Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Krecinka po operacji jest w miare kontaktowy .Narkoza oraz leki przeciwbólowe działaja nasennie.
Operacja przebiegła pomyslnie ,jednak tylko dzieki nie popadaniu w rutynę weta.
Pan dr Marciński spec od USG mylnie opisał po której stronie jest wnętrowskie jajko ,które musiałobyc wyciagniete.
Na opisie było ,ze po lewej stronie a było po prawej.
Dr Mulardczyk czytał opis lecz nie działął na slepo tylko osobiscie sprawdził i sie nie pomylił.
Dobrze ,ze ta przygoda skończyła sie dla Krecia dobrze ,bo róznie to bywa nawet wsród ludzi .Lekarz pomyli strony i wytna nie ta nerke.
Krecina przez 12 dni bezdzie chodził w kołnierzu ,na antybiotyki za 12 dni zdjecie szwów.
Słaba strona i prawie niewyleczalna sa chore uszy.Sa całe w środku czerwone ale to jest na tle alergocznym.
Teraz Krecina bedzie dochodził do siebie.Aga posłała sobie na dywanie kołdre aby Krecio w razie czego nie spadł z łózka.Trzeba uwazac na szwy.
Poza tym by go bardzo bolało.
Dzieki wszystkim ,którzy Nas wspierają i o Nas pomietaja
Jutro wstawie zdjecia naszego bezjajecznego Krecika.
Buziaki dla Wszystkich
KRECINKA
Ale słodko wygladał ,malutkie zamglone oczki i taki spiacy.

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krecinko, cieszę się, że już po!!!! :multi: Wyobrażam sobie, jak słodko wyglądało maleństwo po przebudzeniu :loveu:
Kurcze, mam nadzieję, że ten największy jak mi mówiono specjalista od usg nie pomylił się też co do Soni! :shake:

Posted

Krecik juz wyspany.:lol: Pól nocy tracał Agę noskie rozdajac całusy a ponieważ ma kołnierz to Aga zaliczała po nosie również tym plastikiem.:cool3: :cool3: :cool3: Jak na rekowalescenta jest w dobrej formie.:lol:
O 14.00 moze dostac cos do jedzenia a pod wieczór jedziemy do weta na 1 kontrolę.
Sciskamy i podajemy Ciociom łapkę
Kret i wszystkie Gamonie

Posted

Nie miałam netu.....; Podobno mogę nadal mieć problemy.

Kreciku - jak się cieszę, że dobrze się czujesz !!!!!
Gamonie tak się martwiły !
Trzymam wszystkie możliwe paluchy za zdrowie Krecinki !!!!
Ta dzisiejsza wizyta kontrolna jest bardzo ważna.

Posted

Krecinka jest bardzo grzeczna. Brzuszek zaczął mu troszkę doskwierac i jest mniej aktywny ale apetyt ma wilczy i na spacerki zawsze jest gotów. Rambo jest bardzo nieszczęśliwy, że nie ma kompana do zabawy, ale musi jeszcze troszkę wytrzymac

Posted

Krecinka dzisiaj był na nastepnej kontroli i antybiotyku.
Brzuszek goi sie bardzo dobrze i Krecik czuje sie swietnie.
Troche go swedzi ranka ,wiec próbuje sie drapac.
Trzeba na niego uwazac.O ile nie moze sie podrapac to robi czołganie brzuszkiem po dywanie.
Humor mu dopisuje i apetycik też.
Pozdrawiamy cioteczki:lol: :lol: :lol:

Posted

Gamoń słońce, jak już ładujesz foty, to zerknij, tam z boku jest opcja z ilością pikseli - ustaw 640 x ileś tam. Wystarczy, że wyhaczysz to 640 x, a potem się samo ustawi i kopiuj ostatni link, z samego dołu.
I słuchaj - ciocia ładnie uczy :mad: Będziemy was lepiej widzieć ;)

Posted

Wydaje mi się, że dopuszczalny rozmiar zdjęć na forum to 500x500. Beatko, wystarczy, że odznaczysz rozmiar 320x240 - to już lepiej będziemy Kretka i całą sforkę widzieć :loveu:

Jak maleństwo się dziś czuje? :lol:

Posted

Gamon-jestes aniolem;) psim aniolem-zrobilas Krecika szczesliwym pieskiem.Wystarczy spojrzec na te smiejace oczki:multi: mam nadzieje ,ze w twoich skrzydlach Krecik bedzie 100%zdrowy:lol: