gamoń Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Kreciątko szuka swojej bratniej duszy.szuka wielkiego człowieka z ogromnym sercem. Krecik bedzie wiernym przyjacielem. Quote
przyjaciel_koni Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ale najpierw musi się leczyć !!!!!!! Ma dobrą opiekę - potrzebne mu tylko wsparcie finansowe !!!!! Pamiętajmy o Kreciątku !!!! Quote
enia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Pamietamy o Kreciku i Gamońkach które wytrwały w bojach o zabranie ze schronu i lepsze życie Kretka........ mały Gamoń chyba zakochany w naszym chłopaczku.........:lol: Quote
Olga132 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 dobra - nowa aukcja dla Krecika. Juz teraz nie powinni usunąc http://www.allegro.pl/show_item.php?item=148125963 Quote
Czarodziejka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Widzę Olgo, że mnie uprzedziłaś ;) Zabiegana jestem bardzo, Gamoń, przepraszam, że nie odpowiedziałam na pw, ale wczoraj byłam na najwyższych obrotach. Myślę, że na Krecinę można wystawić potem kolejną aukcję - po zakończeniu tej, którą wystawiła Olga. Oczywiście polecam się, jeżeli tylko zechcesz. Uważam, że dwie aukcje z cegiełkami na to samo zwierzątko nie są dobrym strategicznie rozwiązaniem. Krecinka ma już zaklepane 45 zł za anioła, którego wystawiłam na bazarku. Trochę się ogarnę zw swoimi sprawami i wystawię mu kolejnego anioła. Kliknę też cegiełkę u Olgi dla animuszu:) Quote
Ania-Sonia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Beatko, kiedy będzie postawiona diagnoza choroby Krecika? Czy udało Wam się dostać do dr. Dembele? Quote
gamoń Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Diagnoza Krecika jest już wstępnie ustalona tzn zakażenie bakteriami plus zmiany związane z zaburzeniami hormonalnymi wynikającymi z wnętrostwa. Nie udało mi się jeszcze umówic do dr. Dembele bo mam okrutny młyn, ale zrobię to na dniach. Krecik bierze antybiotyck i jest 4 razy dziennie smarowany jakimś preparatem z jodem (odkażającym). Pozatym gdy świąd się nasila bierze też Hydroksizinum. Jest strasznie kochanym, przytulaśnym i optymistycznym psiakiem. Ma wielkie serce. Kochany Krecik :loveu: Pozdrawiam Aga Quote
enia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Gamońki na AFN jest juz troszke uzbierane dla Kreciątka bierzcie dziewczyny na leczenie naszego chłopaka.:roll: sprawdziłam całe 358 zł. Quote
Olga132 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Jak tam nasza KRECINA sie czuje??? poprosimy o jakies fotki:modla: :modla: :modla: Quote
paulus Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 gamoń napisał(a):zmiany związane z zaburzeniami hormonalnymi wynikającymi z wnętrostwa To Rybon36 jednak dobrze wypatrzyła Quote
Mośka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 To Rybon36 jednak dobrze wypatrzyłaDzisiaj 12:01 Co znaczy wprawne oko fachowca, fiu fiu Quote
Czarodziejka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Gamońku, Krecik ma już zaklepane 66,66 zł za anioła :) Jutro o północy koniec aukcji. Zapraszam więc na bazarek;) Quote
gamoń Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 i spożywac pożywne przekąski hmmmm... jakie dobre :cool3: Quote
evita. Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='gamoń']Jestem taaaaki kochany: Taki słodki Jaki piękny krecikowy uśmiech :loveu: . Oj Kreciku, masz chłopie szczęście, że podbiłeś serducho Agi, bo gdzie by ci było tak dobrze jak u Gamońków :lol: Quote
Olga132 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Cudnie Krecinka wygląda !!! Pycho zadowolone, brzucho pełne!!! Miodzio! Quote
Ania W Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ale metamorfoza! Ale się mordka cieszy! :-) Super! Quote
anielica Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='gamoń']Jestem taaaaki kochany: Taki słodki Ale on szczęśliwy :loveu: Quote
beam6 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Dużo zdrowia Kreciku :loveu: - psy, które są szczęśliwe :multi: szybciej zdrowieja prawda ? Quote
gamoń Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Krecik wczoraj był w gosciach.;) Jechał tramwajem i nic się nie bał.Chodzil po ruchliwych ulicach i również nic sie nie bał.Krecik chyba nie pochodzi z małego miasta.Mysle,że moze był gdzieś na działkach w okolicy Wegrowa i tam sie zgubił.Został znaleziony cały w kleszczach ,wiec pewno zaginał i nie mógł juz odnaleźc powrotnej drogi do domku. Krecik jest bardzo kontaktowym psiakiem.Uwielbia kontakty z człowiekiem. Jest baaardzo przytulasny.Jest również bardzo zarłoczny:cool3: :cool3: :cool3: Bedac ponad 8 miesiecy na łańcuchu po prostu zrezygnował z życia:shake: . Dzieki Waszej pomocy znów sie usmniecha i moze wierzyc w lepsze jutro.:lol: Quote
Ania-Sonia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Beatko jak stoicie finansowo? Moja deklaracja (100 zł. m-cznie) jest aktualna, gdzie mam wpłacać pieniądze? Na AFN??? Quote
enia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Kochany Krecio on niczego sie nie boi!:multi: faktycznie tam jest bardzo duzo róznych psów czasami takich z mieszkanka czyste , łagodne i widać ,że buda ich przeraża, wydaje mi sie, że powinno im sie szukać w Węgrowie właścicieli nawet przez ogłoszenia bo być może są zaginione........no ale kierowniczka tego nie praktykuje.:shake: Quote
gamoń Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Niestety wiele bid u dr Dembele czeka w kolejce.:shake: Wizyta jest wyznaczona na 18.12.06 r to jest poniedziałek na godz.20.00 w klinice na Białobrzeskiej. Zapraszamy cioteczki ,które chcą nas wymiziac i zobaczyc ,ze nie jesteśmy psiakiem do na straty. Quote
przyjaciel_koni Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 To trochę się czeka - faktycznie. Nie mamy tam jakiejś "wtyki" by wizytę przyspieszyć ? Krecinka taka śliczna i maleńka !!!!! Oby leczenie przebiegało zgodnie z planem (ma być tylko dobrze !). Prosimy o pomoc finansową !!!!! Krecikowi troszkę się z leczeniem zejdzie !!!! Tu czas potrzebny i nasza pomoc !!!!!! Wpłaty na AFN "Krecik". Quote
Recommended Posts