Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cała Gamoniowa Rodzinko
Wesołych Świąt,
dużo uśmiechu,
miłości, radości,
szczęścia oraz

wszelkiej pomyślności :x-mas:

Oczywiście przesyłam specjalne świąteczne głaski dla Kreciątka :loveu:

Posted

Swięta już po mału dobiegaja końca .
Moze cioteczki do mnie zajrzą.:lol:
Miewam sie znakomicie .
Dzięki Wam wszystkim którzy o mnie walczyli .bo nie było by mnie już na tym świecie :shake: .
Moj przyjaciel Rambuś to super psiak.Bardzo dobrze sie rozumiemy i znakomicie bawimy.
Ale najpierw wypoczywamy z Agą/

Posted

Krecina naprawdę jest rozbrajająca !!!!
Gamonie - miło tu zaglądać - taka przyjemność na tym forum teraz nie zdarza się zbyt często !!!

Kreciku bądź dobrym pieskiem, ładnie się lecz i nie sprawiaj Gamoniom problemów - tylko dzięki Nim żyjesz !!!!

Posted

Znów zmienił sie nr konta i adres AFN
Dodatkowo teraz pieniądze są wypłacane na podstawie faktur wystawionych na AFN!!!!
Tak więc Gamonie - jeśli będzie potrzebny zwrot kasy za leczenia Krecika to FAKTURY musicie mieć !!!

Posted

Krecik ma planowana operacje na 03.01.06 r .
Bedzie operowało 2 wetów .Mam do nich zaufanie i oni bardzo serdecznie podchodza do pacjentów oraz do upierdliwych dogomaniaczek Gamoni ,które znosza im co kilka dni jakieś cudo na leczenie.
Prosze o cieplutkie fluidy i kciuki .
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i szampańskiej zabawy.
KRECIK:eviltong:

Posted

Krecinka dzisiaj nie bedzie miał operacji.
Musi byc operowany przez 2 wetów a własnie wtedy do lecznicy przywieziono psiaka z wypadku:-( :shake: :-( :shake: ,lekarze musieli zajac sie ratowaniem życia temu bidulkowi ,poniewaz jego stan był bardzo ,bardzo poważny.
Krecio pomodlił sie za zdrowie przyjaciela ,dodał mu otuchy i wiary i pomaszerował do domciu,
Operacja jest zaplanowana na piątek 05.01.06 na godz.16.00.

Posted

WAŻNE!!!!
Bardzo bym prosiła w imieniu Krecika abys któras z kochanych cioteczek przywiozła z zoperowanego Krecika z kliniki na Żytniej na Mokotów na ul.Rakowiecka.
Kret ma byc w klinice do 22.00 (minimum) musi sie wybudzic z narkozy.
Jednak same wiecie ,ze bedzie po operacji brzusznej i bedzie obolały ,zdenerwowany i otumaniony.
Nie chcemy brac taksi ,bo to znowu koszty a moze któras z cioteczek cierpi na bezsennosć.:lol: :lol: :lol:
W razie czego podaje telefon
505078763 Beata

Posted

Olga 132 zadeklarowała sie też po cichutku AniaW ze przywiezie po operacji Krecika .Jednak nie do końca wie jak dojechac .To moze zwolnimy cioteczke Anię i zobaczymy sie w klinice o ile Ty z mezem juz tam byliscie.:lol: :lol: :lol:
Moze porozumiecie sie na priva i dacie mi znac.