lol: :lol:

Posted

Przyjedzie stary Gamoń i mały Gamoń i może być jeszcze pies jamnikowaty- Gamoń i nasz Krecik na bank bedzie:cool3: :cool3: :cool3: .Pokaze wetowi swój oryginalny brzusio;)

Posted

Bardzo mnie cieszy, że Krecince tak dobrze idzie !!!
Poumawiał się już gdzie tylko mógł !!!! Taki towarzyski chłopak się robi !!!
Oby wszystkie diagnozy były dobre !!!!

Mój podziw dla Gamoni i wielkości Ich Serc jest nieustający !!!!!

Bardzo prosimy o pomoc na opłacanie umówionych spotkań !!!!
No i potem niewątpliwie sporo droższych zabiegów !!!!

Posted

Krecik jest bardzo grzeczny ,nie szuka jak do tej pory zwady z innymi psiakami.Zaczyna bawic sie piłeczka no i oczywiscie lezec centralnie na łózku najlepiej przy głowie Agi.
Nie sprawia zadnych problemów ,jest czysty i potzreby fizjologiczne sygnalizuje.
Jest bardzo kochanym słodziakiem.
Chore miejsca smarujemy i do czasu wizyty u dr Dembele zjadamy ukryty w miesku antybiotyk.
Niestety nie wiem dlaczego Krecio sie przeziebił.:shake:
Najpierw kichał a teraz zaczał kasłac.
Moze dopiero wychodzi -jego siedzenie na dworze w zamknietym małym kontenerku plastikowym.!!!!Choroba mogła sie teraz zaostrzyc.(wykluć)
Bede obserwowała do jutra o ile nie bedzie poprawy przejdziemy sie do weta.
Innych ubocznych objawów nie zaobserwowałam.Apetycik dopisuje i nastrój równiez.;)
Pozdrawiam Kochane cioteczki i trzymajcie kciuki 18.12. oby diagnoza była rokujaca całkowite wyleczenie skórki Krecika.
Beata

Posted

Pozwoliłam sobie powiększyć to zdjęcie! Ta mina Kreciątka!!!!! :loveu: Dopiero teraz widać jaki on jest malutki!

Ojej, chuchajcie na niego Kochane Gamonie, żeby to przeziębienie szybciutko zaleczyć.
Jak dajecie sobie radę z 5 psami?...Mi nawet ciężko to sobie wyobrazić.

Posted

[quote name='Ania-Sonia']

Pozwoliłam sobie powiększyć to zdjęcie! Ta mina Kreciątka!!!!! :loveu: Dopiero teraz widać jaki on jest malutki!

Ojej, chuchajcie na niego Kochane Gamonie, żeby to przeziębienie szybciutko zaleczyć.
Jak dajecie sobie radę z 5 psami?...Mi nawet ciężko to sobie wyobrazić.

No wlasnie, jak to jest z tyloma psami?
Ja jade do Polski za poltora roku. Zastanawiam sie czy uda mi sie przez ten czas przekonac meza do trzeciego psa:knuje:. Mam juz dwie sunie, ale przygarnelabym jeszcze jakiegos bidulka z Polskiego schronu...Maz narazie nie chce slyszec, ale Go juz powoli oswajam z ta mysla. :evil_lol:

Chyba damy rade z trzema,nie??

Posted

Dacie ,dacie -na spacerki wychodze na dwie tury -czyli najpierw 2rude psiaki a potem 3 czarne w tym Krecik.:lol:
Troche mi sie smycze kreca ale do tej pory dupka cała:evil_lol:
Najgorzej z jedzeniem 5 misek ,obrac mieso ,ugotowac codziennie-troche musze na to poswiecic czasu .
Jednak jak wracam z pracy i wszystkie wchodza mi na głowe aby mnie ucałowac to jest super:multi: :multi: :multi: a i pogadac jest do kogo.
Na razie daje rade.;)

Posted

[quote name='gamoń']Krecik jest bardzo grzeczny ,nie szuka jak do tej pory zwady z innymi psiakami.Zaczyna bawic sie piłeczka no i oczywiscie lezec centralnie na łózku najlepiej przy głowie Agi.
Nie sprawia zadnych problemów ,jest czysty i potzreby fizjologiczne sygnalizuje.
Jest bardzo kochanym słodziakiem.
Chore miejsca smarujemy i do czasu wizyty u dr Dembele zjadamy ukryty w miesku antybiotyk.
Niestety nie wiem dlaczego Krecio sie przeziebił.:shake:
Najpierw kichał a teraz zaczał kasłac.
Moze dopiero wychodzi -jego siedzenie na dworze w zamknietym małym kontenerku plastikowym.!!!!Choroba mogła sie teraz zaostrzyc.(wykluć)
Bede obserwowała do jutra o ile nie bedzie poprawy przejdziemy sie do weta.
Innych ubocznych objawów nie zaobserwowałam.Apetycik dopisuje i nastrój równiez.;)
Pozdrawiam Kochane cioteczki i trzymajcie kciuki 18.12. oby diagnoza była rokujaca całkowite wyleczenie skórki Krecika.
Beata

Zmartwiłam się ! Przeziębienie w przypadku Krecika nie jest takie proste do leczenia. Miejmy jednak nadzieję, że przejdzie samo.
Ale ten kaszel - no nie wiem co myśleć.
Powiedzcie dokładnie lekarzowi jak będziecie jak to wygląda.
On przecież taki słabiutki !!!!

Jedno pytanie - to wytłuszczonym drukiem w Twoim poście - czy mogę dostać bliższe informacje na temat ??????? Jestem od poniedziałku bardzo zainteresowana pewnymi sprawami, chociaż tego jeszcze nie widać. (no moze trochę od wieczora)

Posted

Sabina02 napisał(a):
No wlasnie, jak to jest z tyloma psami?
Ja jade do Polski za poltora roku. Zastanawiam sie czy uda mi sie przez ten czas przekonac meza na trzeciego psa:knuje:. Mam juz dwie sunie, ale przygarnelabym jeszcze jakiegos bidulka z Polskiego schronu...Maz narazie nie chce slyszec, ale Go juz powoli oswajam z ta mysla. :evil_lol:

Chyba damy rade z trzema,nie??

Sabinko, dacie :-)
A ja Ci moge dac sposob na przekonanie meza - upatrz sobie jakas totalna nedze, taka najgorsza bide, popros wolontariuszki o umieszczenie tego nieszczescia na dogo - i niby przypadkiem pokaz mezowi. A potem nowe....
Potem zgodz sie na wykarczowanie wszystkich krzakow malin i porzeczek w ogrodku, ktorych dotad bronilas wlasna piersia - i trzeciego dnia uslyszysz "tak" ;-)
A slowo musi byc swiete :-)

Mnie sie juz w ten sposob dwa razy udalo :D
A ze krzaki nadal niewykarczowane, to moge znow sprobowac :D