Ania-Sonia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Wszystkiego dobrego na Święta dla kochanych Gamoni, Krecika i całej ferajny! A Krecik jest cudny!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
evita. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Cała Gamoniowa Rodzinko Wesołych Świąt, dużo uśmiechu, miłości, radości, szczęścia oraz wszelkiej pomyślności :x-mas: Oczywiście przesyłam specjalne świąteczne głaski dla Kreciątka :loveu: Quote
gamoń Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Swięta już po mału dobiegaja końca . Moze cioteczki do mnie zajrzą.:lol: Miewam sie znakomicie . Dzięki Wam wszystkim którzy o mnie walczyli .bo nie było by mnie już na tym świecie :shake: . Moj przyjaciel Rambuś to super psiak.Bardzo dobrze sie rozumiemy i znakomicie bawimy. Ale najpierw wypoczywamy z Agą/ Quote
gamoń Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Trochę po rozciąganiu piżamki sie zmęczyłem ,wiec chwilkę odpocznę:eviltong: Quote
przyjaciel_koni Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Krecina naprawdę jest rozbrajająca !!!! Gamonie - miło tu zaglądać - taka przyjemność na tym forum teraz nie zdarza się zbyt często !!! Kreciku bądź dobrym pieskiem, ładnie się lecz i nie sprawiaj Gamoniom problemów - tylko dzięki Nim żyjesz !!!! Quote
Olga132 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 ale kły !! to już nie krecik ale WILK jakiś Quote
Olga132 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Znów zmienił sie nr konta i adres AFN Dodatkowo teraz pieniądze są wypłacane na podstawie faktur wystawionych na AFN!!!! Tak więc Gamonie - jeśli będzie potrzebny zwrot kasy za leczenia Krecika to FAKTURY musicie mieć !!! Quote
gamoń Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Krecik ma planowana operacje na 03.01.06 r . Bedzie operowało 2 wetów .Mam do nich zaufanie i oni bardzo serdecznie podchodza do pacjentów oraz do upierdliwych dogomaniaczek Gamoni ,które znosza im co kilka dni jakieś cudo na leczenie. Prosze o cieplutkie fluidy i kciuki . Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i szampańskiej zabawy. KRECIK:eviltong: Quote
zasadzkas Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ja się zaraz nawcinam poświątecznych ciast, żeby się rozgrzać i podesłać jak najcieplejsze fluidy :loveu: Trzymam kciuki z całego serca. Quote
Sabina02 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Jutro juz operacja...Kreciku Skarbuniu badz dzielny! Jestesmy z Toba! Quote
gamoń Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Krecinka dzisiaj nie bedzie miał operacji. Musi byc operowany przez 2 wetów a własnie wtedy do lecznicy przywieziono psiaka z wypadku:-( :shake: :-( :shake: ,lekarze musieli zajac sie ratowaniem życia temu bidulkowi ,poniewaz jego stan był bardzo ,bardzo poważny. Krecio pomodlił sie za zdrowie przyjaciela ,dodał mu otuchy i wiary i pomaszerował do domciu, Operacja jest zaplanowana na piątek 05.01.06 na godz.16.00. Quote
enia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 No to trzymamay kciuki nieustająco......:roll:będzie dobrze. Quote
Folen Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Krecik wszyscy tu trzymają kciukasy, więc musi być ok. Quote
Sabina02 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Trzymamy kciuki za Krecika i tego pieska ktory trafil na stol operacyjny! Badzcie dzielne psiaczki! Quote
Olga132 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ze świątecznej aukcji allegro na Krecika uzbierałam 64 zł !!! dziś wpłacę na AFN Quote
gamoń Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 WAŻNE!!!! Bardzo bym prosiła w imieniu Krecika abys któras z kochanych cioteczek przywiozła z zoperowanego Krecika z kliniki na Żytniej na Mokotów na ul.Rakowiecka. Kret ma byc w klinice do 22.00 (minimum) musi sie wybudzic z narkozy. Jednak same wiecie ,ze bedzie po operacji brzusznej i bedzie obolały ,zdenerwowany i otumaniony. Nie chcemy brac taksi ,bo to znowu koszty a moze któras z cioteczek cierpi na bezsennosć.:lol: :lol: :lol: W razie czego podaje telefon 505078763 Beata Quote
Ania-Sonia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Beatko, ja nie mogę, mam niesprawny samochód, a TZeta nie będzie w W-wie :-( Quote
Olga132 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ja go z Arturem przewiozę - w końcu Krecik to mój faworyt!!! Quote
gamoń Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Olga 132 zadeklarowała sie też po cichutku AniaW ze przywiezie po operacji Krecika .Jednak nie do końca wie jak dojechac .To moze zwolnimy cioteczke Anię i zobaczymy sie w klinice o ile Ty z mezem juz tam byliscie.:lol: :lol: :lol: Moze porozumiecie sie na priva i dacie mi znac. Quote
Czarodziejka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Krecinko - jesteśmy z tobą i Gamoniami! Quote
Ania W Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Czekam aż Olga pojawi się na gg i coś ustalimy...Na pewno was tam nie zostawimy ;-) Quote
Recommended Posts