gamoń Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Krecinka po operacji jest w miare kontaktowy .Narkoza oraz leki przeciwbólowe działaja nasennie. Operacja przebiegła pomyslnie ,jednak tylko dzieki nie popadaniu w rutynę weta. Pan dr Marciński spec od USG mylnie opisał po której stronie jest wnętrowskie jajko ,które musiałobyc wyciagniete. Na opisie było ,ze po lewej stronie a było po prawej. Dr Mulardczyk czytał opis lecz nie działął na slepo tylko osobiscie sprawdził i sie nie pomylił. Dobrze ,ze ta przygoda skończyła sie dla Krecia dobrze ,bo róznie to bywa nawet wsród ludzi .Lekarz pomyli strony i wytna nie ta nerke. Krecina przez 12 dni bezdzie chodził w kołnierzu ,na antybiotyki za 12 dni zdjecie szwów. Słaba strona i prawie niewyleczalna sa chore uszy.Sa całe w środku czerwone ale to jest na tle alergocznym. Teraz Krecina bedzie dochodził do siebie.Aga posłała sobie na dywanie kołdre aby Krecio w razie czego nie spadł z łózka.Trzeba uwazac na szwy. Poza tym by go bardzo bolało. Dzieki wszystkim ,którzy Nas wspierają i o Nas pomietaja Jutro wstawie zdjecia naszego bezjajecznego Krecika. Buziaki dla Wszystkich KRECINKA Ale słodko wygladał ,malutkie zamglone oczki i taki spiacy. Quote
Ania-Sonia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Krecinko, cieszę się, że już po!!!! :multi: Wyobrażam sobie, jak słodko wyglądało maleństwo po przebudzeniu :loveu: Kurcze, mam nadzieję, że ten największy jak mi mówiono specjalista od usg nie pomylił się też co do Soni! :shake: Quote
Aga_Mazury Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Kreciku bardzo się cieszymy, że wszystko się udało :calus: Quote
Ania-Sonia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Jak się czuje dziś Krecik? Biedulek, czeka go teraz chodzenie w tym wstrętnym kołnierzu! Quote
gamoń Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Krecik juz wyspany.:lol: Pól nocy tracał Agę noskie rozdajac całusy a ponieważ ma kołnierz to Aga zaliczała po nosie również tym plastikiem.:cool3: :cool3: :cool3: Jak na rekowalescenta jest w dobrej formie.:lol: O 14.00 moze dostac cos do jedzenia a pod wieczór jedziemy do weta na 1 kontrolę. Sciskamy i podajemy Ciociom łapkę Kret i wszystkie Gamonie Quote
przyjaciel_koni Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Nie miałam netu.....; Podobno mogę nadal mieć problemy. Kreciku - jak się cieszę, że dobrze się czujesz !!!!! Gamonie tak się martwiły ! Trzymam wszystkie możliwe paluchy za zdrowie Krecinki !!!! Ta dzisiejsza wizyta kontrolna jest bardzo ważna. Quote
przyjaciel_koni Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 I jak Kreciątko wieczorem ????? W takim czasie po zabiegach zwykle jest najciężej. Quote
gamoń Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Krecinka jest bardzo grzeczna. Brzuszek zaczął mu troszkę doskwierac i jest mniej aktywny ale apetyt ma wilczy i na spacerki zawsze jest gotów. Rambo jest bardzo nieszczęśliwy, że nie ma kompana do zabawy, ale musi jeszcze troszkę wytrzymac Quote
Olga132 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 gamoń napisał(a):ale apetyt ma wilczy no mówiłam że to jest wilk jakiś a nie krecik - metamorfoze przeszedł czy cóś;) Quote
Sabina02 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Krecinka wyglada coraz piekniej!:loveu: :loveu: Quote
gamoń Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Krecinka dzisiaj był na nastepnej kontroli i antybiotyku. Brzuszek goi sie bardzo dobrze i Krecik czuje sie swietnie. Troche go swedzi ranka ,wiec próbuje sie drapac. Trzeba na niego uwazac.O ile nie moze sie podrapac to robi czołganie brzuszkiem po dywanie. Humor mu dopisuje i apetycik też. Pozdrawiamy cioteczki:lol: :lol: :lol: Quote
Olga132 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 gamoń napisał(a):O ile nie moze sie podrapac to robi czołganie brzuszkiem po dywanie. a to cwaniak mały!!!:lol: Quote
gamoń Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Nowa porcja zdjęć rekowalescenta.:lol: Za tydzień zdjecie szwów. Cioteczki ja zdrowieje i przypominam o sobie.Zagladajcie tutaj:lol: Quote
gamoń Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Prawda jaki jestem boski w tym kapelusiku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gamoń Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 A to przyjaciele Krecika .Brakuje Kosmatego -nie zmiescił się :evil_lol: Quote
enia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Nasze Kreciątko kosmitą! i jeszcze pilkę mu tam wsadzili w ten plastik.....:lol: cudny jest!:loveu: Quote
Czarodziejka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Gamoń słońce, jak już ładujesz foty, to zerknij, tam z boku jest opcja z ilością pikseli - ustaw 640 x ileś tam. Wystarczy, że wyhaczysz to 640 x, a potem się samo ustawi i kopiuj ostatni link, z samego dołu. I słuchaj - ciocia ładnie uczy :mad: Będziemy was lepiej widzieć ;) Quote
Ania-Sonia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Wydaje mi się, że dopuszczalny rozmiar zdjęć na forum to 500x500. Beatko, wystarczy, że odznaczysz rozmiar 320x240 - to już lepiej będziemy Kretka i całą sforkę widzieć :loveu: Jak maleństwo się dziś czuje? :lol: Quote
xxxx52 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Gamon-jestes aniolem;) psim aniolem-zrobilas Krecika szczesliwym pieskiem.Wystarczy spojrzec na te smiejace oczki:multi: mam nadzieje ,ze w twoich skrzydlach Krecik bedzie 100%zdrowy:lol: Quote
Recommended Posts